braza 25.10.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Cześć Kochani Dochtór, Ty poważnie z tym faunem ..... ... nooo, pewnie poważnie, fauny kochają rusałki, a w naszym "Uroczysku" te najbardzie nadobne występują Depsia, żeby tylko na gaże wystarczyło.... Verunia, poszłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 przywitac sie przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 przyszłam powiedzieć dzień dobry no i pochwalić się, że mamy łazienkę od BRAZUNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Cześć! An-budzia, Ty się tak nie chwal wszędzie. Ja też będę miała łazienkę od Brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a chwale się a co Braza robi takie rzeczy, że łaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja Was normalnie love Depsia, kuchnia zaległa zrobiona, zabieram się za dwie łązienki, Twoją i tego dandysa Dandiego Rany, ale mgła za oknem A my o 16 trening mamy i z tego co mi wiadomo to dzisiaj dostanę w tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 An-Budkowa, gdzie jeszcze nie byłaś BRAZULKO wszędzie mnie nosi ja wiem, że CIEBIE reklamować nie trzeba ale tak się cieszę, że MUSZĘ się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 BRAZULA ja tam nie wiem ile mogę zarobić na reklamowaniu swojej ruinki i KTO mi za to zapłaci ale jak ktoś by chciał płacić to ja ..no cóż, no wezme bo co sie ma marnować a Ciebie to przeca wszyscy znajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dobry wieczór weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dobry wieczór Brazula rola rusałki pasi jak najbardziej ja też z tych odchudzających się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień doberek po zmianie czasu! Wstawać! No co Wy, jeszcze śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień doberek po zmianie czasu! Wstawać! No co Wy, jeszcze śpicie? MY nie skąd !!! juz straszymy. Witam przełożoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jakie wstawać Depsia, Ty normalnie jakieś sadysytyczne zapędy masz Dzień dobry!! Pięknie dzisiaj u mnie!!! Uwaga, uwaga, z Anglii może przyjść paskudztwo w postaci zimna, mgły i deszczu .... Szanowny przekablował wczoraj, że tak właśnie tam jest I pozdrowić wszystkich kazał, co też niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Czesc Brazunia A jakiegos sloneczka nie mógł nam przekablowac Ja nie lubie deszczu i mgły ale do mnie daleko, moze gdzies po drodze sie straca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ullercia, do Ciebie daleko, ale do mnie to rzut beretem Eeeee, może się faktycznie po drodze gdzieś zgubią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Miejmy nadzieje ze sie zgubia, chociaz mgłe za oknem mam jak mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dzien dobry wszystkim, milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Faun będzie na uroczysku??? Super!!! W wersji rodem z mitologii czy z Opowieści z Narnii? Ja tam nie wiem, którego wolę. Pierwszy miałby zawsze nba podorędziu zapas wińska, drugi pląsąłby pięknie wokół ogniska i grał na fletni pana... Może da się to połączyć? Dzień dobry! (zapomniałabym ) Pomocy mi trza. W związku ze spotkaniem z niegramotnym panem z kaflarni i z planowanymi kontaktami via internet z jego szefową. Otóż miałam zamiar dokładnie namalowac słowem koty, które mają zdobić nasz kominek. Tylko tak malowac umiem. Nie wiem jednak, czy potrafię namalować je wystarczająco sugestywnie słowem pisanym. Wolałabym więc jakieś wzory kotów pokazać. Jakby ktoś miał namiar na jakies koty... to ja bardzo proszę. Koty mają być trzy: rudy, czarny i trzykolorowy. Dwa mają siedzieć na pionowych podwójnych kaflach. Pierwszy ma siedzieć i patrzyć ogromnymi oczami, wyrażąjąc w spojrzeniu wielkich ale przymrużonych ślepiów całe kocie poczucie wyższości nad innymi ułomnymi stworzeniami. Ma być dumny i majestatyczny. Ten musi siedzieć i patrzyć wprost przed siebie z ogonem owiniętym wokół łapek. Druga będzie kotka. Ma leżeć na podwójnym poziomym kaflu. Musi wyglądać tak, żeby każdy miał od razu ochotę zanurzyć rękę w jej ciepłym futerku. Ma być uosobieniem kociej mruczastości, ciepłej miękkości i przytulastości. Zastanawiam się, czy leżąca powinna być czarna czy trzykolorowa, bo rudy musi być najbardzie zakapiorskim kocurem świata. Rudy na pewno będzie siedział i patrzył przez ramię. W oczach mają czaić się ironia, bezczelność, spryt i pogarda. Ogon zadarty do góry. Koty muszą być utrzymane w jednym stylu. Nie komiksowym, ale też i nie dosłownym (lubię rysunki Grabiańskiego, ale na kominek są zbyt ckliwe). Myślalam o takich w kształcie kropli z bardzo długą szyją i wieeeelkimi oczami. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No mnie zatkało... Mogiem tylko czekać na rezultat tych poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts