wu 17.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień dobry zaraza się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry, u mnie zimno, wietrznie i beeee. Dodatkowo godzinne stanie w korkach dało mi w kość. Mimo wszystko, Wam życzę miłego, ciepłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 gorące pozdrófka z zimnej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Równie gorące i do tego z w miarę ciepłej i słonecznej Perły Bałtyku pozdrowienia i dzień dobry (straszliwie dużo "i" mi wyszło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 wygląda lubisz stawiać kropki nad "i" dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja też dzień dobry... gdyby jeszcze tak głowa nie bolała byłby lepszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 wygląda lubisz stawiać kropki nad "i" dzień dobry Jak Wam dzionek minął???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 wygląda lubisz stawiać kropki nad "i" dzień dobry Jak Wam dzionek minął???? Bywało lepiej A Tobie jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Występują u mnie tzw. "mieszane uczucia" Huśtawka nastrojów, ale co tam, byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Występują u mnie tzw. "mieszane uczucia" Huśtawka nastrojów, ale co tam, byle do przodu ja też tak mam... Brazunia, to chyba nie ciąża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Występują u mnie tzw. "mieszane uczucia" Huśtawka nastrojów, ale co tam, byle do przodu ja też tak mam... Brazunia, to chyba nie ciąża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.09.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Braza jest w ciaży? ide podać dalej pzyniosłam Wam pare dowcipów Syn pisze list do matki: "Droga Mamo! Urodził mi się syn. Żona nie miała pokarmu, wzięła mamkę Murzynkę, więc synek zrobił się czarny." Matka odpisuje: "Drogi Synu! Gdy Ty się urodziłeś, również nie miałam mleka w piersiach.Wychowałeś się na krowim, ale rogi ci wyrosły dopiero teraz." *** KOBIETY DOWCIPKUJĄ he, he, ha... Jaka jest prawdziwa kobieta? Nigdy nie ma: - czasu, - pieniędzy, - w co się ubrać. Zawsze ma: - rację, - genialne dzieci - męża idiotę. Z niczego potrafi zrobić: - sałatkę, - kapelusz - awanturę małżeńską. *** Mąż: Chciałbym te wakacje spędzić tam, gdzie jeszcze nigdy nie byłem.... Żona: Świetnie...Co powiesz na kuchnię? *** - Właśnie rozwiodłam się z mężem. - Czemu ? - Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym. Uważał, że jest Bogiem. *** Skąd wiadomo, że męża przez jakiś czas nie było w domu? - Jest czysto! *** - Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzęs ? - Spływają przy pierwszych objawach uczuć. *** Córka pyta matkę: - Czy to prawda, ze w niektórych częściach Afryki kobieta aż do chwili ślubu nie zna swojego męża ? - Tak kochanie, ale to zdarza się w każdym kraju... *** - Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny ? - Przez klatkę piersiowa, ostrym nożem. *** Dlaczego tak rzadko się mówi "głupi facet"? - Po co się powtarzać ? Nie mówimy też "martwy trup". *** W dyskotece dziewczyna pyta chłopaka stojącego przy ścianie: - Masz wolny następny taniec? On odpowiada: - Tak!!!Tak!!! Ona na to z uśmiechem: - To potrzymasz mi colę. *** Pewnej niezamężnej kobiecie zadano pytanie: - Dlaczego nie ma pani męża? - A po co mi mąż: mam psa, który warczy, papugę, która przeklina i kocura, który włóczy się przez całe noce. *** Córeczka pyta mamę: - Dlaczego wyszłaś za tatusia? - Ty, dziecko, też zaczynasz się dziwić? *** Córeczka budzi się o trzeciej w nocy i prosi: - Mamo, opowiedz mi bajkę. - Zaraz wróci tatuś i opowie nam obu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Anjamen - z tego pierwszego to się obśmiałam jak norka! Wu - e tam, zaraza zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dobry wieczór domciu jeszcze jaka zaraza - płuca na klawiaturze, nos jak piwonia i malutkie załzawione ślepka niech mnie ktoś dobije Anula toż to nie dowcipy tylko prawda okrutna ale jadnak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 anjamen bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 17.09.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Anjamen - cudna ta porcja zyciowych prawd Braza - kłaniam się nisko na Twoim podwórku i... mówię dobranoc Kurde, ale zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Czesc brazunia Sie ptaszkuje i zaraz zmykam w objecia mojego Morfeusza Do jutra Slonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 O mamuniu, zaginieni w akcji się pojawili Tak, tak Romciu i Aniracku, to o Was mowa Anjamenku, no śweitne!!!!!! Ale że prawda okrutna i życiowa to się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 I Ambercia To już naprawdę koniec świata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts