an-bud 10.10.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 o kochana tam to wcisnął się mój szanowny pozwolił mi o kolorkach pogadać a kolorki mnie siem widzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 O, to dobrze. Dodam trochę ciemnej i jaśniejszej zieleni, ale nie za bardzo wyrazistej. Jakoś mi się tak to widzi, więc poeksmerymentujemy Lubisz pasy??? Jakoś mi tak pasiaste fotele wyszły, za to kanapy jednolite, spoko Podłoga jest jednakowa w obu pomieszczeniach, więc jakaś tam spójność zostanie zachowana, ale może by przyszaleć i salon zrobić w innych odcieniach ... Meble w każdym razie zrobiłam takie z lekka koniakowe acz ciemniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2008 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dzięki za życzenia...za pamięć Brazunia, Ty pomyśl, policz, szukaj i dostosuj do SWOJEGO tempa a doktorów nie słuchaj...w gorącej wodzie się kąpią i...w kieckach podglądają te futrzak, Ty mi tutaj pacjentów nie buntuj pacjent ma zaordynowaną terapię i nie będziesz mi tu samowolki wprowadzał, bo oskubię nie wiem o co chodzi, ale żeby być trendy, też Wszystkiego Najlepszego dzięki ja nie buntuję ale każdy ma swoje życiowe tempo P.S.a 4dychy stuknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 cze śpikolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Pocaluj mnie w nos Wciaz nie widac co niniejszym robię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dzien dobryduzo slonka wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 doberek wszystkim gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Cześć i czołem Królik, Ty smarkaczu Spacerek zaliczony!!! Piękne słonko, morze delikatnie szumiące, brązowo-pomarańczowo-czerwowo-zielony park, uśmiechnięty pies, szczęśliwe dziecko i cała reklamówa liści do albumu w barwach jesieni .... życie jest piękne Ja tam się jeszcze zbuntowana nie czuję, ale kto wie ... kto wie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 NIeeeeeeno niektórzy to mają na spacer nad morze.....:) Cze Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 NIeeeeeeno niektórzy to mają na spacer nad morze.....:) Cze Brazunia Jeśli zrobi Co to przyjemność, to mogę się poczuć z lekka zawstydzona faktem posiadania prawie pod nosem tegoż cudu natury.... P.S. Dlatego właśnie zaparłam się na ziemię w pobliżu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 NIeeeeeeno niektórzy to mają na spacer nad morze.....:) Cze Brazunia Jeśli zrobi Co to przyjemność, to mogę się poczuć z lekka zawstydzona faktem posiadania prawie pod nosem tegoż cudu natury.... P.S. Dlatego właśnie zaparłam się na ziemię w pobliżu!!!!!!! Nie zawstydzaj się ani chwilkę - to ja jestem zazdrośnica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 A dlaczego ja jeszcze nie wiem, jak wyglada Twoj usmiechniety pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 A dlaczego ja jeszcze nie wiem, jak wyglada Twoj usmiechniety pies? Małgoś, bo ja jeszcze chyba tej uśmiechniętej paszczy nie pokazywałam Czas nadrobić, ale to później, narazie obowiązki nie pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 A dlaczego ja jeszcze nie wiem, jak wyglada Twoj usmiechniety pies? Małgoś, bo ja jeszcze chyba tej uśmiechniętej paszczy nie pokazywałam Czas nadrobić, ale to później, narazie obowiązki nie pozwalają Bez usmiechnietej paszczy sie nie pokazuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 o o ja tez chce zobaczyc usmiechnietego psa bo moje koty to sie chyba nie usmiechaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dzień dobry u mnie też cudne słonko chaszcze u sąsiadki wycięte porządki sie robią życie jest piękne Brazula dawaj uśmmiechniętego psa do kolekcji Anula Twoje koty to strasznie cwane są to i śmiać sie nie muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Przyszłam się zameldować po powrocie. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 a gdzie bylas? pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 jako że dzień dobry jakoś się przeterminowało to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 jako że dzień dobry jakoś się przeterminowało to dobry wieczór A dobry, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts