Piątka 17.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Masz już takiego sąsiada forumowego..to ..p.p. M.Jar.. bardzo lubie Jego/ICh dziennik półgwoździka..i posiada też przez płot krowy- pania Bolkową i Lolkową..uwiecznione na zdjęciach, no i jaki ma staw.. dzień dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 a jakomś nagrodę za ten strzał dostanę 180 stronka - nieźle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Wpadłem z rewizytą Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Uscisk szanownej Brazowej raczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Piąteczko, racja, zaraz polecę do Pana M.Jara ponegocjowac o tym mleku ... a to se Wusia wymyśliła .... Kola, no rąsia, rąsia .... Marjuszek, czuję się zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Piąteczko, racja, zaraz polecę do Pana M.Jara ponegocjowac o tym mleku ... a to se Wusia wymyśliła .... Kola, no rąsia, rąsia .... Marjuszek, czuję się zaszczycona I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzień dobry Brazunia pyszniaste żarełko z rana podrzuciłaś jak nic niedługo do Cię zjadę na takie tylko realne słoneczne buziaki dla wszystkich spragnionych słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 cześć Brażuniu 180... no no no miłego piątku ach jak fajnie że już weekend za kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no fajnie - ludziska wczoraj odpalili mi piec - mam ciepla wode i w dupke tez cieplo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no to gratulacje a zdjęcia z tego rozpalania są? idę powęszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nie ma bo przed rozpaleniem musialam pojechac po corc ie i malz zostal!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no właśnie oblukałam a tam kosteczka trudno swietnie jeszcze nie raz będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Właśnie wróciłam z psuką ze spacerku ... wiecie co ja mam za oknem, no wiecie Okropieństwo mam za oknem: deszcz, wiatr i pioruńskie zimno!!!! Ja tak nie chcę, nie zgadzam się!!!!! Cześć wszystkim, którym jeszcze ni mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 brazunia, u nas jest tak samo Qurka, ale mam paskudny dzień: obudziłam się nie było prądu, na dworze ciemno, wietrznie, zimno i deszczowo. Głowa mnie boli jak cholera i właśnie rozmawiałam z moim stolarzem - nie przyjedzie bo właśnie ekipa mu wczoraj do Danii wyjechała A dzisiaj miał kolejny termin, żeby do mnie przyjechać Zaczynam się po woli zalamywać całą to sytuacją i szlag mnie trafia bo tak naprawdę nie mogę mu nic zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Zrób szmacianą laleczkę i nakłuwaj długą szpilą. Jemu pewnie nie zaszkodzi, ale może Tobie ulży? Dzień dobry wszystkim! Wietrzny i pochmurny, choć czasem słoneczko na chwilkę wychynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 brazunia, u nas jest tak samo Qurka, ale mam paskudny dzień: obudziłam się nie było prądu, na dworze ciemno, wietrznie, zimno i deszczowo. Głowa mnie boli jak cholera i właśnie rozmawiałam z moim stolarzem - nie przyjedzie bo właśnie ekipa mu wczoraj do Danii wyjechała A dzisiaj miał kolejny termin, żeby do mnie przyjechać Zaczynam się po woli zalamywać całą to sytuacją i szlag mnie trafia bo tak naprawdę nie mogę mu nic zrobić Maluszku czy to tan pan którego miałam okazję widzieć? bo jeśli tak, to jakoś mnie nie dziwi, że się miga. A z tą Danią prawda czy nie - to oznacza, że pan się do Ciebie raczej nie wybiera. Pozostałym zaś powiem, że ta kobieta ma anielska cierpliwość - bo jakbyście pana poznały, to po kilku chwilach rozmowy jak już pan zaczyna krzyczeć, człowiek intuicyjnie się rozgląda na boki za siekierą... Tak sobie luźno myślę.... może czas zmienić pana. Tylko umowie się trzeba przyjrzeć, by co swoje odzyskać. Jakby co to pan R - jest bardzo przyjacielski...i wie co trzeba robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 i dzień dobry zapomniałam powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 brazunia, u nas jest tak samo Qurka, ale mam paskudny dzień: obudziłam się nie było prądu, na dworze ciemno, wietrznie, zimno i deszczowo. Głowa mnie boli jak cholera i właśnie rozmawiałam z moim stolarzem - nie przyjedzie bo właśnie ekipa mu wczoraj do Danii wyjechała A dzisiaj miał kolejny termin, żeby do mnie przyjechać Zaczynam się po woli zalamywać całą to sytuacją i szlag mnie trafia bo tak naprawdę nie mogę mu nic zrobić Maluszku czy to tan pan którego miałam okazję widzieć? dokładnie ten bo jeśli tak, to jakoś mnie nie dziwi, że się miga. A z tą Danią prawda czy nie - to oznacza, że pan się do Ciebie raczej nie wybiera. Pozostałym zaś powiem, że ta kobieta ma anielska cierpliwość - bo jakbyście pana poznały, to po kilku chwilach rozmowy jak już pan zaczyna krzyczeć, człowiek intuicyjnie się rozgląda na boki za siekierą... Tak sobie luźno myślę.... może czas zmienić pana. Tylko umowie się trzeba przyjrzeć, by co swoje odzyskać. Jakby co to pan R - jest bardzo przyjacielski...i wie co trzeba robić. no właśnie chcemy z niego zrezygnować ale czy uda nam się odzyskać pieniądze - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Maluszkuna takich też sa sposoby.Zrób to oficjalnie - wyślij mu list polecony za zwrotką i napisz że w związku z niewywiązaniem się z umowy żądasz zwrotu wpłaconej zaliczki podaj numer konta i napisz ile mu dajesz dni zaznaczając że jeśli nie wpłaci oddasz sprawę do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzień dobry! Chciałam powiedzieć, że ja też mogę sianko grabić. I liście lubię jesienią grabić, więc mogę sprzątać trawniczki dla gości. Maluszku - współczuję, jakie to jest dołujące, jak ktoś traktuje Cię jak ... Nie daj się, kochana, pogoń łobuza i odzyskaj wszystkie swoje pieniążki! Kolcia - gratulacje z okazji ciepełka - o tej porze roku najważniejsza sprawa. Brazunia - koniecznie proszę jutro jechać. Koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts