mhk 23.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam cos dla was kobietki!!!!!! trzymaj sie tych zalecen ! Sprobuj ! 1.wejdz na ta strone: http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 2.podaj swoje imie w pierwszym okienku 3.podaj swoje nazwisko w drugim okienku (opusc inne pola) 4.Kliknij na 'Vizualizar' i zobacz co sie stanie... nie pytaj mnie jak to sie robi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam cos dla was kobietki!!!!!! trzymaj sie tych zalecen ! Sprobuj ! 1.wejdz na ta strone: http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 2.podaj swoje imie w pierwszym okienku 3.podaj swoje nazwisko w drugim okienku (opusc inne pola) 4.Kliknij na 'Vizualizar' i zobacz co sie stanie... nie pytaj mnie jak to sie robi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzień dobry. Zbój leśny się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no weszłam tam i ..jak oni to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Świetny pomysł z tymi rusałkami! Piszę się na to! W nocy pobrzęczę i pojęczę, w dzień mogę uciekać po lasach przed rozochoconymi biznesmenami i ich rozwścieczonymi połowicami! Tyl ko na początek, zanim schudnę, musze startować z pewnej odległości, żeby widząc tylko fragmenty mojej osoby pomiędzy liśćmi mieli szansę się rozochocić. Ewentualnie możemy zwabiać ich na bagna jako topielice! Gdy się już wytytłają w błocie, to chucie im przejdą i skruszeni wrócą do małżonek. To będzie taka psychodrama z morałem (nie zdradzaj żony, bo ta, która cię wabi, wpędzi cię w takie bagno, że popamiętasz na zawsze!) Na bagnach koniecznie musza być łosie i jadowita gadzina. Węże zmusza panów do większego wysiłku, łosie wkroczą w odpowiednim momencie jako anioły stróże i uratują skruszonych niewiernych małżonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 dzień dobry wlazłam tam i no czary jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No tak ta nasza Agdus poczytuje sobie i to nie czary ona to taka jakas polonistyczno-poetycko-uzdolniona bestia jest przepraszam rusalka ponoc zaniedlugo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Za rusałkę to ja nijak robić nie mogę, nawet jak się wymyję po zbójowaniu... Ale mogę być damskim wydaniem Jozina z bazin. Jak już będą te rusałki gonić, to mogę na nich się czaić z miotłą i podstępnymi ziołami w napojach, żeby za szybko do połowic nie wrócili i czuli się potem odpowiednio sponiewierani. Wiedźma będzie ze mnie fajna, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Za rusałkę to ja nijak robić nie mogę, nawet jak się wymyję po zbójowaniu... Ale mogę być damskim wydaniem Jozina z bazin. Jak już będą te rusałki gonić, to mogę na nich się czaić z miotłą i podstępnymi ziołami w napojach, żeby za szybko do połowic nie wrócili i czuli się potem odpowiednio sponiewierani. Wiedźma będzie ze mnie fajna, a co. no to mnie rozbawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 witanko, jestem i ja.... widze ż ejest mowa o rusałkach, ale ja letko nie w temacie... musze się cofnąć i może jeszcze wyhaczę wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Za rusałkę to ja nijak robić nie mogę, nawet jak się wymyję po zbójowaniu... Ale mogę być damskim wydaniem Jozina z bazin. Jak już będą te rusałki gonić, to mogę na nich się czaić z miotłą i podstępnymi ziołami w napojach, żeby za szybko do połowic nie wrócili i czuli się potem odpowiednio sponiewierani. Wiedźma będzie ze mnie fajna, a co. Nawet sprzęcior juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Rusałki to te, co to odchudzać się chcą!!!! Dobry wieczór Depsia, a czemu akurat Jozin z bagien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Słyszałam że wataha wilków potrzebna. Moja Heruś jak najbardzie się nadaje i pewnie bedzie waderą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to watahę mamy!!!!! Gwiazdy Maluszka, Heruś Veruni, moja osobista ... ależ będzie zadyma!!!!! Jak dodamy do tego Agdusiową Emi w roli lwa ... no jak rany, nikt nam się nie oprze!!!!Mokka czarna zmora, Agduś w podwójnej roli białej zmory i bagiennej rusałki; Depsia jako wiedźma, nawet pojazd już i wszystkie te namiętnie się odchudzające jako rusałki ... jednym słowem obsade mamy. Ale sprawa jeszcze otwarta, czekam na propozycje!!!! Koordynator działąń potrzeny i reżyser ... kto chętny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ja bym się też na coś mogła załapać... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to watahę mamy!!!!! Gwiazdy Maluszka, Heruś Veruni, moja osobista ... ależ będzie zadyma!!!!! Jak dodamy do tego Agdusiową Emi w roli lwa ... no jak rany, nikt nam się nie oprze!!!! Mokka czarna zmora, Agduś w podwójnej roli białej zmory i bagiennej rusałki; Depsia jako wiedźma, nawet pojazd już i wszystkie te namiętnie się odchudzające jako rusałki ... jednym słowem obsade mamy. Ale sprawa jeszcze otwarta, czekam na propozycje!!!! Koordynator działąń potrzeny i reżyser ... kto chętny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dochtór - masz angaż!!!! Ty powiedz jeszcze tylko jako kto chcesz występować - a może też Ci się widzi podwójna rola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dochtór - masz angaż!!!! Ty powiedz jeszcze tylko jako kto chcesz występować - a może też Ci się widzi podwójna rola jeśli chodzi o organizatora wolnego czasu to ja się bardzo nadaję. Potrafię zorganizować cały wolny czas. Się znajdzie dla mię miejsce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kasica - możesz się czuć zaangażowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 żeby nie było, że mi się nie chce przeczytałem, ale nie widzę siebie na liście płac nawet w epizodach mnie nie ma chyba, że ja ten gość co na pożarcie wyrzucony będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts