braza 01.11.2007 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 W sprawie wiadomej nic nie wymyśliłam, czekam na koniec przydługiego, aczkolwiek bardzo przydatnego, weekendu. W poniedziałek będę dzwonić do pewnej firmy... Ja też i pewnie bardziej będę polegała na tym, co na żywo. Ale jak mi się rodzi jakiś pomysł w łepetynie, to lubię to zobaczyć choćby na komputerze. Rysować w życiu nie umiałam, więc to komputerowe projektowanie jak znalazł Jakby co, dawaj na priva rzut, pokombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Mnie to się zdaje, że Rrmi nie z tych, co się rzuca. Staje na środku i dopiero myśli gdzie co dać. Czasami też tak mam. Nadzieję też mam - że coraz bliżej pomyślnego załatwienia Twoich niezałatwionych spraw. Trzymam kciuki cały czas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 chciałam się z Wami na razie pożegnać jutro przeprowadzka... i dostępu do netu niet... tak więc jak brak netu, to i Was obiecuję, że to tylko na jakiś czas, staram się jak mogę coś załatwić, ale na razie mam marne wyniki . Trzymam kciuki Braziu za szybkie pozałatwianie spraw, no i zniknięcie tej przerwy technicznej. Byle do przodu. To narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ponownie wróciłam cała i zdrowa z jazdy po mieście Dario życzę mnóstwa radości na tym Waszym nowym poddaszu!!!!!! I żeby tylko dobre rzeczy tam się działy!!!!! Też mam nadzieję, że w końcu to wszystko ułoży się po naszej myśli! Obawiam się jednak, że szansa na odzyskanie pieniędzy jest niewielka, ale próbować będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Też mam nadzieję, że w końcu to wszystko ułoży się po naszej myśli! Szukam jakiegos dobrego newska Cos sie moze ruszylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Też mam nadzieję, że w końcu to wszystko ułoży się po naszej myśli! Szukam jakiegos dobrego newska Cos sie moze ruszylo ? Jeszcze nie! Bank spóźnia się z pismem , pieniędzy mogę nie odzyskać, bo firmy odpowiednie nie chcą się w to pchać, zostaje tylko komornik Ale nic to, mam nadzieję, że po zdjęciu egzekucji łatwiej będzie o pożyczkę A z dobrych nowin: samochodem ponoć jeżdżę już coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 To badzmy dobrej mysli. Marzenia zawsze sie spelniaja Kiedy masz egzaminy ? Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 W pierwszej kolejności spróbuję zdać testy. Do jazdy przymierzę się później, najlepiej gdyby były jakieś środki na zakup od razu po egzaminie jakiegoś jeździdełka, aktualnie jesteśmy bez. Pożyjemy, zobaczymy! W tej chwili zamiast ślęczeć nad testami to ja po forumie się pałętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Na pewno zdasz, już ja Cię znam! A po forumie proszę się pałętać, żebyśmy się tutaj o następną aktywistkę nie martwili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 dzień doberek To ja, marnotrawna.... Nie lubię FM - żadne powiadomienia do mnie nie dochodzą mimo że mam śledzenie tematu włączone ... Brazunia - ucz się pilnie ale z forum nie uciekaj To kiedy ten egzamin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No, marnotrawna Reyzel, nareszcie!!! Zamiast czekać na powiadomienia, sama zajrzyj od czasu do czasu, tak z ciekawości ... . I znowu testy przegrały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No, marnotrawna Reyzel, nareszcie!!! Zamiast czekać na powiadomienia, sama zajrzyj od czasu do czasu, tak z ciekawości ... . I znowu testy przegrały ... I tak własnie będę robić Brazunia A testy... nie zając Nie uciekną. Tylko kiedy ten egzamin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Egzamin w grudniu, tak że spokojna główka!!!!! W końcy się chyba zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Egzamin w grudniu, tak że spokojna główka!!!!! W końcy się chyba zmobilizuję No pewnie, że się zmobilizujesz Niby dlaczego miałoby być inaczej ?? A zobaczysz jaką swobodę daje bycie kierowcą Nikt i nic ( no prawie ... ) już Cię nie ogranicza Szczerze mówiąc to nie wiem jak mogłabym nie jeździć Ty pewnie tez poczujesz to samo, za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja od pewnego czasu czuję, że fajnie być kierowcą, bo to oznacza niezależność!! Jakoś będę musiała się sprężyć No, ale jest o co walczyć!! Poza tym twierdzę z całą odpowiedzialnością i stanowczością - jazda samochodem do pikuś w porównaniu z jazdą konną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Wierzę Ci na słowo Braza, bo sama nigdy nie próbowałam ... Było to jedno z moich marzeń ale życie niestety często boleśnie je weryfikuje No i jazdy konnej pewnie nigdy nie spróbuję ... Ale za to wiem, jak fajnie jest być kierowcą Tym bardziej gdy się lubi samemu prowadzić autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nigdy nie mów nigdy!!! Tak z samo z jazdą konną - daleko do siebie nie mamy, i kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nigdy nie mów nigdy!!! Tak z samo z jazdą konną - daleko do siebie nie mamy, i kto wie ... No w tym wypadku to nigdy jest pewne Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebym mogła popatrzeć na Ciebie i Twoją córunię jak jeździcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nie chcę być wścibska, ale to nigdy dla koni to kaprys taki czy może inne, ważniejsze względy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts