wu 02.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 zagląda zagląda jeno kombinowanie czasu mnóstwo zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nikt tu już nie zagląda Idę się pochlastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 zagląda zagląda jeno kombinowanie czasu mnóstwo zżera To tutaj trzeba jakimś kombiowanym stylem podchodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 tu nie jeno do kredyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Lepiej o koniach pogadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 melduję że zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Lepiej o koniach pogadać.... A widziałaś żabę na koniu? Ja widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 melduję że zaglądam Szeregowa Verunia ... medal dostaniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja zawsze podgladam i zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 melduję że zaglądam Szeregowa Verunia ... medal dostaniecie No to awans się nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 melduję że zaglądam Szeregowa Verunia ... medal dostaniecie No to awans się nalezy A, niech będzie ... Starsza Szeregowa ... zawszeć to fajniej brzmi Anjamenka, medale i awanse rozdane, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jakoś tak sie porobiło, że wszyscy zaglądają - wystarczy wystawić paszczę i wrzasnąć I już się zlatujom muchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Fajne te muchi to i wystawiłam pyska i siem darłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 melduję że zaglądam Szeregowa Verunia ... medal dostaniecie No to awans się nalezy A, niech będzie ... Starsza Szeregowa ... zawszeć to fajniej brzmi Wcale niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jakoś tak sie porobiło, że wszyscy zaglądają - wystarczy wystawić paszczę i wrzasnąć I już się zlatujom muchi Ide się wydrze u siebi bo sie wyżaliłam i nikt nie pociesza . nu, nu, nu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Tej starszej się uczepiłaś, taaaakkkk Ale jak to dostojnie brzmi, zawsze starszy ma mniej przechlapane niż młodszy .... po piwo nie musi biegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jakoś tak sie porobiło, że wszyscy zaglądają - wystarczy wystawić paszczę i wrzasnąć I już się zlatujom muchi Ide się wydrze u siebi bo sie wyżaliłam i nikt nie pociesza . nu, nu, nu Lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jakoś tak sie porobiło, że wszyscy zaglądają - wystarczy wystawić paszczę i wrzasnąć I już się zlatujom muchi Ide się wydrze u siebi bo sie wyżaliłam i nikt nie pociesza . nu, nu, nu Lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeee Ja to zdążyłam, zanim się wydarła Nie wiem, jak mi się to udało, ale jednak, no dumna jestem z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A my potem bieremy muchi w tłuste paluchi, kładziemy na blachę i robimy wybuchi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jakoś tak sie porobiło, że wszyscy zaglądają - wystarczy wystawić paszczę i wrzasnąć I już się zlatujom muchi Ide się wydrze u siebi bo sie wyżaliłam i nikt nie pociesza . nu, nu, nu Lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeee Ja to zdążyłam, zanim się wydarła Nie wiem, jak mi się to udało, ale jednak, no dumna jestem z siebie Brawo, brawo, też się medal należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts