DPS 09.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Piatka - przepiękne! Kurczę, chyba zacznę po powrocie do domu coś kombinować. A nuż jakieś marne podróby się udadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.10.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja tam zdolności plastycznych też nie mam, ale ten bukiet jest przepiękny!!!! Jak się zawezmę, to kto wie.... Właśnie przytargałam na IV piętro 15 kg karmy dla psicy... Matko bosko, czas wybudować dom... to buduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja tam zdolności plastycznych też nie mam, ale ten bukiet jest przepiękny!!!! Jak się zawezmę, to kto wie.... Właśnie przytargałam na IV piętro 15 kg karmy dla psicy... Matko bosko, czas wybudować dom... to buduj buduj buduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja tam zdolności plastycznych też nie mam, ale ten bukiet jest przepiękny!!!! Jak się zawezmę, to kto wie.... Właśnie przytargałam na IV piętro 15 kg karmy dla psicy... Matko bosko, czas wybudować dom... to buduj buduj buduj z własnego podwórka mogę tylko powiedzieć lub kupuj kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ponieważ większość ma rację to BUDUJ BUDUJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Łatw Wam mówić, aktualnie nie bardzo mam za co Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a to wszystko przez Twój ośli upór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Łatw Wam mówić, aktualnie nie bardzo mam za co Dobry wieczór No taaaaaaaaaaa - a my wszyscy żyjemy z ropy naftowej i mamy furmanki kasy :) Zanim powiesz : nie - po prostu policz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 wiesz co...weź kawałek kredy, napisz nie da się i idź na IV piętro do malego, dusznego, ciasnego, mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Noooo kuźwa jak ja nienawidzę tej mojej szuflandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzięki za życzenia...za pamięć Brazunia, Ty pomyśl, policz, szukaj i dostosuj do SWOJEGO tempa a doktorów nie słuchaj...w gorącej wodzie się kąpią i...w kieckach podglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Brazulko a może jednak założysz "specjalne konto" i podasz nr? jak mawiała moja Babcia i inni "grosz do grosza".... może na cały domek się nie uzbiera ale zawsze ciut... acha dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Wiecie co, moi Kochani? Ja tak całkowicie to z założonymi rencami nie siedzę... Ile mogę, tyle kombinuję, żeby jakoś to wyszło. Wiem, że ma ropie nie siedzicie, a szkoda, psia krew, bo wiedziałabym od kogo pożyczyć A banki coś nie bardzo się kwapią, ciągle pod górę, wiecznie coś staje na przeszkodzie i czasami mogę to ominąć, a czasami za jasną cholerę!!! Niedobrze mi się już robi od tej niemocy, ale jeszcze bardziej niedobrze robi mi się na myśl o kolejnych latach w M3 ma IV pietrze, wierzcie mi!!! An-Budku, a po co mi specjalne konto??? Na to które mam, też można Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim życzę I wiecie co... qurna, dobrze że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a to wszystko przez Twój ośli upór Osioł też z koniowatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2008 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzięki za życzenia...za pamięć Brazunia, Ty pomyśl, policz, szukaj i dostosuj do SWOJEGO tempa a doktorów nie słuchaj...w gorącej wodzie się kąpią i...w kieckach podglądają te futrzak, Ty mi tutaj pacjentów nie buntuj pacjent ma zaordynowaną terapię i nie będziesz mi tu samowolki wprowadzał, bo oskubię nie wiem o co chodzi, ale żeby być trendy, też Wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzien dobry.znow chcialam byc pierwsza ale ktos mnie wyprzedzil.dzis piatek wiec sie ciesze i zycze wszystkim krotkiego dnia w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Fiu, fiu!!! Jaki dzisiaj ruch od rana! No to dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Fiu, fiu!!! Jaki dzisiaj ruch od rana! No to dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.10.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry Wpadłem na chwilę, żeby nie było że zapomniałem Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry Jak to się mawia "co się odwlecze to nie uciecze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts