braza 04.10.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No dobra, to po kolei, bo Agduś mnie do tego zmusza - ciekawe, czy uszyłaś firanki Po pierwsze primo: nic na piśmie na mnie nie macie!!!! Po drugie primo: jakie ławy fundamentowe Po trzecie primo: a czy ja mówię, że dla konia brakuje???? Ja mam ciągle jakieś potrzeby, np. nie mam butów Po czwarte primo: nie było zawieruchy, nie było deszczu i wcale nie co pół godziny, i dla przyjemności, bo Emi tak fajnie grzała mi kolanka A w ogóle to mam zamiar nie dotrzymać słowa i popalać dalej.... Marjucha, no qurna nie lubię piwa tak jak i nie znoszę whisky i koniaków Anjamencia ... no lubię Cię!!!!!!! Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Whisky i koniaków też nie lubię, ale podobno polubię jak będę starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dzien dobry... a ja nie palę i lubię piwo.... i nie mam kota....ani konia....ani kotłowni mam wymieniać dalej? eee nie - oszczędzę Was... ale życzę wszystkim miłego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 dzień dobry ja nikogo do nieczego nie będę zmuszała a kotłowni też nie mam i konia też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 04.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Heja . Jak to się stało, że ja dopiero dzisiaj zobaczyłam Twój dziennik . Ja w wątku rrmi to juz mieszkam, czekam na eksmisję na dyrdymały . Poczytałam i powiem, że niepokoisz mnie, szczególnie jedno zdanie: no qurna nie lubię piwa tak jak i nie znoszę whisky i koniaków To, co Ty pijesz kochana , no martwie się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 dzień dobry Braza normalnie słabo mi jak czytam normalnie szybciej bym się dogadała z kamieniem dawaj stawkę za pomieszczenie a na co kasiorę wydasz to Twoja brocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 no qurna nie lubię piwa tak jak i nie znoszę whisky i koniaków To, co Ty pijesz kochana , no martwie się . czarna kawa, gin niekoniecznie z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Heja . Jak to się stało, że ja dopiero dzisiaj zobaczyłam Twój dziennik . Ja w wątku rrmi to juz mieszkam, czekam na eksmisję na dyrdymały . Poczytałam i powiem, że niepokoisz mnie, szczególnie jedno zdanie: no qurna nie lubię piwa tak jak i nie znoszę whisky i koniaków To, co Ty pijesz kochana , no martwie się . No, nareszcie, qurna Tyle czasu musiałam czekać....qurna Wątpię, żeby groziła Ci eksmisja od Rrmisi, jak trza będzie, to Cię Rzeczona do kaloryfera smyczą przypnie - no ja to pewnie zrobię Gin z tonikiem piję!!!!! I kawę czarną, sypaną i bez cukru piję!!!!! Nie martw się, nie dam sobie krzywdy zrobić Zdrowa jestem Wusia, no qurna, przyjmij jak w kościele .... co łąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 no qurna nie lubię piwa tak jak i nie znoszę whisky i koniaków To, co Ty pijesz kochana , no martwie się . czarna kawa, gin niekoniecznie z tonikiem No widzisz Jamlesik, jak Ty mnie zdążyłeś poznać Czytasz we mnie jak w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 dzień dobry ja nikogo do nieczego nie będę zmuszała a kotłowni też nie mam i konia też nie O!!!! I to mi się podoba Kotłowni też nie mam ... chyba, że weźmiemy pod uwagę tę w piwnicy trzy klatki dalej... ale to się chyba nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 no qurna nie lubię piwa tak jak i nie znoszę whisky i koniaków To, co Ty pijesz kochana , no martwie się . czarna kawa, gin niekoniecznie z tonikiem No widzisz Jamlesik, jak Ty mnie zdążyłeś poznać Czytasz we mnie jak w książce a teraz idziemy na fajeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jamles, właśnie puszczam dymka, możesz się dołączyć Ja bardzo proszę, żeby ktoś mądry uświadomił mnie, jak ustawić Operę jako przeglądarkę główną?????? Gdy ją zainstalowałam to kliknęłam polecenie "Ustaw jako ...", zresetowałam komputer, ale i tak gucio, nadal wchodząc np. z linka do odpowiedzi w poczcie otwiera mi się IE!!!! Co ja nie tak zrobiłam>????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ona, dobrze wie, że tylko doły społeczne palą i dalej pali, chyba ciężki przypadek dzień dobry hmm doktor przez 3 dni u Depesi tak nas nazywał i nawet myślałam, że Jurkowi przegadał ale...d..pa blada ja dalej w tych dołach siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ona, dobrze wie, że tylko doły społeczne palą i dalej pali, chyba ciężki przypadek dzień dobry hmm doktor przez 3 dni u Depesi tak nas nazywał i nawet myślałam, że Jurkowi przegadał ale...d..pa blada ja dalej w tych dołach siedzę Miłe to dołowe Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.10.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ja też sądzę, że zmywarka to najbardziej funkcjonalny mebel w domu Też mam Electroluxa Niestety, tu gdzie teraz mieszkam woda tylko podskórna i ciągle muszę walczyć z kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witaj Lilan No tak,cieszę się niesamowicie, że dołączyłam do szczęśliwego grona posiadaczy tego cudownego urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Hmmm... Na pewno paliłaś i przez to ta Opera nie chce się ustawiać jako główna. Nie lubi smrodu i dymu. Teraz będę miała za swoje. Mnie się wydaje, że to przez tą Vistę, to głupi system jest. Wyrzuciłam i wróciłam z ulgą do XP. A na Viście to ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ja Vistę lubię i już bym do XP-eka nie wróciła, poważnie!!!! Ale wkurza mnie to, że nie wiem jak przestawić przeglądarkę Odczep się z tym paleniem nawrócony grzeszniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.10.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 zaglądam na chwilę..całusy zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts