anjamen 14.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 czesc i czolem ja jeszcze kredytu nie dostalam wiec nie mam ale jak mi dadza to bede miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 To i ja się poczęstuję życzeniami, skoro niepraktykującym też się należą. Dziękuję!Melduję, że w dzienniku pochwaliłam się wreszcie firankami, łazienką, pszczółką i michałkami. Może jeszcze cóś wkleję? Na ten przykład Pieniny...Przy okazji proszę o radę dotyczącą kolorystyki łazienki... Wszelkie opinie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 A ja praktykująca, więc dziękuję bardzo i miło bardzo, że tak o nas pomyślałaś, Brazuniu! No i bardzo dziękuję za dzisiejszy telefon!!! Agduś - lecę zobaczyć do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 To ja z tych niepraktykujących, ale jednak. Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego, swoim Rodzicom, emerytowanym nauczycielom też składałam. I ciacho przyniosłam, jak święto, to święto http://www.rysch.com/kuchnia/images/ciasto_kakaowe_z_jablkami_i_piana_kokosowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Mniama! Jakie pyszne ciacho!Można dokładkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Mniama! Jakie pyszne ciacho! Można dokładkę? Weź moją porcję, ja z ciasta to najbardziej karkówkę ... dobrze przypieczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no młoda, czym sie, odpowiem Ci słowami piosenki," uśmiechnij się, jutro będzie lepiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Brazula no, bardzo, bardzo nam przykro ale zobaczysz, jest gdzieś Wasze miejsce na ziemi i czeka na Was an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzięki za wsparcie, cholernie mi potrzeba w tej chwili .... Ja to głupia jestem jak but!!! Wiecznie daję się kopać, ale co tam!!!! Buziaki dla Was .... idę robić salon An-Budkom, na odstresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Brazunia toż to wspaniała wiadomość jest Trzeba się cieszyć a nie smucić Najważniejsze że decyzja pozytywna jest A Twoje miejsce na Ciebie czeka, jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Brazka no cholera ale wiesz co, mam przeczucie ze nastepne bedzie juz Twoje! moja prababka i babka byly wrozkami, a mi wrozka powiedziala ze mam moc przewidywania wiec szukaj tego wymarzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 hmm... dobra wiadomość to ta... że bank kredyt chciał dać... to już milowy krok naprzód znaczy że się DA a że nie to miejsce ... będzie inne na pewno )) ja trzymam kciuki cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzięki za wsparcie, cholernie mi potrzeba w tej chwili .... Ja to głupia jestem jak but!!! Wiecznie daję się kopać, ale co tam!!!! Buziaki dla Was .... idę robić salon An-Budkom, na odstresowanie dla mnie też to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No ja już wszystko na Skypie powiedziałam...Trzymaj się i zastanawiaj się, koichana, to byłoby cudne miejsce, mówię Ci... Kciuki zaciskam bardzo mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Brazunia no co powiedzieć i całus i policzek ozwały się razem będzie dobrze nawet będzie lepiej skoro bank już siezgodził na kredyt to na pewno teraz szybko znajdziecie nowy wymarzony domek i już nie będzie trzeba walczyć 4 miesiace tylko od razu zobaczysz będziesz mieć najwspanialszy dom na świecie bo zasługujesz na to jak mało kto http://republika.pl/blog_kh_834762/2376895/tr/cmok_1_.gif dla najwspanialszej bezinteresownej Brazuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Salon zrobiłam, zdjęcia zgrywają się na fotosik. Dochtór, jak chcesz salon, to dawa wymiaryj, póki jeszcze mi się chce Dziękuję Wam wszystkim bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzieńdoberek ma kto promyczki? bo u nas cosik pochmurnie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzien doberek, u nas slonca brak ale i tak sciskam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 eech zesz w morde jeza - braza widocznie tak musilo byc - ja wiem ze powiedziec nie przejmuj sie to tak latwo - ale zacznij szukac - moze w czasie tych paru miesiecy ktos dal jakas inna oferte - glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz tez tak mialam - mialam dzialke pozwolenie na dom i decyzja sprzedajemy - zaczynamy wszystko od nowa w nowym miejscu - znowu nerwowka, bo nie chcieli dac pozwolenia odwolywlismy sie ze dwa razy - targowanie z wojtem ale w koncu po paru latach jest jak jest - I U CIEBIE TEZ TAK BEDZIE - MUSISZ W TO MOCNO WIERZYC NAWET JAK CZASAMI WSZYSTKO WSKAZUJE ZE TAK NIE BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!! O TAK BEDZIE:http://www.frombork.pl/img_upload/siedlisko-globusmale.jpg http://j.luxlux.pl/l1739/71d0ce3a000a0d2446c340cf/200711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzień dobry u mnie pochmurno ale miłego dzionka wszystkim życzę Brazula nos do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts