braza 12.10.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Piąteczko, no co Ty??? Fajny wieczór się zapowiada Wusia, małe sprostowanie: ja tylko zwizualizowałam to, co wymyśliła Nefcia i Jej Jola. To n ie był mój pomysł!!! Salon kończyłam An-Budom, możecie skoczyć poooglądać i powybrzydzać W "Przebudowie i remontach" jest Ich wątek Maylandzia, masz rację, lubię to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Braza no bez jaj jakie tylko to się nazywa TALENTwidzieć to wszystko i jeszcze umieć zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No qurna, czuję się mile połechtana Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 I do tego masz pięknie uśmiechniętego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 a zatem ogłaszam wszem i wobec BRAZA JEST WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 O tej wielkości to można by dyskutować ... całe 160cm A psuka to się tak uśmiecha jak coś do żarcia czuje w zasięgu nosa ... a nos ma psia krew idealny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Braza, nie dość, że masz Księżniczkę, widok na morze to jeszcze takiego psa!! toż normalnie już hora jestem i ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Wyzdrowiej Piąteczko, bo mi wyrzuty sumienia spać nie dadzą!!!!! A ON'ki to ja zawsze kochałam i w końcu się doczekałam na własnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 O tej wielkości to można by dyskutować ... całe 160cm A psuka to się tak uśmiecha jak coś do żarcia czuje w zasięgu nosa ... a nos ma psia krew idealny!!!!! to i tak więcej niż ja a dobrze wiesz że mi nie o wzrost szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobrze, dobrze, nie złość się Miło mieć świadomośc, że jest ktoś, na kogo mogę z góry popatrzeć Lecę spać, od jutra od nowa Polsko Ludowa szkoła i tym podobne dyrdymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Eeeeee ... co to ja chciałam powiedzieć ..... Aaaaaa .... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzień dobry psuka śliczna jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cze, wielka ta Twoja psica, i taka futrzasta. Braza Ty na wymiar 160 cm nie narzekaj, to bardzo poręczny gabaryt, sama posiadam w tych granicach, no może jeszcze +3 cm tak miedzy nami mówiąc to i wiem , poza tym czaderskiego dnia wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mokka, ja na wymiar nie narzekam, to bardzo optymalny wymiar A psuka to futra ma od cholery, szczególnie widać to teraz (na jedynym dywanie, jaki mamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No udalo mi sie zobaczyc . Masz powody do dumy , nie powiem , nie powiem Corcia widac pasjonatka cala geba , super , ze ma takie hobby . Tak poza tym to bardzo lubie patrzec na konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ja też mówię dzień dobry..... hm.... to mówicie, że psy się uśmiechają ? nie no ja tak tylko pytam, bo przecie nie mam psa...więc sie dopytywuję. No bo jeśli te zębiska w uśmiechu som to OK, a jeśli nie? No i jak poznać kiedy te zęby się uśmiechają?, a kiedy właśnie przestały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no pewnie, że się uśmiechają Nitu - nie widziałaś jak mój Misiek to robi On w ogóle bardzo uśmiechnięty zawsze chodzi a tu taka poglądowa fotka: http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No i jak poznać kiedy te zęby się uśmiechają?, a kiedy właśnie przestały Kazdy wlasciciel psa wie kiedy on sie usmiecha a kiedy nie . Moj Gociu to spi usmiechnietey zwykle. Z tym , ze ma juz takie usta , ze zawsze tak wyglada .Wredota u niego w oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No i jak poznać kiedy te zęby się uśmiechają?, a kiedy właśnie przestały Kazdy wlasciciel psa wie kiedy on sie usmiecha a kiedy nie . Moj Gociu to spi usmiechnietey zwykle. Z tym , ze ma juz takie usta , ze zawsze tak wyglada .Wredota u niego w oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg Misiek ajlowju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts