wu 12.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 mój też ma wygrawerowane tylko co z tego jak nie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 12.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dobry wieczór wszystkim Dziękuję za serdeczne życzenia. A co do do tych pięknych dowodów zawarcia małożeństwa to mieliśmy je na palcach zaledwie kilka dni. Swoją obrączkę przestałem nosić od momentu kiedy na niej zawisłem i o mało co nie straciłem palca, a Braza zrezygnowała ze swojej na znak solidarności. Nie mniej jednak nic sie nie zmieniło,nie zapominam o naszej rocznicy, a miłość nadal rozkwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja noszę bo poza zasadniczym celem jej założenia to jak większość kobiet lubię biżuterię na palcu małż mój nie nosi właśnie w tym celu - coby palców albo i całej ręki nie stracić zresztą po dwóch dniach pracy wyglądała jak po 15 latach małżeństwa więc teraz wiem dokładnie kiedy wielkie święta są bo wtedy mąż ma obrączkę na palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 pierwsza! dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Kartę podbijam. I serdeczne gratulacje składam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Też jestem Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 13.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 a ja dzień dobry z pracy Miłego dzionka tym co weekendują i cierpliwości tym, którzy pracują. Szanowny Panie nie musisz się czerwienić , kwitnąca miłość to raczej powód do dumy. Życzę aby dalsze rocznice upływały w takiej samej sielance. I muszę Wam powiedzieć, że mój mąż ZAWSZE pamięta. Od 15 lat (jak to minęło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Scurko dzis sobota, a Ty pracujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Rany, Scurciu, no współczunek serdeczny!!! Najbardziej właśnie nie lubiłam, gdy musiałam iść do pracy w wolny dzień .... ranyyyy, jak ja tego nie lubiłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 13.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 już skończyłam , pędzę na Stadion Olimpijski bo mój synek ma dziś turniej piłkarski. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dobry wieczór wszystkim Dziękuję za serdeczne życzenia. A co do do tych pięknych dowodów zawarcia małożeństwa to mieliśmy je na palcach zaledwie kilka dni. Swoją obrączkę przestałem nosić od momentu kiedy na niej zawisłem i o mało co nie straciłem palca, a Braza zrezygnowała ze swojej na znak solidarności. Nie mniej jednak nic sie nie zmieniło,nie zapominam o naszej rocznicy, a miłość nadal rozkwita Wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy A mój nie nosi bo palce schudły i mało jej nie zgubił, a ja zdjęłam swoją i powiedzialam że założę jak on przerobi i zaloży swoją I tak juz juz minęło parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Veruńcia, witanko!!!! Mam nadzieję, że córa jakoś okrzepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Życzę kolejnych rozkwitających miłością rocznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Najnajnajserdeczniastsze życzenia z okazji rocznicy!!!! Od nas wszystkich ze świnkami włącznie!http://www.obrazki.info/miniatury/151333zolty_tulipan.jpg Mam nadzieję, że spóźnienie zostanie mi wybaczone. Przyziemne sprawy odciągają od komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dobry wieczór przed północą zmory straszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Gdzieś szalałaś wczoraj wieczorem? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Tiiaaa Depsiu, szalałam ... z kuchniami Dzień dobry U nas kaloryfery grzeją ... lekko, bo lekko, ale zawsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam i ja Ja juz siedlisko bedzie wykonczone - bajka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Cześć Spartanko Jak już będzie wykończone .... boszszszeee ... oby jak najprędzej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 I ja gratuluje rocznicy , calkiem przegapilam Zycze kolejnych takich samych , a najlepiej jeszcze lepszych w nowym siedlisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts