braza 26.10.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rany boskie, ja te koty widzę!!!!!! Agduś, jeśli szefowa ma choć 1/4 mojej wyobraźni, to ten numer wypali!!!! Opisałaś się rewelacyjnie!!!!! A tak po cichu powiem: uśmiechnij się do Piąteczki, Ona najszybciej pomoże Ci praktycznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wpadłam podbić kartę, ale widzę, że nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dobry wieczór no opis kotów boski u mnie się namalowały jak żywe ten gość z kaflarni musiaby być total matoł żeby nie zatrybić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Tutaj to się ciężko pracuje Kasiu Jestem!!!! Zrobiłam Depsi wc dla gości. Jeśli chcecie zobaczyć, w jakich warunkach będziecie siusiu robić, to zaraz wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ja chcem gdzie to wrzuciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No szlak mnie trafi na to forum zaraz Ślimaczy się jak jasna cholera Wusia, u Depsi w komentach wrzuciłam. Krytyki nie przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry jak Ci minął weekend? jak Księżniczki? Braziu, podziwiam Twoje dzieła i chciałam to ostatnie zobaczyć..Czy Depesia to Agduś? a tak przy okazji , Wszystkie występujące TU AKTORKI i AUTORKI uproszam by swój talent rozwijały też społecznie w powieści forumowej to taka propozycja dodatkowego angażu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2825484#2825484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień doberek! WC-cik śliczny, jak jeszcze ociepli mu się kolorki, będzie rewelacja! Brazunia, bardzo, bardzo dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Łooooł!!!! Nie miałam pojęcia o tej powieści!!!! Dzięki Piąteczko A Depsia to Depsia czyli Dompodsosnami Tam jest owe najsłynniejsze w kraju wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dobry dzień! P.S. Jak już moje "Uroczysko" ruszy to zapraszam do współpracy w kwestii zabezpieczenia dźwiękowego działań!!!! Z nieba mi spadasz, szczegóły w komentarzach, bo za dużo tego do opisywania ... Czyżbyś poszukiwała muzyków do kapeli ??? Bardzo jestem ciekawy tych szczegółów w komentarzach (tylko nie wiem czy w moich czy w Twoich więc piszę w obu) Daj chociaż mały "cynk" o co chodzi, bo już przebieram nogami a za 2 godziny nie będzie mnie w sieci na kolejne 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Heloł, melduję posłusznie, że teściów osobistych wysłałam do Cię na kurwację. Znaczy leczyć się pojechali. Pilnuj ich proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Heloł, melduję posłusznie, że teściów osobistych wysłałam do Cię na kurwację. Znaczy leczyć się pojechali. Pilnuj ich proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Mr.Jar - od strony 181 do 182 moich komentarzy się zaczyna od wpisu Mokki pomysł na imprezę integracyjną. Według tychże pomysłów dźwięki iście piekielne dopełnią całości, a takowe to perkusja wydaje z siebie bez problemu Cześć Efilo Miłego tygodnia!! Kasica, no jak ja mam Ich pilnować Powiedz chociaż, gdzie Oni są, to powaruję z psuką pod ośrodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ups! A ja myślałem, że dopiero coś napiszesz, a tu temat integracyjny od dwóch stron się u Ciebie przewija. No cóż - u mnie łatwo w komentarzach coś znaleźć bo ... liczą tylko dwie strony. Twoich komentarzy (mówiąc prawdę) nie czytam od dechy do dechy bo sporo tam babskich pogaduszek więc się nie wtrącam. A i przez to uciekają mi takie pomysły na integrację. OK. Jak będzie zapotrzebowanie to przywiozę gary i możemy zrobić trochę szumu. PS. Szukaj gitarzystów (bo mój syn to raczej z wapniakami grać nie będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja mojego młokosa namiawiać mogę , bo w kwestii gitary jest niestrudzony, ale czy te same klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry jak Ci minął weekend? jak Księżniczki? Braziu, podziwiam Twoje dzieła i chciałam to ostatnie zobaczyć..Czy Depesia to Agduś? a tak przy okazji , Wszystkie występujące TU AKTORKI i AUTORKI uproszam by swój talent rozwijały też społecznie w powieści forumowej to taka propozycja dodatkowego angażu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2825484#2825484 Za radą gospodynie uderzam do Ciebie z prośbą o wizualizację mojej wizji kotów na kominek (parę postów wyżej opisanej)! Ja to ja, a nie Depeesia, ale obie rozwijamy talenty w powieści forumowej. Dźwięki gitarowe mile widziane. Wszelkie... może poza disco polo. Skowyt gitary elektrycznej niosący się nad bagnem, przeplatający się z rozsnutymi pasmami gęstych mgieł, gdy zintegrowani uczestnicy imprezy walczą o życie zanurzeni po szyje w gęstym błocie, wciąż widząc oczyma wyobraźni przecudnej urody rusałki, które zwabiły ich swym śpiewem, widokiem nagich powabnych ciał i czarami w czarną kipiel bulgoczących bagnisk... Do tego ponure, tęskne wycie zgłodniałych wilków i ssssyk jadowitych węży. Bezcenne! Delikatne dźwięki gitary akustycznej przygrywającej faunom i rusałkom pląsającym po polanie na oczach ocalałych uczestników imprezy integracyjnej... przeradzające się nagle i nieoczekiwanie w porywające rytmy rodem z gorącej Hiszpanii, gdy nieziemskie istoty ustępują miejsca na polanie ognistym tancerkom i tancerzom (vacaty!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Agduś jesteś jak balsam na me oczy..jak obraz dla mej duszy Twe każde tu zdanie..no normalnie pójde nocką Cię poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Agduś jesteś jak balsam na me oczy..jak obraz dla mej duszy Twe każde tu zdanie..no normalnie pójde nocką Cię poczytać aha no i jeśli może być Skowyt gitary elektrycznej t ochyba te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts