Maluszek 10.10.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 też już jestem słoneczko świeci, piąteczek już - no po prostu cudnie jest :D : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 witam po chorobsku ktora jeszcz enie chce odpusici- gdzie to sloneczko u nas nic nie widac 0 zaczelo troszke padac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzień dobry Brazunia to ja mam pomysła Ty podaj to konto co je masz a skoro nie chcesz wycenić sama swojego talentu to po prostu każdy komu coś zaaranżujesz pyknie Ci na konto jak proboszczowi "co łaska" a Ty zrobisz z kasą co Ci potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Czy Wam też Forum się dzisiaj tak ślimaczy???? Okropieństwo U mnie słoneczko świeci, w perspektywie niedługo odwiedziny u księżniczki, jednym słowem bosko jest P.S. Jak ktoś bardzo chce to ja ten numer podam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.10.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Forum jest dzisja tragiczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 szlag mnie trafi przez to forum Brazunia mnie podaj ja sobie zapiszę i bedę mieć jak znalazł jak będę sie do Ciebie uśmiechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzień dobry Brazunia to ja mam pomysła Ty podaj to konto co je masz a skoro nie chcesz wycenić sama swojego talentu to po prostu każdy komu coś zaaranżujesz pyknie Ci na konto jak proboszczowi "co łaska" a Ty zrobisz z kasą co Ci potrzeba No nie wiem, czy to dobry pomysł, bo "co łaska" u naszego proboszcza to duże kwoty są! Braza, żebyś tylko sobie tego do serca nie wzięła, bo ja do Ciebie nie będe mówila "księże dobrodzieju" i łapę Cię całowała nie będę (proboszcza też zresztą!). PS. A mnie się nie ślimaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dobry wieczórrr , jak żyjecie? ja dziś mimo słońca strasznie zmarzłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ja tez dzien dobry, rozpalilam w kominku i mi cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Agduś, "księże dobrodzieju" możesz sobie darować, ale to całowanie w łapę mogłoby być ciekawe .... Nie ślimaczy się, bo późno przyszłaś, mi się też już nie ślimaczy Ciepło było, fajnie, i fajnie się jeździło Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Juz sie nie slimaczy chyba. Brazuniu Nie widze niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No qurna, wysłałam maila! Też niewidzisz??? No ja normalnie za goopia jestem na nowości Chyba się nie ślimaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ten link z maila sie otwiera , ale jest napisane , ze filmu juz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ja też wolałabym coby Braza zapodała konkretną cenę za usługę ale Ona to takie normalnie skrzyżowanie osła z koniem że najpierw obiecuje dać konto a potem co zmienia temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ten link z maila sie otwiera , ale jest napisane , ze filmu juz nie ma. Rany julek, ja nie rozumiem Wgram to jeszcze raz i spróbuję!!! Wusia, jak już zrobię dla Ciebie co mam zrobić, to wyślę Ci numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nomalnie jaka cwana bestia niechaj i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Juz sie nie slimaczy chyba. Brazuniu Nie widze niczego 1) nie cza pić metanolu 2) cza iść do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Pocaluj mnie w nos Wciaz nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.10.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nocne bry to ja poproszę o tego priwa i cennik ustal bo co będzie jeżeli "co łaska" będzie jak w mojej parafii? nigdy na domek nie uzbierasz my podobno przepłacamy u księdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Cennika ustalać nie będę i już!!!! A na priva to prześlę, jak już salon zrobię!! Byłaś uprzejma zapodać potrzene informacje, bo gdy pukałam do Was jakiś czas temu to nikt nie otwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts