braza 01.10.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ło matko, ale się rozmarzyłam.... A jak sobie przypomnę buzujący ogień w kominku u Agdusiów a później u Depsiów i koty śpiące twardym bykiem tuż obok, to mnie taka nostalgia ogarnia, że eeeechchchchch...... No i po nostalgii, co oni do cholery dzisiaj z tymi wyskakującymi reklamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 tyż siem rozmarzyłam jak pięknie dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dobry wieczór.... i ja tu zawitałam....piękne widoki oczyma wyobraźni podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dobry wieczór nooo Depesiu widoki mniam Brazunia wyslalam maila buuuu nie mam polskiej klawiatury!!!ratunku!!co ja znowu odp...am zamiast y mam z i na odwyrtke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Na dole, na pasku masz ikonkę klawiaturki. Masz ? To kliknij na nią. Masz dwie opcje - zaznacz górną :) Bo teraz masz dolną (polski 214)zaznaczona i to beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Neferko!! dzięki, dzięki, dziekibuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ależ nie ma za co Uważaj to bo sie tak robi podczas skrótu klawiaturowego - ale zabij nie pamiętam jakiego.Wiem , że to gdzieś pod lewą ręką chyba Ctrl i Shift... czy coś. Ja sobie notorycznie przestawiam jak za szybko piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nitubaga, witaj, witaj. Prawda, że jest co podziwiać Ta nasza Depsia to oprócz szycia i słoiczków ma jeszcze dusze poetycką Słuchajcie, zapomniałam, Księżniczka już boks zmieniła!!!! Zapomniałam aparatu , od razu mówię, jutro cyknę ten pałac!!! A co się nowy opiekun namęczył, że jej wysokośc tam wprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dobrej nocy - dla Was i Brazylii w nowej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no ale w końcu chyba spodobał się Księżniczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dobranoc Piątko Miłych snów (a ja znowu pracuję, zgadnijcie co robię .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 hmm kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 hmm kuchnie? Bingo!!!! No to w nagrodę batonik http://www.i-jedynka.pl/images/produkty/2007111308_baton%20bajeczny%20wedel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 mniam fronty mam jasna kawka z mlekiem ale znudziły mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Na znudzenie nie ma bata, trza inne, tylko jakie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.10.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Serdecznie pozdrawiam nie zapomniałem ale czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 aaaa cho...ra, żebym to ja wiedziała 1. kuchnia jest od północy ale dość jasna 2. jadalnia - ciemne meble tzn. stół i krzesła- marzy mi się jakaś witrynka 3. fronty???? ratunku ja taka niezdecydowana jezdem (ciemne?- lubię takie troche wpadające w czerwień) a tak wogóle Brazunia SPAĆ bo będę miała wyrzuty sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No Króliczku, z lekka, bo z lekka, ale się zrehabilitowałeś Zwolnij troszeczkę, bo zadyszki dostaniesz, biedaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 An-Budku, spokojnie, bez wyrzutów, bo Ci to jeszcze zostanie Jadalnię masz razem, to nie mogą być zbytnio kontrastowe, te wpadające w czerwień powinny pasować. Spróbuję znaleźć w bibliotece proste i nieskomplikowane, ja przynajmniej takie lubię najbardziej. A może wolisz jakieś bardziej ozdobne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nie, nie, nie ja to prosta baba jezdem, antyki tak ale nie bardzo ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts