wu 29.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Agduś jak muzułamnin biję czołem przed Twym talentem i stara śpiewka jesce jesce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jak rano zobaczyłam, że nie ma kolejnego odcinka, to się prawie obraziłam... Prawie .... Nie, to był żart oczywiście, łazienkę kończyłam Dandiemu. Cholera, Agduś, no ja ... jaaaasooooo ....!!!!!! Cześc wszystkim Królik, no wiem, ale ta się jeszcze nie odezwała Zaraz podeślę te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Byłem tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nonono no Agdus coraz ciekawiej sie robi,jestem bbbaaaaardzo ciekawa dalszego ciagudobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kawałek ciągu dlaszego już zaistniał, ale przecież nie mogą Was tak rozpieszczać! Poczekacie do jutra! I to do popołudnia, bo rano muszę do Wieliczki, a potem na basen...A poza tym, to ja się tu bawię w sceniariusze dla Brazy, a mojej prośby pewnie nikt nie zauważył! No gdzie te koty dla mnie? Gdzie???Przy okazji bardzo proszę o spis osób, psów, innych zwierzów i ról, bo jakoś nie mam czasu przeszukiwać wewątku, a nie chciałabym nikogo pominąć... Brazunia, możesz to podrzucić? W nagrodę jutro poznasz siebie w kolejnym odcinku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Bardzo proszę do mnie, czyli do wiedźmy, dodać pieska czarnego podpalanego, Karo, no i niebieskooką prychającą i sycząca kocicę - Nefer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a jakie koty? bo ja mam Lucka i Starą ale ich nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Karuś to będzie za młodego wilka robił!!! Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, w razie wyłapania błędów jakowyś natychmiast prostosować Mokka – (odnoszę wrażenie, że to powieściowa Klotylda Kociołek, ale może się mylę) - czarna zmora !! Będzie brzęczała łańcuchami, wydawała potępieńcze wrzaski i świeciła czerwonymi jak piekło oczodołami. Wraz ze swoim psem Baskervill’ów (tej roli Świnka) powoduje u maluczkich krzepnięcie krwi.Agduś – biała zmora … ale jeszcze nie wiadomo czy biała bo dobra, czy biała, bo ludzie bledną i mdleją na jej widokDepsia w podwójnej roli: – wstrętna czarownica z bagien, warząca piekielne mikstury mające doprowadzić męską część integracyjnego grona do szaleństwa oraz jako Jozif z bazin (cokolwiek by to nie oznaczało), grabiący i łupiący (chyba tę męską część) ze wszystkich dóbr;Anjamenka, Wu, Małgoś2 (te odchudzające się) - uciekające przed rozochoconymi panami (spojonymi wywarami Depsi) rusałki, co to zwiewnym sposobem poruszania się, nagimi ciałami i boskim śpiewem zwabiają tę męską część grupy na bagna – nie ustalone jeszcze po coPiąteczka – dekoratorka i scenografka. Od niej zależy cała mroczność sceneriiNitubaga – pomocnica wiedźmy (prawa ręka) i bileterkaKasica vel. KaśkaMaciej – organizatorka wolnego czasu, cokolwiek by to nie miało oznaczaćDochtór vel. 1950 – w podwójnej roli: faun (do ustalenia czy mitologiczny, czy Narniowy, można ewentualnie skonsolidować); pewne że będzie pląsał (może w kiecce) i grał na flecie(już bez kiecki) oraz koordynator działań wszelakichMr.Jar, syn Piąteczki – faceci (niekoniecznie w czerni…) od efektów dźwiękowych . Będą bili w bębny i szarpali struny, co by jeszcze straszniej byłoMiśka, Carmen, Nefercia – koty w roli królików (trza by uszy uszyć i nad ogonkami pomyśleć, co by nie majtały nimi bezwiednie). Wszystkie w zamian za zagrażające zdrowiu ptactwo pałętające się po okolicy. Jedyny wyjątkiem jest struś, którego ma zeżreć gad oślizgły.Sucz i Misiek Maluszka, Katma, Hera Veruni, Karuś Depsi – wilki, co to na kulig napadają i zżerają delikwenta (o ile wcześniej gad oślizgły go nie dopadnie)Królik vel. Jea – jedyny prawdziwy królik w towarzystwie oszukańców (nie wiem czy już wie, że zaangażowany został)Łosie – te w roli aniołów stróżów broniących rozochoconych panów biznesmenów przed wściekłymi połowicami – vacaty na łosieGad oślizgły – vacatAgdusiowa Emi - lew straszliwie ryczący powodujący tym rykiem natychmiastową ucieczkę każdego delikwenta Jamles – sam główny i najważniejszy!!! Będzie siedział na krzesełku z napisem „Director” na oparciu i wydzierał się przez tubę. Agduś - do roboty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Za gada też mogę robić!!!! Patrz wątek o nauczycielach Nadaję się, uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Obsada jak w horrorze. Lubie horrory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Gad oślizgły – vacat mogę się na to pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Gad oślizgły – vacat mogę się na to pisać? hejjjj nie zauważyłaś wcześniej mojego wpisu??????? odbierasz mi chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 moga byc dwa gady przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 moga byc dwa gady przecież w sumie tak. A 3 to już byłoby extra To jak?? Verunia, wchodzisz w to, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mr.Jar, syn Piąteczki ... jesteś pewna? Ja bym się obstawiał raczej jako ojciec .... ale dzięki za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 moga byc dwa gady przecież w sumie tak. A 3 to już byłoby extra To jak?? Verunia, wchodzisz w to, nie??? Ja tam bym wolała nimfe leśną - taka sympatyczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Właśnie klepnęlam "." po ostatnim zdaniu piątego odcinka.Kotów prawdziwych ci u mnie dostatek. Ja bym tam może i przyjęła więcej, ale Andrzej nie.SZukam pomysłów graficznych na koty, które mają ozdabiać kominek. Opisałam je gdzieś powyżej pierwszego odcinka "Uroczyska". Wszelkie osoby plastycznie uzdolnione lub internetowo niewyżyte proszę o wizualizację moich wizjji lub propozycje w czeluściach internetu znalezione. Braza, bardzo dziękuję za rozpiskę! Na pewno się przyda! Na razie położyłam Victora spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 moga byc dwa gady przecież w sumie tak. A 3 to już byłoby extra To jak?? Verunia, wchodzisz w to, nie??? Ja tam bym wolała nimfe leśną - taka sympatyczniejsza o nie! nimfa jestem ja! bo ona nie ucieka bo lubi tylko zeby schudnac, bo tak na prawde to Braza dodatkowa oplate od nimf pobiera za oboz odchudzajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 moga byc dwa gady przecież w sumie tak. A 3 to już byłoby extra To jak?? Verunia, wchodzisz w to, nie??? Ja tam bym wolała nimfe leśną - taka sympatyczniejsza ee tam, czarne charaktery są ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 może by się tak jeszcze kto zgłosił na rusałkę bo nie wiem czy we trzy damy radę tylu rozochoconym panom Agduś to już sadyzmem pachnie Braza jaka opłata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts