braza 26.09.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 O rany!!!! Zapomniałam o tych fotkach, a przeca jeden przyczółek blokowej kuchni zdobyty!!!! Dobra, to ja to zrobię w dzienniku, żeby nie było że nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry no widzisz Brazunia to ja za trochu lecem pooglądać bo mnie ciekawość okrutnie zjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Heloł Widziałem o ten majtkowy wcale nie jest aż taki majtkowy No no Electroluź prezentuje się super Sam mam zmywarkę i wiem jai to wspaniały wynalazek Podoba mi sie jescze ta kuchenka Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 no polazłam obaczyłam ale oczywiście jak to na moim sprzęcie widać tylko pół znaczy przed nie widac widać po no i jakowyś niedosyt czujem bo to wszystkiego jeno tak po kawałeczku widać z jakowejś szerszej perspektywy by siem nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wusia, matko jedyna, o jakiej Ty szerszej perspektywie mówisz???!! Czy Ty wiesz, jakich ja ćwiczeń akrobatycznych dokonywałam, żeby te zdjęcia zrobić??????!!!!! Toż w tym pomieszczeniu jak jestem ja i pies, to juz ciasnota ogromna jest!!!!!! Drugi przyczółek tej pseudokuchni jest jeszcze do zdobycia, ale trzeba zabezpieczenie logistyczne odnowić Kuchenka jest już zabytkowa Marzy mi się wymiana, ale cóż ... znowu ta logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 no wiem może marudze myślałam o drzwiach wejściowych coby z tak zwanego progu a kuchenkę co będziesz odnawiać jak jeszcze dobra niech sobie zyje potem na siedlisko Ci bedzie szkoda nowej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Z tak zwanego progu to byśmy sobie na ścianę popatrzyli Do tej "kuchni" to prowadzi na mini korytarzyk, nie wiem na ki gwizdek on jest, ale to radosna twórczość projektantki z lat 70-tych Mówię Ci Wusia, ta kuchnia to porażka totalna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kuchenka jest już zabytkowa Marzy mi się wymiana, ale cóż ... .....jak kupię siedlisko to będę miała węglową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Brazula wiem o czym mówisz u mojej mamy też tak jest wychodzisz z kuchni zza tak zwanego winkla i jak trafisz na kogoś z gorącą kawą to smutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kuchenka jest już zabytkowa Marzy mi się wymiana, ale cóż ... .....jak kupię siedlisko to będę miała węglową I wiem, kto mi węgiel będzie dostarczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.09.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Tu mnie jeszcze dzisiaj nie było ... Bry dzien popołudniową porą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kuchenka jest już zabytkowa Marzy mi się wymiana, ale cóż ... .....jak kupię siedlisko to będę miała węglową I wiem, kto mi węgiel będzie dostarczał Bodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 wungiel z Piasta i Ziemowita rewelacyjny niy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No gratulaję udanej zmiany w kuchni moja droga Znacznie lepiej po tych zmianacha a i pewniem sama lepiej się tam czujesz jak nie musisz zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kuchenka jest już zabytkowa Marzy mi się wymiana, ale cóż ... .....jak kupię siedlisko to będę miała węglową I wiem, kto mi węgiel będzie dostarczał Bodzio No przeca chyba masz jakieś znajomości, to co Bodzia próbujesz umoczyć... Dobry wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Bodzia umoczyć .....tylko w piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Bodzia umoczyć .....tylko w piwie Bodziowi w to graj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.09.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dobry wieczór Bodzia bronić przyszłam, bo że w piwie, to rozumiem, ale utopić? Toż on mój najlepszy klient w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dobry wieczór Bodzia bronić przyszłam, bo że w piwie, to rozumiem, ale utopić? Toż on mój najlepszy klient w KK Tolunia .. moczyć!!!! Moczyć w tym piwie!!!!! To dla Bodzia jak mleko kozie dla Kleopatry .... sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 to on skórą też chłonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts