wu 08.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień dobry - ze słonecznych lasów! jak napiszesz jeszcze że masz grzyby w tych słonecznych lasach to nie strzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień dobry - ze słonecznych lasów! jak napiszesz jeszcze że masz grzyby w tych słonecznych lasach to nie strzymam ma a u mnie mało i robaczywe niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Monotematyczna jestem, ale robię ... kuchnię tym razem dla Izy Wawrzeń Zrobiłam juz dwie, a nawet trzy więc co tam jeszcze jedna A wieści na razie niet ... Kurde, ludzie z tego żyją Braza :) mówiłem, że port by mogła kupić, ale nie chce ............Judymowa czy co Jamles .... no ja Cię normalnie lubię Ale za Judymową to .... masz jak w banku najbardziej narowistowego ogiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Monotematyczna jestem, ale robię ... kuchnię tym razem dla Izy Wawrzeń Zrobiłam juz dwie, a nawet trzy więc co tam jeszcze jedna A wieści na razie niet ... Kurde, ludzie z tego żyją Braza :) mówiłem, że port by mogła kupić, ale nie chce ............Judymowa czy co Jamles .... no ja Cię normalnie lubię Ale za Judymową to .... masz jak w banku najbardziej narowistowego ogiera za dobro dziołcha chcesz mnie z konia ściepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień dobry - ze słonecznych lasów! jak napiszesz jeszcze że masz grzyby w tych słonecznych lasach to nie strzymam http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__21193424926.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień dobry - ze słonecznych lasów! jak napiszesz jeszcze że masz grzyby w tych słonecznych lasach to nie strzymam http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__21193424926.jpg normalnie wziąść i łebek ukręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzień dobry - ze słonecznych lasów! jak napiszesz jeszcze że masz grzyby w tych słonecznych lasach to nie strzymam http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__21193424926.jpg jaja sobie z nas robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Depsia, widziałaś kiedyś rozłzłoszczonego, prychającego kota????? To ja właśnie teraz tak wyglądam!!!!!!! Ty szczuczu Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.09.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 http://www.admin.agrowakacje.pl/images/zdjecia/d/galeria__21193424926.jpg Ledwo się pojawiłam a już po mnie. ZEMDLAŁAM na ten widok. Kocham las i zbieranie grzybków. ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 http://media.szybko.pl/realestate/41/41f766d10dbd82c2eca8b1b64be93ebb.JPG Niech żałuje, kto nie przyjeżdża. Jeszcze można się dopisać na 19 - 21 września. Spanie na sianie w swoim śpiworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dpsia Gdzie Ty skupujesz te grzyby ? Bym zjadla takie zrobione na zimno ze smietana i ceula, to sie chyba mowi zasolone czy jakos tak . Kurde, ludzie z tego żyją Braza :) Dawno to mowilam , ale czy ja mowie czy pies szczeka to na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wpadłam tylko, coby zapodać, że dzisiaj o 18.25 można na TVN podziwiać moje dziecię. Tylko trzeba uważać i pilnie oglądać, bo pokaże się przez momencik króciutki. Przed chwilą się dowiedziałam i to przypadkiem (zadzwonili z zaproszeniem na kolejny casting)! A obiecowali zadzwonić i powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Agduś gdzie będzie córcia Patrzę i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 08.09.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wpadłam tylko, coby zapodać, że dzisiaj o 18.25 można na TVN podziwiać moje dziecię. Tylko trzeba uważać i pilnie oglądać, bo pokaże się przez momencik króciutki. Przed chwilą się dowiedziałam i to przypadkiem (zadzwonili z zaproszeniem na kolejny casting)! A obiecowali zadzwonić i powiedzieć! Witam wszystkich uprzejmię donoszę, że rodzina Brazy w całosci zasiadła przed telewizorem o 18.25 i obejrzała z wypiekami na twarzy tę wspaniałą rolę Wero/bordowa bluza/. Niezła zaprawa do przyszłych protestów Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Prawdę szczerą rzekł Szanowny Pan, wszyscy patrzyliśmy. Ja dodam tylko, że to Wero powinna grać ową główną protestantkę...o! Idę robić kuchnię Psia krętka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Weź tu człowieku zajrzyj, to od razu zęby bolą grzyby, własne osobiste porty, kastingi, kariery w TV, a u nas panie na wsi tylko koguty pieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 http://media.szybko.pl/realestate/41/41f766d10dbd82c2eca8b1b64be93ebb.JPG Niech żałuje, kto nie przyjeżdża. Jeszcze można się dopisać na 19 - 21 września. Spanie na sianie w swoim śpiworku. slina mi pociekla mniam, nie lubie zbierac grzybow, ale sosik grzybowy, albo krokieciki z grzybkami, albokrem z borowikow mniam dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Weź tu człowieku zajrzyj, to od razu zęby bolą grzyby, własne osobiste porty, kastingi, kariery w TV, a u nas panie na wsi tylko koguty pieją Ale jaaaakkk piejąąąąą !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Prawdę szczerą rzekł Szanowny Pan, wszyscy patrzyliśmy. Ja dodam tylko, że to Wero powinna grać ową główną protestantkę...o! Powiem Wero! Podobno miała, ale okazało się, że za młoda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Weź tu człowieku zajrzyj, to od razu zęby bolą grzyby, własne osobiste porty, kastingi, kariery w TV, a u nas panie na wsi tylko koguty pieją U nas w mieście bażanty drą dzioby o czwartej nad ranem. Sarny czasem też, o różnych porach doby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts