Rom 21.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pamietam jak Agduś kiedyś robiła streszczenia komentarzy u Brazy.To były prawdziwe arcydziełaPamietacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pamietam jak Agduś kiedyś robiła streszczenia komentarzy u Brazy. To były prawdziwe arcydzieła Pamietacie?? Nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pamietam jak Agduś kiedyś robiła streszczenia komentarzy u Brazy. To były prawdziwe arcydzieła Pamietacie?? Nie pamiętam W sumie to było dawno Może Cię jescze tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pamietam jak Agduś kiedyś robiła streszczenia komentarzy u Brazy. To były prawdziwe arcydzieła Pamietacie?? Nie pamiętam W sumie to było dawno Może Cię jescze tu nie było Jest to wielce prawdopodobne Rom, bo Agduś, Braza, TY jesteście jakieś 3-4 lata przynajmniej a ja tak rok z kawałeczkiem. No i nie bywam, nie czytuję i nie pisuję ( niestety ) aż tak często jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pamietam jak Agduś kiedyś robiła streszczenia komentarzy u Brazy. To były prawdziwe arcydzieła Pamietacie?? Nie pamiętam W sumie to było dawno Może Cię jescze tu nie było Jest to wielce prawdopodobne Rom, bo Agduś, Braza, TY jesteście jakieś 3-4 lata przynajmniej a ja tak rok z kawałeczkiem. No i nie bywam, nie czytuję i nie pisuję ( niestety ) aż tak często jak Wy ja bardzo opuściłem w stosunku do tego co pisałem kiedyś a jak mi się rodzinka powiekszy to wogóle już będzie mi cięzko coś pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja to jestem od ubiegłęgo roku, a Agduś streszczenia robiła w tym roku, nie tak dawno Szczerze mówiąc Agduś, to mi brakuje z lekka tych streszczeń ... A wracając do tematu .. psuka sama zeżre, ale faktycznie za stado nie da rady robić, to ja się porozglądam za jakowymyś wilkami!! Ale to złoto to może być nie do przebicia, chyba trzeba będzie jakiś erzac zastosować ... pomyślimy!!! Mokka, to Ty będziesz za białą czy czarną zmorę robiła, bo jakoś nam umknął ten szczegół Aaaa .... jeszcze śnieg zią by się przydał ... jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A odskakując na chwilę od tego pasjonującego tematu: Forum działa mi na nerwy!!!! Z prędkością działania mógłby stanąć w szranki ze ślimakiem, ale wątpię czy by poradził Sprawdziłąm na dwóch przeglądarkach i jest tak samo, to juz normalnie przegięcie!!!! Redakcjo Droga, zróbcie coś z tym!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ze mnie to dzis kiepski kompan, ale dam znak, że i tu byłam..... pozdrowionka dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A odskakując na chwilę od tego pasjonującego tematu: Forum działa mi na nerwy!!!! Z prędkością działania mógłby stanąć w szranki ze ślimakiem, ale wątpię czy by poradził Sprawdziłąm na dwóch przeglądarkach i jest tak samo, to juz normalnie przegięcie!!!! Redakcjo Droga, zróbcie coś z tym!!!!!! ale dzisiaj jako tako chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Mokka, to Ty będziesz za białą czy czarną zmorę robiła, bo jakoś nam umknął ten szczegół Od szczegółów to jest Agduś , ona przelicza ile trzeba wilków do zjedzenia konia, ja ten pomysł poddaję pod burzę mózgów, jakby to wyglądało gdyby rodzona sucz Brazy na klaczkę w lesie napadała, to musi być jakiś inny kontekst, jestem za wprowadzeniem Czerwonego Kapturka, klaczkę sie ocali, a sucz zagra swoją rolę doskonale. Trzeba jeszcze zwracać baczną uwagę na detale, jak wypadniemy z epoki to nie będzie dobrze. Te młoteczki się przeskoczy, zakropimy towarzystwo frontline i problem będzie z głowy dosłownie . W sumie w czasach ptasiej grypy to lepiej odejść od drobiu i może po parku będą ganiały hyyyy czy ja wiem może króliki? Babola jeszcze walnęłam, nie dorożka tylko bryczka, a najlepiej kareta to ma być . Ja będę za czarną zmorę robiła, za białą to już raz robiłam i Stary się tym sposobem do familii załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dobra, za Czerwonego Kapturka rodzona latorośł może robić, a jak dodamy jeszcze dziewczynki Agduś to będzie niezła ilość tych kapturków ... no cóż, Agduś sucz ma piękną i ooooogroooomną to wystarczy za jakie 2 sztuki wilków!!! No to jeden kłopot z głowy!!! A Ty się nie boisz, że skoro jeden na białą się załapał to ilu chętnych na czarną będzie... Skąd wziąć króliki, jak rany!!!! Chyba Agdusi i Depsi kotom uszy doprawimy, będzie prawie, prawie ... w ciemnościach ludziska i tak nie poznają... (gorzej, jak psie krwie na drzewa prysną przed "wilkami" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.10.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no i powoli można by podciągać pod te nowe przygody 7 krasnoludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Przeczytałam to mojej Nefci, ale miauknęła oburzona (chyba te psiekrwie ją zabolały) i poszła do swojego koszyka. Mokka, jestem pełna uznania, a monitor to mi sie teraz do czyszczenia przez tę białą zmorę nadaje, co to Twój Stary się załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dobra, za Czerwonego Kapturka rodzona latorośł może robić, a jak dodamy jeszcze dziewczynki Agduś to będzie niezła ilość tych kapturków ... no cóż, Agduś sucz ma piękną i ooooogroooomną to wystarczy za jakie 2 sztuki wilków!!! No to jeden kłopot z głowy!!! A Ty się nie boisz, że skoro jeden na białą się załapał to ilu chętnych na czarną będzie... Skąd wziąć króliki, jak rany!!!! Chyba Agdusi i Depsi kotom uszy doprawimy, będzie prawie, prawie ... w ciemnościach ludziska i tak nie poznają... (gorzej, jak psie krwie na drzewa prysną przed "wilkami" ) no jednego królika to przcież znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Verunia!!!!! Jesteś genialna!!!!!! A Nefcię to ja mocno za te psie krwie przepraszam ,... tak mi się wypsło ... no chamka i prostaczka normalnia .... od razu też przepraszam Carmen i Miśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Cześć Kasica!!!! W odpowiednim momencie dotarłaś, do scenariusza coś dopisz ... musisz przeczytać, o co kaman, bo streścić nie jestem w stanie ... sama nie bardzo kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Cześć Kasica!!!! W odpowiednim momencie dotarłaś, do scenariusza coś dopisz ... musisz przeczytać, o co kaman, bo streścić nie jestem w stanie ... sama nie bardzo kumam ale gdzie ten scenariusz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Od wpisu Mokki, chyba na górze, albo i na poprzedniej stronie ... nie pamiętam. W każdym razie jest w nim o "Uroczysku i zmorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts