Agduś 28.08.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzień dobry!!!Powiedziałam...Drogę nam robią!!!Szok!!!Czyżbym w tym roku już miała nie tonąć w błocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Znaczy się, władze miastowe mają okres dobroci No jak Ty ten szok przeżyjesz O 14:00 przy Brazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Waaadza obiecała drogę w czerwcu. Czerwiec minął, więc pomyśleliśmy, że im o przyszłoroczny chodziło. A tu od wczoraj koparka szaleje, żużlu nawieźli z huty (samej głównej), dzisiaj walec walcuje...Paniska będziemy! W czystych butach zaczniemy chodzić po mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Te czyste buty mocno do mnie przemówiły, aczkolwiek w lutym w brudnych nie chodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja tez bylam tylko dzien dobry zapomnialam powiedzeic - niewychowana jestem : ale juz sie poprawiam DZIEN DOBRY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja tez bylam tylko dzien dobry zapomnialam powiedzeic - niewychowana jestem : ale juz sie poprawiam DZIEN DOBRY! No qurna, kultura w narodzie upada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim przyszłam się przywitać cudny ten konik pozdrawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Te czyste buty mocno do mnie przemówiły, aczkolwiek w lutym w brudnych nie chodziłam Bo sucho było. Po deszczu na zakręcie robiła się błotnista kałuża, droga była rozjeżdżona przez samochody jeżdżące na budowę, "pobocza" rozkopywane regularnie pod jakieś zbrojenia terenu - sama radość! Już mialam zamiar namówić Andrzeja, żeby mi skrzyneczkę na gumofilce na końcu drogi postawił. Wychodziłabym z domu w walonkach niosąc buty w ręce. Kole skrzyneczki bym je przebierała, gumofilce chowała i ruszała między ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Te czyste buty mocno do mnie przemówiły, aczkolwiek w lutym w brudnych nie chodziłam Bo sucho było. Po deszczu na zakręcie robiła się błotnista kałuża, droga była rozjeżdżona przez samochody jeżdżące na budowę, "pobocza" rozkopywane regularnie pod jakieś zbrojenia terenu - sama radość! Już mialam zamiar namówić Andrzeja, żeby mi skrzyneczkę na gumofilce na końcu drogi postawił. Wychodziłabym z domu w walonkach niosąc buty w ręce. Kole skrzyneczki bym je przebierała, gumofilce chowała i ruszała między ludzi. wiem coś nt temat gratuluję Agduś drogi i zazdraszczam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Brazunia dziękować w imieniu synka na naukę to może jeszcze wcześnie bo ma raptem niecałe półtora roku zobaczymy jak będzie później a w ogóle dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 u mnie tez pelna kulturkadzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.08.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzień dobry dobry wieczór ....wrzucam z porotem na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a co to wszyscy spia? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Gdzie tam śpią, walczę z kuchnią pewnego przepełnionego samymi zaletami Forumowicza Dzień dobry wszystkim mówię i lecę kończyć tę kuchnię, bo mnie Dandi w końcu zagryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 .... walczę z kuchnią ... po walce, albo w przerwie pomyśl czy na słupki klinkierowe z czerwonej, cieniowanej, ryflowanej cegły klinkierowej mogą być daszki z płytek granitowych słupki 38x38, daszek z dwóch płytek, jedna 40x40x2, druga 45x45x4(5) z fugą gr. 1cm lub cały element o tych wymiarach, czyli bez fugi. Wersja nr3 pomiędzy płytkami wstawka z ok.3,5 cm cegły klinkierowej. Słupki mają w tej chwili coś koło 112cm wysokości. Wjazd, ścieżki, obrzeża opaska dookoła domu też z kostki granitowej. PS. opinie wszystkich kukaczy mile widziane o ile Braza nie ma nic przeciw, a jak ma to może być na PW, w KK, w piwiarni klubowej Jamles zainteresowaly mnie te daszki, tez teraz mysle o daszku mozesz pokazac jak toto wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jamlesik, dlaczego usunąłeś (posta, żeby nie było niedomówień)????Chętnie się pozastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jamlesik, dlaczego usunąłeś (posta, żeby nie było niedomówień)???? Chętnie się pozastanawiam... chyba straszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts