braza 26.09.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 to on skórą też chłonie? A jaaaaak!!!!!!!!! Bodzio piwo chłonie całym sobą!!!!!!! (no dobra, tylko czekać, jak mi się oberwie.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 wreszcie dooglądałam przed i po zdecydowana zmiana na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja myślę, że nie podpadłaś, tylko zapunktowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Mam nadzieję, Tolunia, że tak właśnie jest, inaczej krucho ze mną będzie Trzej Muszkieterowie (Jamles, Bodzio i Komtur) na koniach u mnie obiecali pojeździć Wusia, dzięki za dobre słowo Jakoś też mi się tak inaczej teraz w tej mojej pożal się Boże kuchni cokolwiek robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A zmywareczka cudnista i ewentualny lakier na paznokciach będzie się dłużej trzymał. U mnie nie trzyma się wcale, ze zmywarką, czy bez. Idę poczytać "Białą Masajkę cz.II", pięknego wieczoru życząc. Do miłego Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Cześć Toluniu...ja idę chwilę z córcią poleżeć, no Jej smutno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a co Jej smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a co Jej smutno Tata wyjechał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 uuuuuuuu no tak to co się dziwić to musisz tulić pieścić i całować tym bardziej że jak to mówią "córeczka tatusia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ano ... córunia .... Siedzę i rozmyślam nad ustawieniem salonu w literę L. Za cholerę natchnienia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Brazula że zadam niedyskretne pytanie czy Ty kiedyś odpoczywasz od robienia projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Od pewnego czasu .... nie za bardzo. Tyle mojego, co do stajni pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja wiem Brazula co Ty masz zasady ale bierz chociaż po parę groszy za projekt cobyś na luzie miała chociaż na wikt i opierunek dla Księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ejjjjj Wusia, kiedy ja nie bardzo tak umiem ... no wiesz... goopio mi wołać szmal, toż fachowcem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 moze i wykształcenia kierunkowego do tego nie masz ale masz cosik ważniejszego - talent i dobry gust i skoro jesteś dobra w tym co robisz czemu masz z tego nic nie mieć nie chcesz dużo brać ustal jakąś niewielką opłatę choćby jak mówię na żarełko i stajnię Księżniczki żebyś nie musiałą z własnej kieszeni wyjmować zapodaj cennik i albo ktoś bierze albo nie - powiem tak od siebie ja bardzo bym chciała takie aranżacje wnętrzów ale cóż dla mnie to wykorzystywanie Twojego dobrego serducha nie żebym miała za dużo kasy ale wolałabym jak to się mówi coś za coś a nie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wuśka, to Ciebie podlicze ekstra Czyżbyś lepiej się czuła, że siedzisz tak długo???? Mam tylko nadzieję, że w poniedziałek to już nie pójdziesz do pracy tylko zostaniesz w łóżku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 łoj to ja się najpierw dowiem ile cobym Ci całej chałupy nad morze wywieźć nie musiała czuję się jakbym miała bliskie spotkanie z walcem ale leżenie też mnie nie wprawia w euforię a do pracy no cóż ................ hmmmmmmmmmmm no muszem iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wiesz co, musi to się każdy wys....ć ... sorry za brutalność Od razu nadmienię, że swego czasu działałam bardzo podobnie... ledwo się na nogach trzymałam, ale twarda byłam jak kamień Te kilka dni Twojej nieobecności firmy nie rozwalą, ponoć nie ma ludzi niezastąpionych! Wiem, wiem, łątwo mówić, ale to się kiedyś zemści i to strasznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 łoj to ja się najpierw dowiem ile cobym Ci całej chałupy nad morze wywieźć nie musiała Tak szczerze: po co mi Twoja chałupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nie fizycznie w sensie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts