braza 08.11.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Anoeiz Ty się kobieto ciesz, że ja dobrze wychowana jestem!!!!! Rozumiem praca, rozumiem obowiązki, ale ja już chciałam pyska drzeć na forumie i listy gończe za Tobą wysyłać!!!!!!! Tyle dni milczenia!!!!???? No no ... Anoleiz ... ależ Ci się oberwało A popatrz jak się przejęła, aż dygocze Chyba z tego dygotu nic napisać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 braza , ja cie prosze TYLKO NIE MULATOR !!!! ales objechala Anoleiz ...i dobrze , nalezalo jej sie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Z mulatorem to żart taki był A Ty nie uciekaj, bo wtedy naprawdę kogoś poproszę... Jeju, mam nadzieję, że Anoleiz się nie obraziła na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Z mulatorem to żart taki był A Ty nie uciekaj, bo wtedy naprawdę kogoś poproszę... Jeju, mam nadzieję, że Anoleiz się nie obraziła na mnie Nie sądzę, pewnie się ponownie zakopała w pracy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 mysle , ze sie boi moze cos jej postawimy na ...odwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 mysle , ze sie boi moze cos jej postawimy na ...odwage Przednia myśl!!!! Ale ja muszę lecieć do kuchni, córunia za chwilę wraca!!! Frosia poczęstuj Anoleiz i wszystkich gości w moim imieniu,. dobrze????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 do uslug http://nachtleben.juniorwebaward.ch/configuration/upload/pics/drinks11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 do uslug http://nachtleben.juniorwebaward.ch/configuration/upload/pics/drinks11.jpg Jesli można to ja ten pierwszy z prawej poproszę Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ale o co chodzi ja też mam prawko ...z 10 lat...zero pkt karnych... jeździlam może z miesiąc po egzaminie teraz nie wiem gdzie sprzęgło, a gdzie hamulec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Potrzebuję naprawdę dobrego specjalisty od kredytów!!!! Doradcy bankowego, który udzieliłby mi konkretnych, wyczerpujących informacji, co mogę w tej sprawie zrobić. Proponuje poszukać w przeglądarce internetowej(bez zbędnego wychodzenia z domu ) tyle ich się teraz reklamuje, na pewno coś Ci się uda załatwić. Miałam podobny niegdyś problem potrzebowałam fachowej dorady od kierownika budowy (i o kierowniku budowy ) chodziło mi o koszty itd. Więc zamiast patrzeć na przy głupawe nie które miny i nie chęć mówienia o czymkolwiek bez kasy, wzięłam do ręki telefon i dzwoniłam po stacjonarnych firmach.Korzystając oczywiście z przeglądarki int. - efekt był natychmiastowy krótki szybki i zwięzły dostałam wiele odpowiedzi i to nie z jednej ręki ale z wielu z całej Polski. Owszem byli i tacy co odsyłali do regionu swojego lub tłumaczyli się brakiem czasu, ale i byli tacy co mieli ten czas a i dokładnie wytłumaczyli i podzielili się wiedzą a nawet kierowali do swoich znajomych.Co bardzo mi się to podobało. W przeciągu pół dnia uzyskałam tyle informacji co może nigdzie bym tak różnej opinii nie uzyskała, a to tylko dzięki ludzkiej życzliwości. W dużej mierze korzystałam z Skype - polecam . Owszem w niektórych krańcach kraju było w słuchawce echo (mój głos się powtarzał ) ale wtedy przechodziłam na stacjonarny. Wyobraź sobie poznałam ludzi z Gdańska, Szczecina, Krakowa i Rzeszowa, w godz- góra dwie . Oczywiście miałam wcześniej przygotowane konkretne pytania aby nie zabierać za dużo czasu. Życzę i Tobie powodzenia, na pewno się uda a i co niektórzy darmowo służą pomocą wystarczy napisać do nich. No nie będę już Ci tu smucić. PA pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aloha mieszkanka pomorza środkowego!!!!!!!!! Jak tam prawko? Żonka moja ma kolejny egzamin za miesiąc JUż to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 kurka wodna... no naprawdę... aż dygotnęło mi się... i się mi oberwało, ale bije się w piersi... zaprawdę czasu ostatnio w pracy nie mam, żeby chociaż zerknąć na forum, bo wiem że na zerkaniu jak już zerknę się nie skończy a jak przyczłapie do domu... to się do komputera dopchać nie mogę, to nawet może i dobrze bo w domu też roboty trochę ) się zdecupażowałam, za maszynę do szycia wzięłam, w scrapbooking lezę teraz też... no i że tak powiem odpoczywam chcąc nie chcac od komputera no ale bywam, bywam... się przymierzam do założenia dziennika jak tylko klucze od chałupy dostanę i fotorelację z tych przełomowych chwil wykonam... tfu tfu tfu )) i pewnie się skończy na tym, że podwójny ten dziennik będzie bo tutaj i na własnej stronie też pozdrawiam wszystkich gorąco i obiecuje solennie poprawę w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aloha mieszkanka pomorza środkowego!!!!!!!!! Jak tam prawko? Żonka moja ma kolejny egzamin za miesiąc JUż to widzę Ty nie bądź taki mądry A prawko sie robi tzn. jeżdżę po mieście, od czasu do czasu uda mię zmobilizować do testów i tak się kręci Za żonę trzymam kciuki, w końcu się uda!!! Jak nie teraz, to następnym razem!!! Byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no ale bywam, bywam... się przymierzam do założenia dziennika jak tylko klucze od chałupy dostanę i fotorelację z tych przełomowych chwil wykonam... tfu tfu tfu )) i pewnie się skończy na tym, że podwójny ten dziennik będzie bo tutaj i na własnej stronie też pozdrawiam wszystkich gorąco i obiecuje solennie poprawę w miarę możliwości Tylko żeby na obiecankach tylko co się nie zakończyło Czuj się rozgrzeszona Do dziennika przymierz się już, weź przykład ze mnie chociażby - taki to dziennik budowy jak nie przymierzając z krowy baletnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aloha mieszkanka pomorza środkowego!!!!!!!!! Jak tam prawko? Żonka moja ma kolejny egzamin za miesiąc JUż to widzę Ty nie bądź taki mądry A prawko sie robi tzn. jeżdżę po mieście, od czasu do czasu uda mię zmobilizować do testów i tak się kręci Za żonę trzymam kciuki, w końcu się uda!!! Jak nie teraz, to następnym razem!!! Byle do przodu Jakim nastepnym?! Już jej taką presję zrobię , że teraz zda!!! To juz 4 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aloha mieszkanka pomorza środkowego!!!!!!!!! Jak tam prawko? Żonka moja ma kolejny egzamin za miesiąc JUż to widzę Ty nie bądź taki mądry A prawko sie robi tzn. jeżdżę po mieście, od czasu do czasu uda mię zmobilizować do testów i tak się kręci Za żonę trzymam kciuki, w końcu się uda!!! Jak nie teraz, to następnym razem!!! Byle do przodu Jakim nastepnym?! Już jej taką presję zrobię , że teraz zda!!! To juz 4 raz Eeee tam Stuczku, czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aloha mieszkanka pomorza środkowego!!!!!!!!! Jak tam prawko? Żonka moja ma kolejny egzamin za miesiąc JUż to widzę Ty nie bądź taki mądry A prawko sie robi tzn. jeżdżę po mieście, od czasu do czasu uda mię zmobilizować do testów i tak się kręci Za żonę trzymam kciuki, w końcu się uda!!! Jak nie teraz, to następnym razem!!! Byle do przodu Jakim nastepnym?! Już jej taką presję zrobię , że teraz zda!!! To juz 4 raz Eeee tam Stuczku, czepiasz się Nawet nie wiesz jak bym sie ucieszył i odpoczą!, bo jestem jedynm kierowcą w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Nawet nie wiesz jak bym sie ucieszył i odpoczą!, bo jestem jedynm kierowcą w domu Ale Ty przecież bardzo lubisz prowadzić samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Nawet nie wiesz jak bym sie ucieszył i odpoczą!, bo jestem jedynm kierowcą w domu Ale Ty przecież bardzo lubisz prowadzić samochód Lubie, ale czasem bym sobie poleżał brzusyskim do góry lub poszarpał na kompie a nie telepał się bez ładu i składu po ciotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Nawet nie wiesz jak bym sie ucieszył i odpoczą!, bo jestem jedynm kierowcą w domu Ale Ty przecież bardzo lubisz prowadzić samochód Lubie, ale czasem bym sobie poleżał brzusyskim do góry lub poszarpał na kompie a nie telepał się bez ładu i składu po ciotkach. To nie telep się po ciotkach tylko po ... wujkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts