braza 07.11.2007 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dziewczyny jakby co to u mnie niedaleko są koniki i można pojeździć Reyzel również prowadzą nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dziewczyny jakby co to u mnie niedaleko są koniki i można pojeździć Reyzel również prowadzą nauki Mayland a to "niedaleko" to bardzo daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dziewczyny jakby co to u mnie niedaleko są koniki i można pojeździć Reyzel również prowadzą nauki Mayland a to "niedaleko" to bardzo daleko ode mnie eee tam, czepaisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dziewczyny jakby co to u mnie niedaleko są koniki i można pojeździć Reyzel również prowadzą nauki Mayland a to "niedaleko" to bardzo daleko ode mnie eee tam, czepaisz się Jaaaaa!!!!!?????? W żyyyyciuuuuuu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Brazunia, a o co chodzi z tą jakąś książką co pisali u Stuka? Czego ja nie wiem? Dlaczego ja mam wrażenie, że razem z Frosią już tę książkę widzicie wszędzie i bokiem Wam wyłazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Tak, Depeesiu kochana, jest taka książka, któa jak dla mnie za często się przewija po forumie. Np. u Veruni w komentarzach na 8 str. autor Aguysia&Marco, a w chwilę później zobaczyłam ją u Stuka. Więcej nie znalazłam narazie, ale ja zaglądam do niewielu dzienników. Po prostu reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Tak, Depeesiu kochana, jest taka książka, któa jak dla mnie za często się przewija po forumie. Np. u Veruni w komentarzach na 8 str. autor Aguysia&Marco, a w chwilę później zobaczyłam ją u Stuka. Więcej nie znalazłam narazie, ale ja zaglądam do niewielu dzienników. Po prostu reklama I trybiom to,...kaczany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Tak, Depeesiu kochana, jest taka książka, któa jak dla mnie za często się przewija po forumie. Np. u Veruni w komentarzach na 8 str. autor Aguysia&Marco, a w chwilę później zobaczyłam ją u Stuka. Więcej nie znalazłam narazie, ale ja zaglądam do niewielu dzienników. Po prostu reklama I trybiom to,...kaczany No to jak reklama, to przecież bez sensu! Tylko odwrotną reakcję wywoła - jak było widać. Ot, ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No właśnie, ot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 NIE WCHODZE NA RW !!!! MAM DOSC MULATOROW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 NIE WCHODZE NA RW !!!! MAM DOSC MULATOROW !!! POPIERAM!!!!!!!!!! Jesteśmy na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 NIE WCHODZE NA RW !!!! MAM DOSC MULATOROW !!! POPIERAM!!!!!!!!!! Jesteśmy na czacie Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Nie chcę być wścibska, ale to nigdy dla koni to kaprys taki czy może inne, ważniejsze względy? Brazunia, to inne, ważniejsze względy. Ale z przyjemnością popatrzę. Na jeżdzącą Mayland również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Tak, Depeesiu kochana, jest taka książka, któa jak dla mnie za często się przewija po forumie. Np. u Veruni w komentarzach na 8 str. autor Aguysia&Marco, a w chwilę później zobaczyłam ją u Stuka. Więcej nie znalazłam narazie, ale ja zaglądam do niewielu dzienników. Po prostu reklama I trybiom to,...kaczany No to jak reklama, to przecież bez sensu! Tylko odwrotną reakcję wywoła - jak było widać. Ot, ... . No właśnie Deepesiu - taka byla moja reakcja po przeczytaniu tego postu... Po prostu niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 NIE WCHODZE NA RW !!!! MAM DOSC MULATOROW !!! No proszę, a ja myślałam, że to mój durny komórkowy net tak wolno otwiera, a tymczasem to ONI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wczoraj wieczorem to była masakra - ale nie wiem czym spowodowana Może faktycznie te mulatory Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 witam... ) czytam i czytam... jakieś zaległości znów mi się porobiły - praca i praca naokoło a z książką faktycznie co za upierdliwość lekka... i zero znajomości netykiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Anoeiz Ty się kobieto ciesz, że ja dobrze wychowana jestem!!!!! Rozumiem praca, rozumiem obowiązki, ale ja już chciałam pyska drzeć na forumie i listy gończe za Tobą wysyłać!!!!!!! Tyle dni milczenia!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Anoeiz Ty się kobieto ciesz, że ja dobrze wychowana jestem!!!!! Rozumiem praca, rozumiem obowiązki, ale ja już chciałam pyska drzeć na forumie i listy gończe za Tobą wysyłać!!!!!!! Tyle dni milczenia!!!!???? No no ... Anoleiz ... ależ Ci się oberwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts