Reyzel 24.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zawody będą teraz 28.09.w skokach, a 18.10. WKKW!! Strasznie niedouczona jestem jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 u nas też powoli bo powoli ale się przedziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja chce dużo mnóstwo słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a u nas leje czesc wszystkim wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 u nas przestało padać jutro podobnież ma być piękny, słoneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Mieliśmy naprawdę piękny dzień Poszalałam sobie z Księżniczką, bo córcia do późna w szkole, więc nijak by nie dojechała. Wkurzyli mnie dzisiaj w stajni: Brazylka znowu, po raz kolejny już, została w boksie, chociaż inne konie poszły na padok A swołocz, która tam pracuje stwierdził, że "prywaciarze niech sobie sami wyprowadzają swoje konie" No wyobrażacie sobie????? Zadzwoniłam do właściciela i grzecznie zapytałam, czy mam zagwaratowane w cenie hotelu wyprowadzanie konia na padok i oczywiście odpowiedź była twierdząca. No, to sobie ulzyłam po takiej odpowiedzi. Na rzeczoną swołocz nawet nie spojrzałam, stwierdziłam, że nie będę się zniżała do jego poziomu No, pogadałam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jak to fajnie być na pozycji "ja płacę - ja wymagam"! Dzisiaj "dzień O" - pasowanie. Zakupy zrobione, oficjele zaproszeni, kwiaty zamówione, ciasta pewnie upieczone, strój apelowy wisi w szafie, rodzice dogadani na ustawianie stołów, ciocia zapowiedziała obecność... A wczoraj wieczorkiem Małgosia pokryła się podejrzanymi kropeczkami. Ospy wietrznej jeszcze nie miała...Zmiana planów...A lekarka przyjmie nas łaskawie jutro, bo dzisiaj ma już zapchane. Jutro też, ale przyjmie. Łaskawie...Ciekawe, ile razy w roku człowiek ma prawo zachorować. Trzeba by policzyć, ile godzin rocznie pracuje lekarz pierwszego kontaktu, ile minut ma na pacjenta, ilu pacjentów może się zapisać do jednego lekarza... My prawie nie chorujemy, więc ktoś wykorzystuje nasze limity. Może za to powinni nas przyjmować bez kolejki?Muszę jakoś się zorganizować w sytuacji, kiedy nie mogę wychodzić z domu z Małgo.Lecę na strych po obrusy. Potem prasowanie i... korekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzien doberek Brazunia, grunt to dać upust swoim emocjom - może być w formie pisemnej, czemu nie Agduś, zdrówka dla Małgoś życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Na szczęście w tym wieku ospę wietrzną przechodzi się najczęściej bezboleśnie prawie.Melduję, że wkleiłam wreszcie nasz podjazd w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Brazunia bo niekltorych trzeba tak czasami !!!!!!!!! opryndolic po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Przyszłam się przywitać, tak przelotem http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif i lecę dalej Czasu brakuje, mociumpanie, czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ochooo.... mamy kolejną czarownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Braziu kochana.. dzięki za odwiedziny.. ostatnio mam b.mało czasu.. a teraz jak to fajnie ujęłaś gdzieś zaraziłam się "wirusem oglądactwa" przeczytałam Twój dziennik.. przykro mi że tak się to toczy.. chyba musisz tupnąć nogą, zapalić świeczkę i na głos wymówić życzenie.. będę trzymać kciuki i kibicować.. cudni Jesteście .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Przyszłam się przywitać, tak przelotem http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif i lecę dalej Czasu brakuje, mociumpanie, czasu.... chyba za dużo furgosz jeszcze za swoim biznesem to rozumia dwa pytania mom, bo może cosik żech przegapioł 1/ siedlisko? 2/ prawko? jak nie mosz czasu, bo załatwiosz sprawy z pytania 1 i 2 mosz usprawiedliwienie a jak nie załatwiosz tego co w pytaniu 1 i 2 skuli kuchni i badyroomów to chyba przijada i przez kolano dostaniesz po d...ce PS. i na konia nie wsiedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ło jak tu slomskiem zawielo dobry wieczor bo chyba nie mowila zem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Wsiendziesz, Jamles, wsiendziesz, jo Ci to mówia A do tej wyliczanki dodaj jeszcze pkt 3 - Księżniczka Brazylia - i będzie korekt Wymagająca ta moja zwierzyna, oj wymagająca!!!! Kuchnia tyz robia, i badyroomy tyż, przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 badyrumy tysz? nic zech nie godola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A bo dadyroomów jest mało, ludziska jakby zapomnieli, że i takowe pomieszczenia istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a foty bedom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dobry wieczór nie żebych ja upierdliwa była ale ktoś nam cos biecał gdzie są kurtka na wacie fotki Brazylkowej kuchni ja tam pamiętam że się w kolejkę do Brazuni ustawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts