braza 29.08.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Że niby te słupki ... straszyły ...???? Ejjjjj, Ty Gryfny Karlusie, co jest???? Możemy przeca razem pomyśleć, no nie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzień dobry popołudniowo dziękuję Brazunia za odwiedzinki dziennika wkleiłam tam cosik specjalnie dla Ciebie choć z moim Słońcem w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 no wlasnie Jamles czemu nie ma tych fotek, wlasnie mnie wena nachodzila zeby cosik napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Melduję się po powrocie, dobry wieczór. Okazało się, że jeszcze dwa razy będę musiała się szkolić... Fajnie było, odpoczęłam. Kiedy kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Wu, byłam i widziałam Depsiu, witaj Słonko Nie wiem osoooo chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Okazało się, że jeszcze dwa razy będę musiała się szkolić... Fajnie było, odpoczęłam. Że nieby co? Słabe szkolenie było, czy za dużo odpoczywania? Te dwa następne też w Sworach? To i się nie dziwię, że masz ochotę się jeszcze poszkolić! Czy w ramach szkolenia odbyliście spływ kajakowy, żeby sprawdzić na własnej skórze, co się letnikom podoba? A może jakieś żaglóweczki na Karsińskim i Charzykowskim? Seans w letnim kinie pod gwiazdami? Grzybobranie? Spacer nad Gardliczno? (Swoją drogą zasugeruj, że mogliby jakoś oznakować szlak ze Sworów nad Gardliczno i do rezerwatu Bagnostawek.) Spacer wzdłuż Strugi Siedmiu Jezior? Dyskoteka w Jeziornej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 nio dziękować Brazunia za komplimenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 jest tu kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 chyba nikto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Okazało się, że jeszcze dwa razy będę musiała się szkolić... Fajnie było, odpoczęłam. Że nieby co? Słabe szkolenie było, czy za dużo odpoczywania? Te dwa następne też w Sworach? To i się nie dziwię, że masz ochotę się jeszcze poszkolić! Czy w ramach szkolenia odbyliście spływ kajakowy, żeby sprawdzić na własnej skórze, co się letnikom podoba? A może jakieś żaglóweczki na Karsińskim i Charzykowskim? Seans w letnim kinie pod gwiazdami? Grzybobranie? Spacer nad Gardliczno? (Swoją drogą zasugeruj, że mogliby jakoś oznakować szlak ze Sworów nad Gardliczno i do rezerwatu Bagnostawek.) Spacer wzdłuż Strugi Siedmiu Jezior? Dyskoteka w Jeziornej? Spływu nie było, bo rzetelnie się szkoliliśmy, ale okazało się, że aby zostać inspektorem kategoryzacyjnym nie wystarczy opanować system kategoryzacji w komputrze - trzeba jeszcze parę rzeczy poznać. Żaglóweczki - a i owszem, gospodarze swoją mają, więc nie omieszkaliśmy skorzystać. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A z inspektorem kategoryzacyjnym to mozna tak normalnie rozmawiać? Czy trzeba się zwracać per wasza wysokość inspektorze kategoryzacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 dzien dobry, a ja taka nie w temacie co robi taki wasza wysokosc inspektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry! Taka Wysokośc Ispektor Kategoryzacyjny na pewno kategoryzuje... Cokolwiek by to miało oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Zaczynam żałować, że się wygadałam. Inspektor sprawdza, czy kwatery wiejskie spełniają wymogi, żeby uzyskać kategorię dla kwatery. Inspektorem jeszcze długo nie będę, dopiero zaczęłam cykl szkoleń, trzeba koło 2 lat, żeby temat zamknąć. Proszę więc nie znęcać się i nie wyzywać mnie. Ja normalna kobita jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Depsia, jeśli nie masz śladów przypaleń papierosami; jeśli nie masz krwiaków, siniaków i tym podobnych przyjemności na ciele, to znaczy, że nikt się nad Tobą nie znęcał Dobra, więcej nie będę Ale kciuki trzymam za postępy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 przywitam się grzecznie - dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Tlen mi się zbiesił i powadomienia nie działają Witam Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Boszszszeee!!!! Szkooooołaaaaaa Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts