AmberWind 17.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 I Ambercia To już naprawdę koniec świata!!!! Kochana, to nie koniec tylko poczatek Przyszlam popodziwiac Twoja klaczke ... pocmokalam przy tym i pare razy zdrowo sie obslinilam, tak mi sie ten Twoj konik podoba I jeszcze jedno ... gratuluje zmywary! Nie ma to jak krzepka pomoc kuchenna, co? A na zakonczenie z calego serducha wszystkiego naj z okazji Waszej rocznicy My dzisiaj 8-lecie swietujemy ... poczatku kociolapstwa rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ambercia, to vivat!!!!!!!!! Buziaki ogromne i niech Wam gwiazdki wszystkie szczęście i miłośc przynoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dziekujemy, dziekujemy No to poswietujemy sobie jeszcze troche a potem senek ... jutro jakby nie bylo popracowac jakos trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Amber moje gratulacje i jeszcze kolejnych stu takich rocznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 O mamuniu, zaginieni w akcji się pojawili Tak, tak Romciu i Aniracku, to o Was mowa ups wydało sie że trochę mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ambercia, co tam praca, świętujcie i cieszcie się!!!!!! Bardzo się cieszę, że marnotrawne dzieci wracajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 17.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 O mamuniu, zaginieni w akcji się pojawili Ooo, od razu zaginieni... Po prostu gary zmywałam bo zmywarki jeszcze nie mam jak NIEKTÓRZY na tym forum. No dobra - na hucułki też się wybrałam w Bieszczady i westernowo podjeżdżałam pod knajpy, żeby zjeść obiad. Ale do klasy Twojej ślicznotki tamtym konikom, to tak daleko jak do Polinezji Francuskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Hucułki sa cudowne chociaż jak dla mnie ... za malutkie Ale jakie wytrzymałe!!!!! Przekażę Księżniczce jutro Twoje słowa, pewnie już całkowicie w samouwielbienie wpadnie, ale co tam I Ty nic nie mówisz, że też jeździsz konno Pippi, no ja Ciebie normalnie .... no nie wiem .... Zmywara jest cudownym wynalazkiem ... jak ja mogłam bez niej żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No dobra - na hucułki też się wybrałam w Bieszczady i westernowo podjeżdżałam pod knajpy, żeby zjeść obiad. Ale do klasy Twojej ślicznotki tamtym konikom, to tak daleko jak do Polinezji Francuskiej. no kolejna w Bieszczadach My tez bylismy ... na huculach nie jezdzilim, ale po gorach owszem lazili Raaany jak bylo piknie ... i jakie zdjecia robila ... uuuuu ... az zal, ze jesien juz przyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 a ja myślę że jesień w Bieszczadach to najpiękniejsza pora. Ehhhhh ale się rozmarzyłem. Tak dawno tam nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Wiesz co Ambercia, ja tam nie chcę Tobie kadzić, ale wyobrażam sobie te Twoje zdjęcia... Uwielbiam wchodzić na Twoją stronę, chociaż po każdej bytności mam kompleksy, jak na swoje zdjęcia patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 brazunia, Kazde zdjecie co to pokazuje emocje, uczucia i prawde jest piekne ... Kocham zdjecia ... te najmniej nadasane i naturalne sa najfajniejsze ... braza, ja doskonle pamietam Twoje z dziecinstwa z psem Nie pozwol aby Ci ono gdzies zaginelo ... jest niesamowite i zapada w pamiec ... Zrobilo na mnie wielkie wrazenie, a to nie czesto sie zdarza ... No zajefajne jest i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Nie umiem patrzeć przez obiektyw, ale nie każdy ma taki talent. Pstrykam chwilami bez sensu, chociaż zdarzają mi sie "wpadki" w postaci nawet fajnych ujęć No i aparat .... hmyyyy ... pozostawia wiele do życzenia Zdjęcia z psem pilnuję jak oka w głowie, uwielbiam je!!! Zastanawiam się nawet, czy jest jakaś szansa na powiększenie go do formatu może nie obrazu, ale chociaż portretu No nic, kiedyś nad tym pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Zdjęcia z psem pilnuję jak oka w głowie, uwielbiam je!!! Zastanawiam się nawet, czy jest jakaś szansa na powiększenie go do formatu może nie obrazu, ale chociaż portretu No nic, kiedyś nad tym pomyślę Mozesz je interpolowac ... A mozesz przeslac mnie i sie tym zajme, ale uprzedzam, zwrotnie troche zapcha Ci to skrzyneczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 zeskanuj i powiększ, ja tak po cichu, tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dochtór, zeskanowane mam, ale jak to powiększyć??? Jeśli w laboratorium to .... w Kołobrzegu mogę zapomnieć, na ilość idą Ambercia, nie chcę Tobie d... zwracać, i tak masz od groma roboty.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 brazunia, Nie zawracasz ... slowo! Jak przeslesz, to w weekend sie tym zajme z przyjemnoscia Moja skrzynke znajdziesz na mojej stronie wiec wal smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No nie wiem, co powiedzieć Dzięki Słońce Powiedz mi jeszcze, co ja później musze z tym zrobić?? Wydrukować gdzieś, to wiem, ale gdzie??? W jakiejś agencji reklamowej czy w laboratorium fotograficznym??? A w ogóle to jutro rano prześlę, bo dzisiaj coś mi kiepsko skrzynka działa, nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Przeslij mi tylko info w jakiej wielkosc chcesz to druknac. A ja zobacze czy do takiej wielkosci da sie podciagnac parametry. Gdy juz bedzie gotowe to idziesz do normalnego laba i tam "wywolujesz" jako zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No kocham Cie normalnie Amberciu Myślałam, myślałąm i myślałam i nic nie mogłam wymyśleć, a tu masz Nie będę kaprysić co do wielkości i powiem po prostu: do jakiej się da, żeby to miało ręce, nogi i jakiś wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts