nitubaga 13.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no pewnie, że się uśmiechają Nitu - nie widziałaś jak mój Misiek to robi On w ogóle bardzo uśmiechnięty zawsze chodzi a tu taka poglądowa fotka: http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg a tak..... Miśka poznałam osobiście...i ten piesio nie dość, że jak widać się ślicznie uśmiecha to jeszcze gada.... tak, tak gada. Maluszek Wam to potwierdzi no i to straszny pieszczoch, ale to straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Misiek ajlowju przekażę mu Kochana no pewnie, że się uśmiechają Nitu - nie widziałaś jak mój Misiek to robi On w ogóle bardzo uśmiechnięty zawsze chodzi a tak..... Miśka poznałam osobiście...i ten piesio nie dość, że jak widać się ślicznie uśmiecha to jeszcze gada.... tak, tak gada. Maluszek Wam to potwierdzi no i to straszny pieszczoch, ale to straszny. a no gada straszliwa gaduła z niego jest i namolny pieszczoch i uśmiecha się kiedy tylko może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nituś, pies się uśmiecha wtedy, gdy tylko odrobinę zębów mu widac!! Jak podnosi górną wargę i pokazuje Ci cały garniturek w okazałości to wiej Misiek jest cudnyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Rrmisia, cieszę się, że w końcu mogłaś obejrzeć No mówię Tobie, po tej całej rundzie to mi się córcia ze szczęścia rozpłakała ... Brazylka nie Ale nie wiem, czy zauważyłaś, jak się Brazylka ścigać zaczęła przy drugim okrążeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Braza, masz jeszcze psa??!! Widze, ze zaczynasz powiekszac zwierzyniec. A piesek tez bedzie do wyscigow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Aniracku, pies był pierwszy; pies jest u nas "od zawsze" Czy do wyścigów .... hmmmyy ... jakby tak na końcu trasy kawał wołowiny leżał, to kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobry Misio cudnie się uśmiecha Braza pokaż swoją ON-kę może być z uśmiechem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.10.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no pewnie, że się uśmiechają Nitu - nie widziałaś jak mój Misiek to robi On w ogóle bardzo uśmiechnięty zawsze chodzi a tu taka poglądowa fotka: http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg Ale czad - piekny jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Magi, moja jest trochę wyżej, ta uśmiechnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 http://images50.fotosik.pl/19/43ee587ca7b79136med.jpg A widzialam juz - bardzo dostojnie wyglada - taki powazny usmiech ma!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.10.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzień dobry z piękny słońcem znowu jakieś wyścigi miałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Bry dzionek! Widzieliśmy (a może już pisałam? ). Ja Cię nie chce martwić, ale Ty już zacznij oszczędzać na sportowego kunia dla córci! Postuluję, żebyś gdzieś jakoś pokazała te swoje dokonania wnętrzarskie. Niektóre ludzie nie mają czasu szukać po wewątkach, a z ciekawości ich skręca to w prawo, to w lewo... Muszę spróbować Emisi strzelić taki uśmiechnięty portret. Tylko że kiedy się uśmiecha, to najczęściej jest w jakimś szaleńczym ruchu, a kiedy siedzi spokojnie, to stara się wyglądac żałośnie, żeby wyłudzić głaska albo cóś konkretnego. Za to koty się uśmiechają. Chociaż ostatnio Miśce uśmiech zniknął na chwilę, kiedy spadła z poręczy schodów na dół (sądząc z odgłosów, nie spadła na cztery łapy ). A już co najmniej raz widziałam jak się ledwie wyratowała po skoku na poręcz, zawracając jakoś i spadając na podłogę na górze! Może teraz się nauczyła, że nie wolno wskakiwać w pełnym pędzie na śliską poręcz? Z dachu spadła tylko raz... Za to Carmen nie uczy się na cudzych błędach, bo zaliczyła lot z dachu kilka miesięcy później niż Miśka. Może ma krótką pamięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 cześć wieczorem. Widział ktos dziś Wu? martwię się nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześc wszystkim. A czemu martwisz się, Dandi? Toż to tylko 1 dzień, pewnie ma coś do roboty, ja bym się tak nie martwiła zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no pewnie, że się uśmiechają Nitu - nie widziałaś jak mój Misiek to robi On w ogóle bardzo uśmiechnięty zawsze chodzi a tu taka poglądowa fotka: http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg normalnie czad widac ze mu dobrze dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Agduś, dobrze, że się odezwałaś!! Zaczęłam się już denerwować, że zbzzzzykowałaś doszczętnie Te moje wnętrzarskie dokonania to zaktualizowane są w linku "pomysły na wnętrza". Jest tam też łazienka czarno-czerwona .... no świetna jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dobry wieczór piękniste psy macie normalnie aż się chce tulić i głaskać ja na swojego psiaka muszę jeszcze poczekać dompodsosnami dandi się martwi bo Mu nie miał kto cały dzień dokuczać - On się nie przyzna ale bardzo to lubi i miałaś rację oprócz roboty od groma miałam taki parszywy dzień że normalnie tylko się uchalć żeby nie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wusia, uchlać się Ty wiesz, jak wrednie byś się jutro czuła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Brazula i tak pewnie lepiej niż będe sie czuć jutro bez uchlania - tak przynajmniej wiedziałabym za co a tak mam tylko nerwy ból w klacie i wory pod oczami - że o bólu łba nie wspomne bo to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wusiu, jak rany, co jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts