Reyzel 01.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Reyzelcia, gdzie Ty się szwendasz Ja ?? Na wojnie byłam. Z klientem Jutro jadę na kolejną wyprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No, no, same niegrzeczne dzieci tutaj widzę. Na łóżeczkach nie chcą spać. No to proszę wstawać! Deszczyk śliczny pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Deszczyk śliczny pada! Depesiu.... co Ty mówisz?? Sliczny deszczyk... to nie jest mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 deszcz deszczem ale te spadające reklamy na monitor porażka dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzień doby może nie nadmiar ale troszku mam to się i podzielę http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3625_2007-1940.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzięki Wu Od razu lepiej mi się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 a ja przyniosłam grzybki z działki : http://images49.fotosik.pl/16/262da7cf438a601em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Piątka, ale milusio !!!Gdzie takie śliczne grzybeczki rosną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nno u mnie na "placu budowy" tylko mam działkę nieogrodzoną i wszyscy po trochu zaglądają bo się przyzwyczaili... "a to pani tu się buduje teraz , a myśmy myśleli, że to niczyje.." a ekipa usmażyła sobie kanie , zaradne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Takie grzybki na działce to skarb, ekipa z głodu nie umrze Piąteczko, no zazdrośc mnie zżera Ja świeże grzyby to tylko na straganach widzę Dzień dobry wszystkim niegrzecznie mówię An-Budku, zaraz lezę go odebrać P.S. te wyskakujące reklamy zaczynają mnie wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dla mnie zostały te wszystkie dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 I tak masz lepiej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Deszczyk śliczny pada! Depesiu.... co Ty mówisz?? Sliczny deszczyk... to nie jest mozliwe. Czemu??? Deszczyk po upałach i suszy jest przecudny! A jak pięknie góry wyglądają w deszczu!!! No 100 razy piękniej niz w pełnym słońcu! W jesiennej szarudze trudniej doszukać sie piękna, ale... jak się dobrze postarać... Ja po prostu juz dawno postanowiłam, że nie ma złej pogody i tego się trzymam. To życie ułatwia w myśl zasady: "Boże, daj mi pogodę ducha, żebym godziła się z tym, czego zmienić nie mogę, odwagę, bym zmieniała to, co zmienić mogę i mądrość, żebym zawsze potrafiła odróżnić jedno od drugiego." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witam popołudniową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja po prostu juz dawno postanowiłam, że nie ma złej pogody i tego się trzymam. To życie ułatwia w myśl zasady: "Boże, daj mi pogodę ducha, żebym godziła się z tym, czego zmienić nie mogę, odwagę, bym zmieniała to, co zmienić mogę i mądrość, żebym zawsze potrafiła odróżnić jedno od drugiego." Noooo Agduś, prawie mnie przekonałaś Ale ta złota myśl jest naprawdę złota i faktycznie wg niej warto iść przez życie. I tego się trzymajmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 witam popołudniową porą Cześć Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Agduś weż mnie na nauki dzień dobry ja to się wcale z tego różu nie wyśmiewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Agduś weż mnie na nauki Lekcja nr 1: Nigdy siedzenie w domu (książka na kolanach, mruczący kot z jednej strony, jabłko w dłoni, ogień w kominku, pies grzejący stopy) nie jest tak przyjemne jak podczas jesiennej szarugi. Żadnych wyrzutów sumienia, że pogoda piękna, a ja w domu siedzę, że w ogródku trzeba coś zrobić, dziecka wyspacerować itp. Nawet lenistwo można usprawiedliwić wtedy wpływem deszczu. (Inna sprawa, że to mnie czeka w bliżej nieokreślonej przyszłości.) I nawet, kiedy tego akurat nie mam, kiedy muszę gdzieś iść, wyobrażam sobie, jak by to było przyjemnie i widzę sens istnienia takiej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dokładnie tak. Profesor Miodek skrzywiłby się z dezaprobatą. I jeszcze. Jechałam dzisiaj szosą do miasta powiatowego. Drzewa wzdłuż drogi stały w zieleni, żółci ognistej, czerwieni, brązach, pomarańczu i kolorze ognia... No po prostu przecudny widok. Ten szkarłat i wściekła żółć na tle ciemnej jeszcze zieleni lasu... Cudnie! Aż się chce na spacer iść i wrzosów, gałązek głogu i berberysu z czerwonymi owocami nazbierać, dołożyć kiści jarzębiny i kilka liści kolorowych i zabrać na stół postawić... A potem siąść przy kominku i podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dokładnie tak. Profesor Miodek skrzywiłby się z dezaprobatą. I jeszcze. Jechałam dzisiaj szosą do miasta powiatowego. Drzewa wzdłuż drogi stały w zieleni, żółci ognistej, czerwieni, brązach, pomarańczu i kolorze ognia... No po prostu przecudny widok. Ten szkarłat i wściekła żółć na tle ciemnej jeszcze zieleni lasu... Cudnie! Aż się chce na spacer iść i wrzosów, gałązek głogu i berberysu z czerwonymi owocami nazbierać, dołożyć kiści jarzębiny i kilka liści kolorowych i zabrać na stół postawić... A potem siąść przy kominku i podziwiać. wow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts