wu 03.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 cieszyć że nie możesz kompa wyłączyć to się tłumaczyć nie musisz wszyscy wiedzą dlaczego ale Ty się tłumacz czemu jeszcze cennik nie wisi zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ooo to to gdzie cennik? odpowiedź na maila wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Cennik to ja chyba w Redakcji powieszę, chyba pozwolą, co Czy ktoś jeszcze może mi powiedzieć, jak skonfigurowac Vistę z OUtlook'iem??? Nie moge używac fajnej poczty Incredimail, bo nie mam skonfigurowanych tych programów. Windows Live Massenger też mi nie chce działać No głupia jestem w tych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ja nie pomogę nienawidzę outlooka korzystam z poczty tak normalnie u siebie masz zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To wiecie co, skoro takie mundre jesteście, to same ten cennik sobie napiszcie, o!!!! A czemu aż nienawidzisz Outlooka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 a bo to on tę wojnę zaczął był niemiły same se nie napiszemy bo cenów nie znamy jak zapodasz ceny to ja to mogę napisać w formie ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Skoro zaczął, to teraz ma!!!! Ty myślisz, że ja znam ceny Nie mam pojęcia! Idę po fajkę, zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Braza nie ściemniaj a kto konia karmi ja może i rzuć palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Braza rzuć palenie dobrze gada, piwo się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jamles, Wusia, moglibyście powkurzać kogoś innego ... rodzinę...znajomych ... jadowite gady .... Palem bo lubiem I mówię poważnie, sprawia mi to przyjemnośc. No klaczkę ja karmię, faktycznie. Ale wiesz Wusia, ile mi jeszcze rzeczy brakuje???!!! Łatwiej byłoby wymienić to, co już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jamles, Wusia, moglibyście powkurzać kogoś innego ... rodzinę...znajomych ... jadowite gady .... Palem bo lubiem I mówię poważnie, sprawia mi to przyjemnośc. No klaczkę ja karmię, faktycznie. Ale wiesz Wusia, ile mi jeszcze rzeczy brakuje???!!! Łatwiej byłoby wymienić to, co już mam jakbym ja pił tak jak lubię i jak sprawia mi to przyjemność to już dawno nie trafiałbym w klawisze PS. jak tak lubisz to se pal, ale jakieś krótkie a nie długie jak kij bambusowy, godzina przerwy na fajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jamles!!!!!! Też Cię lubię!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.10.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Braza rzuć palenie dobrze gada, piwo się należy No nie mów Braza, że Ty palisz Rzuc to świństwo i napij się piwa A tak w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jamles, Wusia, moglibyście powkurzać kogoś innego ... rodzinę...znajomych ... jadowite gady .... Palem bo lubiem I mówię poważnie, sprawia mi to przyjemnośc. No klaczkę ja karmię, faktycznie. Ale wiesz Wusia, ile mi jeszcze rzeczy brakuje???!!! Łatwiej byłoby wymienić to, co już mam jakbym ja pił tak jak lubię i jak sprawia mi to przyjemność to już dawno nie trafiałbym w klawisze PS. jak tak lubisz to se pal, ale jakieś krótkie a nie długie jak kij bambusowy, godzina przerwy na fajkę odczepcie sie od palenia Brazunia ja Ci erozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Cześć Brazunia. Dobrze gadają, rzuć palenie Księżniczka ma niezłe lokum tymczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ona, dobrze wie, że tylko doły społeczne palą i dalej pali, chyba ciężki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ona, dobrze wie, że tylko doły społeczne palą i dalej pali, chyba ciężki przypadek Braza co on tu jeszcze robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ona, dobrze wie, że tylko doły społeczne palą i dalej pali, chyba ciężki przypadek Oj, ciężki... bardzo ciężki przypadek!!! Wiecie, że jak Óna u nas była, to w deszcz, wichurę i zawieruchę wychodziła co pół godziny na dymka?! I to podobno tylko dla przyjemności! Ale trzymamy Ją za słowo. Obiecała, że, gdy wyleje płytę fundametową, to rzuci palenie! Mamy to na piśmie! I ja osobiście nie popuszczę - będę krzyczała na wszystkie strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 PS. Kupienie siedliska z gotowym domkiem to oczywiście JEST wylana płyta fundamentowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jamles, Wusia, moglibyście powkurzać kogoś innego ... rodzinę...znajomych ... jadowite gady .... Palem bo lubiem I mówię poważnie, sprawia mi to przyjemnośc. No klaczkę ja karmię, faktycznie. Ale wiesz Wusia, ile mi jeszcze rzeczy brakuje???!!! Łatwiej byłoby wymienić to, co już mam Ja się przyłączam do tych wkurzających! Czego Ci jeszcze brakuje? Nasze konie w klubie miały na własność siodło, czaprak (jeden), ogłowie, szczotkę, zgrzebło, kopystkę, w razie potrzeby ochraniacze, derkę, czasem bandaże, podkowy i... tyle! Wcierki robiono koniom sportowym po intensywnych treningach. Jadły owies, czasem marchewki, wysłodki buraczane, czasem ktoś chlebem albo jabłkiem poczęstował. I żyły! Bez dodatków paszowych i innych cudów. Jak Ci przyjdzie tak z pięć koni dopieszczać, to bez napadu na bank nie dasz rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts