rrmi 10.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dawaj Rrmisia, na balkonie - z braku tarasu - usiądziemy, jeszcze pogoda pozwala i heya!!!!! Będzie fajnie No Bym palili papierochy i pierdzielili bzdety Mozna tez co niektorym d.pe obrobic Ale fajnie Taras zabiore ze soba ,wlasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.09.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 niech Ci Bozia zapłaci w pięknych konikach i pięknym miejscu dla nich postaram się wymierzyć, nabazgrać i wkeić...dzięki!!! czasu mamy duuuużoooo... mężowskimi rencyma robione w wolnych chwilach troszke trwa gosia an-budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dawaj Rrmisia, na balkonie - z braku tarasu - usiądziemy, jeszcze pogoda pozwala i heya!!!!! Będzie fajnie No Bym palili papierochy i pierdzielili bzdety Mozna tez co niektorym d.pe obrobic Ale fajnie Taras zabiore ze soba ,wlasny Wchodzę w ten interes na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No to czekam Gosio-Anbudowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 troszke pobazgrany ogląd sytuacji i nieudolne próby ustawienia kuchni i jadalni...hm, koncepcja się zmieniła... lewy górny róg... 7,40x5,10 zastanawiamy się nad wyjściem na niewielki tarasik z kuchni (w planach) - kuchnia od północnego zachodu, kiedyś było wyjście przez środkowy otwór- po szczegółowym "śledztwie" okazało się, że były tam dzrzwi. Acha mamy stary stół ok. 2,3x0.9 i krzesła. W dolnych rogach kominy (w lewym stary kaflowy piec), wysokość pomieszczeń 3,1 a parapety są na wysokości ok. 0,6( okna 1,2x2,1). Myślałam o wyjściu na taras z pierwszego "okna" po prawej ale Jurkowi to nie bardzo się podoba, chce na środku jak połączyć stary 100- letni piec i nową - nowoczesną kuchnię? kanalizy brak więc wszysto można zrobić o rany ale chaos http://foto2.m.onet.pl/_m/c5a996ed6c2699cd84936fde87106ec6,10,19,0.jpg Łazienki są dwie patrząc na górną część rysunku od lewej: kuchnia z jadalnią, przedpokoik z łazieneczką, kotłownio-spiżarnia, duża łazienka i sypialnia z garderobą (nie wrysowana) wymiary brak na razie tak po prawdzie to zupełnie brak nam pomysłów na zaaranżowanie tej naszej "ruinki" z zewnątrz chcemy przywrócić dawny wygląd ale środek część ogólnie dostępna? chcielibyśmy w stylu ale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry Brazunia jak Ty taka niewyżyta się czujesz to wiesz mnie trzeba by łazienki, kuchnie i inne takie machnąć póki co toto na papierze ale za to na myślenie czasu sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 An-Budki kochane, Wy się troszkę bardziej przyłózciedo tego rzutu, ja Was bardzo proszę Można pomyśleć nad całością, czemu nie, ale to wieeeelkieeee przedsięwzięcie i ostrzegam, że mogę nie podołać, a poza tym potrzebuje BARDZO dokładnych wymiarów tego wszystkiego. Uporządkujmy jakoś ten chaos i ... pomyślimy. Ale potrzebuję czasu ... mam jedno poddasze do zrobienia ... kłopot, cholera program mi się biesi, i dwie kuchnie, więc jak macie czas, to mi go też dajcie Wu, nie ma sprawy, ale jak już się obrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Na ten balkon czy taras to można się jeszcze podłączyć??Nie palę, kawy tez coś ostatnio nie piję, ale na lekkie tematy chętnie pogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 BRAZUNIA łazienka na razie działa (choć niezbyt ładna ) a kuchnia.. no cóż - to śpiew w 2009 lub 2010r. dlatego czaaaasu masz ile dusza zapragnie . Jurek powiedział (kiedy kupowaliśmy "ruinkę"), że skończy remont za 30 lat no to wypada 2034r. A wymiary i nowy rysunek przygotujemy i wkleję. dużo buziaków od an-budów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kobieto, w 2034 roku to ja będę starsza pani niedługo przed 80-tką, nie wiem czy na coś się Wam wtedy przydam Przyspiesz te wymiary z jakieś 20 lat Kaśka, na balkonie jeszcze miejsce jest, Jamles brzuch wciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Brazunia no coś Ty nie mogłabym Cię wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Brazunia no coś Ty nie mogłabym Cię wykorzystać A ja miałam nadzieję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Brazunia no coś Ty nie mogłabym Cię wykorzystać A ja miałam nadzieję .... ja tez sie dolacze, jakby ktos zdanie zmienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Brazunia tak z ręką na sercu to ja miałam nadzieje że może właśnie tak jakoś ponalegasz bo ja to bardzo bardzo chętnie Cię wykorzystam oczywiście jak będziesz cierpieć na nadmiar wolnego czasu mnie się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Pójdźcie dziatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Braza kase musisz zaczac brac za te projekty bo sama slawa Ksiezniczki nie wykarmisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Braza kase musisz zaczac brac za te projekty bo sama slawa Ksiezniczki nie wykarmisz A tam zaraz kasę ... worek paszy też może być w zamian ... kasa taka przyziemna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Pójdźcie dziatki .... "Nie ma takiego dobrego uczynku, ktory nie zostałby ukarany", ale, jak już ustaliłyśmy, są ludzie nieuleczalni Spadam, bo albo to zmęczenie albo mnie jakaś grypa bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nefecia, mam nadzieję, że to zwykłe zmęczenie. Ale na wszelki wypadek uracz siebie i resztę rodziny (pośrednio ) czosnkiem!!! Spokojnej nocy i zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a co Księżniczka spożywa owies czy jakieś inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts