magi 01.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 u mnie też dzisiaj podbudka o 7:00 czy nie mogą być znowu wakacje dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A przepraszam kolezanki, to ile Wy macie lat??? Czyzbym z maloletnimi o piciu ciagle rozmawiala??? I o seksie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A przepraszam kolezanki, to ile Wy macie lat??? Czyzbym z maloletnimi o piciu ciagle rozmawiala??? I o seksie??? No niestety, wydało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.09.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A przepraszam kolezanki, to ile Wy macie lat??? Czyzbym z maloletnimi o piciu ciagle rozmawiala??? I o seksie??? No niestety, wydało się... ten internet to jednak fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A przepraszam kolezanki, to ile Wy macie lat??? Czyzbym z maloletnimi o piciu ciagle rozmawiala??? I o seksie??? No niestety, wydało się... ten internet to jednak fajna sprawa No to od dzisiaj kochaniutkie do lekcji, a nie tylko chlanie Wam w glowie i imprezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A przepraszam kolezanki, to ile Wy macie lat??? Czyzbym z maloletnimi o piciu ciagle rozmawiala??? I o seksie??? No niestety, wydało się... ten internet to jednak fajna sprawa No to od dzisiaj kochaniutkie do lekcji, a nie tylko chlanie Wam w glowie i imprezy! co Ty pierwszy tydzień to luss ale potem sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A przepraszam kolezanki, to ile Wy macie lat??? Czyzbym z maloletnimi o piciu ciagle rozmawiala??? I o seksie??? No niestety, wydało się... ten internet to jednak fajna sprawa No to od dzisiaj kochaniutkie do lekcji, a nie tylko chlanie Wam w glowie i imprezy! co Ty pierwszy tydzień to luss ale potem sie zacznie Bedziecie ryc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nooooo, poryjemy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry na ja to samo moge powiedzieć tylko nie szkoła a Boszszszeee!!!! robooooootaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wu, wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzien dobry, jak dobrze ze ja juz do szkoly nie chodze, dzwiek dzwonka na lekcje to horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no wszystko przede mną praca, później szkoła Ania tak z ręką na sercu to ja wolałabym szkołę niż pracę - 10 miesiecy męki potem dwa leżenia a w międzyczasie ile jeszcze wolnego - nie martwisz się o kasę do pierwszego o ciuchy i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ale masz bol egzystencjalny, kobieto... Nie pamietasz jak cierpialas, ze ten a ten sie na Ciebie nawet nie popatrzy? Ja to przechodzilam bardzo wczesnie. Potem juz... patrzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja tylko sie przywitam bo dzisiaj amerykancki szef przyjechal wiec lepiej zeby mnie nie wylukal - o boze niech tylko nie chce ze mna rozmwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Teżdzień dobry powiem i zmykam, czeka dziś na mnie mnóstwo pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja też dzień dobry i tyram dalej bo nie wiem w co ręce włozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja tez dzien dobry, bo mam juz dosc pracy na dzisisaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A ja dobry wieczór mówię, straszliwie pracowity dzień miałam!!! Czy ktoś tu jeszcze zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nikt tu już nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts