Agduś 18.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dobry wieczór mówię i spadam oglądać Piratów! Córcia już ślepi w telewizor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dobry wieczór no cóż kto będzie chciał wypoczywać najpierw będzie musiał popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wszędzie śpią. WSTAWAĆ!!!!! DOSYĆ TEGO SPANIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wszędzie śpią. WSTAWAĆ!!!!! DOSYĆ TEGO SPANIA!!!! nie, nie wszyscy.... bo nie każde piwo to.... tak mi sie skojarzyło... dzien dobry.... u nas słoneczko , piękne złociste, jeszcze gdzieniegdzie mgła, ale będzie śliczny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Sto lat dla Mlodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dzień dobry Depesia już pewnie nie śpią tak krzyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Rany, Depsia, ale masz głosik Dzień dobryyyyyyyy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 witanko, witanko jak dobrze ze dzis niedziela i nie trzeba isc do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dobry wieczór ja późno bo poza zasiegiem cały dzień byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dobry wieczór ja też na wygnaniu byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ha, wszyscy gdzieś się wynieśli, no to mówię dobry wieczór i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Własnie się schodzą A gdzie gospodyni bo tak o suchym pysku tu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wpadłam tylko na chwilę, żeby dobranoc powiedzieć. No, to dobranoc http://images39.fotosik.pl/21/d240337f38a6297cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 cudna morda pobudka..na spacerek.. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień doberek ja już wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Haloooo!!! Dzień dobry!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Też mówię dzień dobry Czy Wy też nie przepadacie za poniedziałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Maluszku na takich też sa sposoby. Zrób to oficjalnie - wyślij mu list polecony za zwrotką i napisz że w związku z niewywiązaniem się z umowy żądasz zwrotu wpłaconej zaliczki podaj numer konta i napisz ile mu dajesz dni zaznaczając że jeśli nie wpłaci oddasz sprawę do sądu. JA tez mam takich delikwentow - niczego sie nie boja nawet sadu - juz nie wiem co robic!!!! nastukałam się jak głupia i mi skasowało a więc w skrócie - otóż Maluszku schemat działania jest taki piszesz panu pismo, że z powodu nie wywiązania się z terminu odstępujesz od umowy i żądasz zwrotu kasy. Najlepiej by to zrobiła w Twoim imieniu kancelaria adwokacka - bo oni wiedzą jak takie rzeczy pisać, a to zawsze zmiękcza. Pan nic. Idziesz do sądu po swoje. Dostajesz tytuł egzekucyjny (ważny 10 lat), a pan nakaz zapłaty, ale pan nic. Więc idziesz do komornika i ten jeśli pan ma działalność gosp. - siada mu na dochody/zyski - tego nie wiem. jeśli pan jest spółka - siada mu na majątek obrotowy, czyli np licytuje samochód. Jeśli to jest spółka jawna tym lepiej - bo wtedy się ręczy równiez majątkeim osobistym - tak jest u mnie. jeśli pan nie ma majątku obrotowego nadającego się do licytacji - komornik wpuszcza syndyka, a ten ogłasza upadłość - i wtedy licytuje wsio co się da lub siada na jego przyszłe należności. I jeszcze jedno - u nas adwokat powiedział, że jak panowie nie zechcą płacić, to z nakazem zapłaty pójdziemy bezpośrednio do kolejnych klientów kupujących bliżniaka, by kasę dali nam - nie depesiom. I cały cyrk polega na tym, że mi tak wolno, a im nie wolno odmówić - bo popełniają przestępstwo takie oczy zrobiłam, ale tak jest. Więc jakby co, to Ty tez być może będziesz mogła uderzyć do jego następnych klientów. Numer pana adwokata - zawsze dostępny ino powiedz kiedy. efilo, nitu - z tym to muszę jeszcze troszkę poczekać bo termin końca pracy jest ważny czyli do 15 listopada. W piątek mój małż do niego dzwonił, że jak nie przyjdzie do środy to chcemy zwrot pieniędzy. Powiedział, że oddzwoni i do tej pory tego nie zrobił Na razie ustaliliśmy, że po prostu czekamy a potem puścimy go z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Też mówię dzień dobry Czy Wy też nie przepadacie za poniedziałkiem nie cierpię poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts