Maluszek 11.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wu - przytulanki są tutaj http://www.jazzybaby.pl/ Maluszku - ja niestety nie biorę pieniędzy. Ale podeślij rzuty z wymiarami!! Brazunia, ale tak się nie godzi, żebyś za dobre słowo pracowała. Pienądz przeca się przyda a to na owies dla Księżniczki albo i na spłatę przyszłego kredyciuku. Pomyśl o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Maluszku, ja po prostu nie mogę brać pieniędzy, pracuję na darmowym programie i nie wolno mi używać go do celów komercyjnych. Ale i tak rzuty podeślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Brazunia, oglądałam Twoje projekty i bardzo mi się podobają :D Pomyśl nad zakupem jakiegoś dobrego programu projektowego i masz pracę, którą można w domciu wykonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Skoro charakterny, to już go lubię Nooo ... charakterny jest. To widać Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok Brazunia. A co u Szanownego ?? Kiedy teraz wraca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Brazunia, oglądałam Twoje projekty i bardzo mi się podobają :D Pomyśl nad zakupem jakiegoś dobrego programu projektowego i masz pracę, którą można w domciu wykonywać. Brazunia uparta jest i jakoś nie chce tego zrobić, choć od jakiegoś roku większość osób ją na to namawia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 to ja zgłaszam wniosek kupimy sami Brazuni stosowny programik podrzucimy i nie będzie miała wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ooo Maluszku, dobry pomysł - jestem "za" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel skąd wiesz że konus mizernej postury jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ooo Maluszku, dobry pomysł - jestem "za" ja jakby co to też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel skąd wiesz że konus mizernej postury jestem A skąd przypuszczenie, że wiem Wu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel pewnikiem błędnie przyjęłam że to zakup Brazuni tego programu został uznany za dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel pewnikiem błędnie przyjęłam że to zakup Brazuni tego programu został uznany za dobry pomysł Dobrze przyjęłaś, tylko ja się pomyliłam pisząc Maluszku a nie Wu Przecie to Twój pomysł a nie Maluszka A to się przypadkiem dowiedzieliśmy o drobnym szczególe związanym z Twoim wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 a tam pomyliłaś - kobieca intuicja sie w Tobie odezwała drobny drobny no co Bozia wzrostu poskąpiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 a tam pomyliłaś - kobieca intuicja sie w Tobie odezwała drobny drobny no co Bozia wzrostu poskąpiła no dobrze, tej wersji będziemy się trzymać Ja wzrostem też nie grzeszę, więc tez się do tych konusów zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel trzymajmy się wersji - małe jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel trzymajmy się wersji - małe jest piękne Niop Ja ( czasem ) nadrabiam wysokimi obcasami A że do super drobnych osób nie należę ( niestety ) to i tak przy niektórych ( malutkich i drobniutkich ) osóbkach się czuję jak jakiś kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ale macie pomysły, no niech to Ja też z tych mikrych i konusowatych, ale w wysokich obcasach to chodzę od naprawdę ogromnego dzwonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kolejny konus wita Bardzo chcialam, ale nie daje rady przeczytac wszystkich zaleglosci, ale odnosze wrazenie ze wszystko u ciebie ok. Nowych wiesci w sprawie siedliska nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Dzień dobry , znaczy dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 małe górą witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts