braza 31.10.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 czy ja wygladam na taka , co ma prawko ? ja tam wole 200km/h ............jako pasazer na koniu to ja nie wiem z jaka szybkoscia ................chodze Oj Froschko, nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 czy ja wygladam na taka , co ma prawko ? ja tam wole 200km/h ............jako pasazer na koniu to ja nie wiem z jaka szybkoscia ................chodze Oj Froschko, nie wiesz co tracisz mam nadzieje , ze wszystko jeszcze przede mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 czy ja wygladam na taka , co ma prawko ? ja tam wole 200km/h ............jako pasazer na koniu to ja nie wiem z jaka szybkoscia ................chodze Oj Froschko, nie wiesz co tracisz mam nadzieje , ze wszystko jeszcze przede mna Wpadnij do K-gu, to się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kolobrzeg kojarzy mi sie z ..moja bacia kiedy bylam mala dziewczynka , jezdzilismy zawsze do niej pociagiem relacji Katowice - Kolobrzeg zawsze marzylam , zeby dojechac do konca niestety .....za kazdym razem wysiadalismy w.....Nowogardzie na szczescie tak bardzo kochalam moja babcie (i kocham do dzisiaj) , ze w momencie , kiedy ja juz sciskalam zpominalam o tym Kolobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 niestety .....za kazdym razem wysiadalismy w.....Nowogardzie Toż to rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 niestety .....za kazdym razem wysiadalismy w.....Nowogardzie Toż to rzut beretem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Na specjalne życzenie Agduś, po Jej uroczym "jednym głębszym" niniejszym prezentuję to, co mi po tym głębszym wyszło z mojej - ciągle mam nadzieję - przyszłej kuchni. Obecnie w realizacji wirtualnej! http://images29.fotosik.pl/105/4dd7455779cd5b9dm.jpghttp://images24.fotosik.pl/105/7776e52971143597m.jpghttp://images30.fotosik.pl/105/237af4ffe6c059e9m.jpg Ta zielona ściana to spiżarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dzień dobry. Może ty wiesz jak podzielić te durnowate partycje?!!!!!! Zobacz, dom zbuduje a z głupim kompem mam problemy!!!!!!!ahahahaaaaa Spokojnych świąt życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Stuk, Ty spytaj Maksia albo Ponurego63 - to spece od komputerów, na pewno Ci pomogą! Cześć, Brazunia! Właśnie kończę flaszeczkę Advocata po odwiedzinach Froschów. Szkoda, że nie zostali dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2007 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Stuczku niestety, nie mam pojęcia za wielkiego. Mi spece z Vobisa dali takie wskazówki: "Mój komputer ---> Zarządzaj---> Zarządzaj dyskami---> C -----> zmniejsz wolumin" i podajesz o ile (przy nowym dysku, nie zapisanym poza oprogramowaniem stałym komputer robi to podobno sam). Próbowałam, ale u mnie wystąpił błąd, z tym, że ja mam dysk już zapakowany innymi programami. U Ciebie może się udać, ale chyba będzie faktycznie lepiej, jak poprosić Ponurego63 lub Maksia, tak jak radzi Depeesia. Wpisz temat, jeśli jeszcze nie ma, w dziale "Inforrrrmacje inforrrrmatyków", a któryś z tych cudownych facetów na pewno się odezwie Depeesiu zazdroszczę Ci Froschków!!! Mam nadzieję, że szczęśliwie dojechali do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dzięki, ale samemu to nie bedę próbował, za dużo mnie kosztował żebym go zepsuł,ahahahaaaa. Mam znajomych, ale przez te święta i tyle wolnego raczej do niedzieli nikt mi nie pomoże, a co do informatyków to przez posty, podejżewam , że i tak bym nie dał rady, za głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Przykro mi, że nie mogłam pomóc Spróbuj w dziale informatyków, Ponury np bardzo przystępnie wszystko opisuje, krok po kroku - nawet ja zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.11.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jednak zaryzykowałem i zamieściłem rozpaczliwy temat u informatyków forum. Raz kozie śmierć najwyżej wyjdę na "niedojdę"hahahahaaaa Trzymajcie kcuiki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Stuczku, na pewno Ci się uda, jak tylko któryś się odezwie. Ponury jest w tym świetny, naprawdę! Frosche posiedzieli, pośmialiśmy się, pogadali, troszku "jajówy" popróbowali i... pojechali. Może zajadą wracając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Hej Depeesiu Stuczek w jakąś rozwalankę gra, po uszy pewnie Go wciągnęło! Jak Ci się podoba moja pierwsza (z wielu ) koncepcja kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Brazuniu, kuchnia piękna! Ja to nic nie mówię z zazdrości. Bo ja mam paskudną kuchnię u siebie w domu - stara podłoga i reszta też. I pewnie długie lata jeszcze jej nie wyremontujemy, bo wszystko idzie na stodołę. Ale ta Twoja - śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Stara, nie stara, Twoja kuchnia ma duszę!!! Ja się bawię w oczekiwaniu na cud Tyle mojego! Dopasowuję, przymierzam i marzę, że niedługo mi się to wszystko przyda No i lubię, jak mnie chwalą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Przyda sie , przyda. Pewnie szybciej niz myslisz. I ja Cie pochwale. Bardzo ladnie. Ty masz zdolnosci. Wez sie za projektowanie . Mi tez by sie przydala taka sprytna projektantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Przyda sie , przyda. Pewnie szybciej niz myslisz. I ja Cie pochwale. Bardzo ladnie. Ty masz zdolnosci. Wez sie za projektowanie . Mi tez by sie przydala taka spraytna projektantka No to prześlij rzuta Nie rozumiem, dlaczego jeszcze tego nie zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Brazuniu Dziekuje. Ja jednak stych co tylko na zywo. Wiem juz gdzie postawie lodowke i pozniej jakos sobie dojde. aaa i wiem gdzie stol bedzie stal Dlatego kuchni wciaz nie zamowilam , bo musze sobie sama pomalu pomyslec. Cos tam wymyslilas w sprawie wiadomej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts