braza 15.10.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Rany boskie, jak to fajnie że jesteście!!!!!! Koniec załamywania białych rączek (ło matko, w życiu bym nie przypuszczała, że ja mam choć jedną część taką arystokratyczną ). Szukam Kochani!!! Piąteczko, ta stajnia mnie zaintrygowała, jutro zadzwonię, dzięki za linki Depsia, tamto aktualne, będe się zastanawiać, jak tam dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ponoć siedlisko już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ponoć siedlisko już blisko Chociaż narazie jest tu ściernisko... Cześć Jamlesie, Nocny Marku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 znowu jakies wyrzuty sumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 znowu jakies wyrzuty sumienia? Ja cały czas mam wyrzuty sumienia Ale skręca mnie z ciekawości, dlaczego Ty jeszcze nie śpisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ale fajnie, że tu jesteście! Przerzucam zdjęcia do Saturna. Zawzięłam się, że to dzisiaj zrobię, a zdjęć duuużo! Łażę po forum i nie mam do kogo gęby otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wyrzuty sumienia??? Why??? A to, co masz zobaczyć, to może byc TO. Jakoś tak poczułam na odległość, kiedy o tym usłyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ale fajnie, że tu jesteście! Przerzucam zdjęcia do Saturna. Zawzięłam się, że to dzisiaj zrobię, a zdjęć duuużo! Łażę po forum i nie mam do kogo gęby otworzyć. ze mną nie pogadasz siedzę na rupieciu, net od Depesi przy nim to błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Agduś, ale CO??? Bo ja mówię o dwóch miejscach. Zaraz podeślę linka do stajni (na priva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja mówię o tym z życzliwym sąsiadem proponującym współpracę. Jakoś od początku mi to zabrzmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Widze, ze mnie troche ominelo, ale wiesz braza, nie ma tego zlego. Na pewno znajdziesz cos fajniejszego i bedziesz sie smiac jak pomyslisz, ze tamto chcialas. Dobrze bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja mówię o tym z życzliwym sąsiadem proponującym współpracę. Jakoś od początku mi to zabrzmiało! Nooooo .... jutro zadzwonię i umówię się na spotkanie. Może w sobotę .... Jakoś tam dojadę, w mordę .... Małgoś, masz rację ... kiedyś będę się tarzać ze śmiechu... Pójdę spać, bo już mi się oczy zamykają. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No zebrało się Im na nocne polaków rozmowy Dzień dobry!!!!!! Wstawać!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.10.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry czytam i też nienadążam, ale widzę, że kończyłaś dzień z nadzieją..? cieszę się i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 16.10.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nie spać, nie spać ,bardzo późna juz godzina . Wystarczyło Brazunię wschodem postraszyć, a robotna się zrobiła jak mrówka już nowych siedlisk naszukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 brazunia - uwierz, że w końcu znajdziesz to swoje wymarzone miejsce na ziemi, zobaczysz i zrobisz z niego cudeńko Chociaż z drugiej strony Ty się lepiej zastanów czy warto bo jak będziemy Cię tam wszyscy nawiedzać to będziesz miała tego miejsca po wyżej uszu miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no i to rozumiem... że się dzieje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 coś z tym forum się kiełbasi że posty po kilka razy mi wrzuciło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry Brazunia to każdego w siodło wsadzi na dłuższy czas i będzie mieć świety spokój jak sobie przypomnimy ten ból tyłka na drugi dzień to się człek 3 razy zastanowi czy Brazunię znów odwiedzić tak że trochę sobie odpocznie przed następnymi odwiedzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Spoko Kochani, poradzę sobie z Wami wszystkimi Ja to już nawet Trzech Muszkieterów mam czekających na swoja kolej w siodle... I jeśli myślicie, że tak po prostu będziecie z tyłkami TYLKO na tarasie siedzieć, to błąd!!!!!! Do roboty Was zagonię - konie swoje prawa mają!!!!!!!!! Dzień dobry cześć i czołęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts