braza 17.10.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Za to u nas dzisiaj okropieństwo było, nawet gratisa mieliśmy w postaci gradu Trzymaj Toluniu, trzymaj, a nóż widelec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja też trzymam i będę czasem podlewać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Maluszku Teraz trzeba jakos ta kase od stolarza wyrwac Brazuniu I ja trzymam za co trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Brażuniu a tak się starałam. nawet mi słońce zaszło tyle go wysyłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja wiem Efilko, że się starałaś, ale poczta działa jak działa To ja powiem: czekam na pewne zdjęcia, może dzisiaj przyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dobry wieczór też trzymam całkiem bezinteresownie za kwaśne mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Tiiiiaaaa ... zupełnie bezinteresownie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.10.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nocne bry dużo całusków dla córci śpiewac nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzieńdoberek Widzisz znowu możesz poczuć się wyróżniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Marjuszek, czuję się!!!! Pewnie, że się czuję An-Budki, buziaki córci przekażę, jak już raczy się obudzić Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzien dobry, ale dobrze ze dzis sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzien dobry Ja tez sie ciesze ze dzis sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Wszystkiego najlepszego dla Karli!!! Tylko żeby te grabie nie były drewniane - do trawki to takie z długimi cienkimi drucianymi zębami. Do siana z drewnianymi to Wusia się zapisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Też się ciesze, że dzisiaj sobota, do tego słoneczna Depsia, nie ma sprawy, będą te zębate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry oj Brazunia to się w końcu przez nas rozmyśli i z siedliska zrezygnuje bo normalnie jedna chce grabie drewniane druga druciane że o kwaśnym mleku nie wspomnę normalnie wymagania to mamy zdecydowanie wybujałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dotarłam w końcu do tego słynnego dziennika Czytałam wczoraj późnym wieczorkiem, i oczy coraz bardziej otwierały mi się ze zdumienia - się masz z tym, dziewczyno! Ale wiesz, to miejsce które znajdziesz będzie wyjątkowe, i tobie przeznaczone - gdzieś tam czeka na ciebie i stąd te przeciwności. Po to , żebyś właśnie tam tam trafiła. Jak robiłam przygotowania do swojego ślubu, to wszystko stawało na mojej (naszej) drodze - od proboszcza w mojej parafii,który prawie mnie wyklął (mąz jest innego wyznania, anglikańskiego), poprzez niespodziewane zwroty akcji (np. okazało się, że mój mąz nie był ochrzczony, mimo że - teoretycznie - miał rodziców chrzestnych ) O tych mniej szokujących już nie będę wspominać. W każdym razie rok się tak bujaliśmy. Wtedy właśnie - jak byłam u kresu wytrzymałości, moja ciotka tak mi powiedziała - że albo rozwiedziemy sie następnego dnia albo bedziemy super szczęśliwi ze sobą. I faktycznie, jesteśmy bardzo dobrym małżeństwem, i teraz właśnie się śmieję, jak wspominam te przejścia. Mocno trzymam kciuki!!! I będę podglądać, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dominikams, witam serdecznie i mam nadzieję, że już zostaniesz Mam nadzieję, że ta droga krzyżowa to właśnie dlatego, że to jedno jedyne miejsce czeka i nie chyce, żebyśmy je przegapili!!! Wusia, ja to się na pewno nie rozmyślę, mleka sama zakwaszę (wystarczy, że spojrzę na nie jak będę miała jeden ze swoich słynnych paskudnych dni ) ale ciekawam, czy te pracusie obecne też tak ochoczo do roboty będą się rwały jak juz ta robota będzie Cześć wieczorne i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry oj Brazunia to się w końcu przez nas rozmyśli i z siedliska zrezygnuje bo normalnie jedna chce grabie drewniane druga druciane że o kwaśnym mleku nie wspomnę normalnie wymagania to mamy zdecydowanie wybujałe Eeee, Ona twarda jest, co to dla Niej. A co do robotności - u siebie napiszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja u Depsi też się pokajałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts