scur 09.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Gabinet niech sam wyznaczy (że tak medycznie zawiało ) a rachunek to pozwolicie, że już ja wam wystawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Gabinet niech sam wyznaczy (że tak medycznie zawiało ) a rachunek to pozwolicie, że już ja wam wystawię. apropos medycyny, to czeka mnie wizyta w nfz ale do 10g mam czas wiec odkladam jak tylko moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dobry wieczór wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Psia kostka, znowu odpłynęłam, ale kolejną kuchnię robiłam .... ma ktoś może salon albo łazienkę do zrobienia Wiatrołap nawet może być, bo kuchnie to mi już bokiem wychodzą Kłaniam się Wam pięknie i miłych snów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Brazy - jak wampiry - wychodzą nocą Dobranoc P.S. ja chcę wiatrołap :) Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Krwi!!!!! Krwi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Czy rano już krwiożerczość Ci przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Krwi!!!!! Krwi!!!!!! to Ty mnie nad ranem pokąsałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry wszystkim w ten piękny słoneczny dzień. Co jest z tymi komarami??? Moja córka wczoraj wieczorem w salonie 86 szt. do odkurzacza wciągnęła. Chciały nas zjeść ale sie nie daliśmy . Zginęły śmiercią tragiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzien dobry, u nas tez raidy poszly w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A dzień dobry, dzień dobry Jamles, w życiu się nie przyznam Od rana jestem łagodna jak baranek i tylko kawę spijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 I ja bym sie pod kawe podlaczyla chetnie Zeby tak po nocy pracowac , ludzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dawaj Rrmisia, na balkonie - z braku tarasu - usiądziemy, jeszcze pogoda pozwala i heya!!!!! Będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ja mogę tarasu użyczyć do tej kawy już zapowiadają przymrozki d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ja mogę tarasu użyczyć do tej kawy już zapowiadają przymrozki d.bry dobrze, ze jest taras, na balkonie się możemy nie zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Jak wyniosę z balkonu stolik, skrzynię z narzędziami, starą hulajnogę i suszarkę to siem pomieścim A widok cuuudnyyyy ... na mieszkania somsiadów i ogromne mewy na dachu sąsiedniego budynku To co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Jak wyniosę z balkonu stolik, skrzynię z narzędziami, starą hulajnogę i suszarkę to siem pomieścim A widok cuuudnyyyy ... na mieszkania somsiadów i ogromne mewy na dachu sąsiedniego budynku To co??? jak portu nie widać to ja wolę taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Portu nie widać, ale jak siędniem z drugiej strony przy oknie to kawałek wody zobaczymy... i żeby nie było ... morskiej nie kałuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Psia kostka, znowu odpłynęłam, ale kolejną kuchnię robiłam .... ma ktoś może salon albo łazienkę do zrobienia Wiatrołap nawet może być, bo kuchnie to mi już bokiem wychodzą Kłaniam się Wam pięknie i miłych snów życzę hm..prywate u Ciebie.. to my an-budy względem tej łazienki...ale kuchnie z jadalnią też - jeszcze troche czasu zostało...dopiero będzie się robiła budować owszem ale wymyślać ustawienia? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witajcie An-budy, to dawajcie te Wasze metry Tylko wymiary podajcie dokładne i usytuowanie kanalizy!!!! I dajcie mi trochę czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts