braza 30.10.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A czy ja mogę tak nieśmiało marudnąć Bo ja to bym chciała wystąpić tak bardziej zwiewnie, pod wdzięczniejszym imieniem w rodzaju owej Klotyldy Kociołek Przy tym imieniu i nazwisku "Braza" brzmi jakoś tak pospolicie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kochana tutaj nie ma śmiacia... juz 4 godzuny minęło - na pewno juz cos powinaś nas dać? no to czekamy na dalszy ciąg.... a dziś już posprzątałam i zgadnijcie co właśnie skończyłam szamać? jajeczniczkę - tyle, że na pomidorku.... Okropni jesteście! Ja, oczywiście, odcinek 6 już mam na ukończeniu, ale zamiaruję go jutro wkleić. Wciągnęło mnie to pisanie, dom zaniedbuję i pracę zarobkową! Cieszę się, że mogłam dać Ci natchnienie, choćby w sprawie tak błahej, jak jajecznica! kochana!!!! u mnie w domu jajecznica to niemal świętość... jest to jedyne śniadanko które moja dziatwa pochłania w każdych ilościach... na 2 dorosłych i 2 bajtli robimy z ok 12-14 jajek - w zależności od wielkości... więc wiesz nie takie to błahe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.10.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mr.Jar - ... nie przeszkadzasz!!!!!! Zacznij już ćwiczyć ... opracowuję bicia do "Whisky In The (Mr.) Jar" . Mam nadzieję, że na Uroczysku nie zabraknie szklanic ( bo to, że nie zabraknie whisky to pewne ) PS. ....i chyba pozbędę się wreszcie na zawsze tego Mr. - bo nijak nie pasuje do tytułu Uroczyskowego przeboju . Piszcie po prostu Jar! PS2. "Whiskey in the Jar" - ludowa piosenka irlandzka o rozbójniku zdradzonym przez żonę lub kochankę. "Whiskey In The Jar" "WHISKY W SZKLANICY" Wędrowałem raz przez wzgórza wokół Cork i Kerry I napotkałem kapitana Farrella, który właśnie liczył pieniądze Załadowałem pistolet i rapier I krzyknąłem "dawaj forsę, bo poślę cię do diabła!" Wziąłem wszystko, co miał, a było trochę grosza I zaniosłem to do domu, gdzie czekała na mnie Molly Przysięgła, że zawsze będzie mnie kochać i nigdy mnie nie opuści Ale niech będzie przeklęta za to, jak mnie zbałamuciła Pif-paf, bum-bum Kulka w łeb, kulka w łeb Szklanica pełna whisky Pijany i zmęczony udałem się do pokoju Molly Zabrałem ze sobą pieniądze, ale nie wiedziałem co mnie czeka Około szóstej czy siódmej wszedł kapitan Farrell Zerwałem się i nie czekając wypaliłem do niego z obu pistoletów Pif-paf, bum-bum Kulka w łeb, kulka w łeb Whisky w szklanicy Jedni faceci lubi łowić ryby, drudzy wola polować na ptaki Jeszcze inni lubią odgłosy wojny A ja najbardziej lubię sypiać z moja Molly Niestety siedzę teraz w więzieniu, skuty łańcuchem Pif-paf, bum-bum Kulka w łeb, kulka w łeb Szklanica pełna whisky ......jak się tak dobrze wczytać w tekst piosenki to nawet pasuje do Uroczyska ?! No może poza kulą w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Rany boskie, znaczy się ja naprawdę muszę zamczyska szukać Dobra, jeśli ktoś ma jakieś namiary na samotny zameczek (może być dworek, nawet milej widziany, bo mniejszy) to dawać mi je tutaj zaraz!!!!!! Zobacz tu- http://www.dolana.pl/pokaz1.php?glowna_kategoria=1 Pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.10.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A i tu http://forum.muratordom.pl/dworki-i-palace-na-sprzedaz,t125158.htm ps. widzę że Gosia mi licznik nakręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Braza avatarek j zwykle super a Klotylda K. to mnie poprostu rozwaliła d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 a ja, magi znowu za Tobą poszukam jakiegoś zamczyska na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A czy ja mogę tak nieśmiało marudnąć Bo ja to bym chciała wystąpić tak bardziej zwiewnie, pod wdzięczniejszym imieniem w rodzaju owej Klotyldy Kociołek Przy tym imieniu i nazwisku "Braza" brzmi jakoś tak pospolicie .... Zrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Agdus, swietnie piszesz, naprawdę masz talent Przygotowałam moja Here do roli http://images30.fotosik.pl/289/de1979fab8031e86med.jpg o matko, poturlalam sie ze smiechu Agdus czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy i swoja skromna rolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Rany boskie, znaczy się ja naprawdę muszę zamczyska szukać Dobra, jeśli ktoś ma jakieś namiary na samotny zameczek (może być dworek, nawet milej widziany, bo mniejszy) to dawać mi je tutaj zaraz!!!!!! Zobacz tu- http://www.dolana.pl/pokaz1.php?glowna_kategoria=1 Pozdrawiam Jurek Jurek, czy Ty wiesz, coś Ty narobił????? Matko bosko, ależ tam cuda są!!!!!!! Dochtór - szukaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 UWAGA WSZYSCY!!!! VACATY - poszukujemy młodych, urodziwych (niekoniecznie inteligentnych, byle z dobrą pamięcią, coby pamiętali, jak się świece zapala) mężczyzn!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Tu Obślizgły Gad. Jakaś rola już jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kasica, spoko, Agduś już pewnie nad tym pracuje Zdążysz się nauczyć. Ty lepiej plan zabezpieczenia czasu wolnego zrób!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Agdus, swietnie piszesz, naprawdę masz talent Przygotowałam moja Here do roli http://images30.fotosik.pl/289/de1979fab8031e86med.jpg o matko, poturlalam sie ze smiechu Charakteryzacja mi nie wyszła Miałas się przestraszyc a nie turlac ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 UWAGA WSZYSCY!!!! VACATY - poszukujemy młodych, urodziwych (niekoniecznie inteligentnych, byle z dobrą pamięcią, coby pamiętali, jak się świece zapala) mężczyzn!!!!! Braza no choć trochę inteligentni bo niech rusałki też coś mają z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 UWAGA WSZYSCY!!!! VACATY - poszukujemy młodych, urodziwych (niekoniecznie inteligentnych, byle z dobrą pamięcią, coby pamiętali, jak się świece zapala) mężczyzn!!!!! Braza no choć trochę inteligentni bo niech rusałki też coś mają z życia No i z poczuciem humoru koniecznie. Kurcze jeszcze troche i sie okaze że ideałów poszukujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ...Królik, no wiem, ale ta się jeszcze nie odezwała Zaraz podeślę te namiary niech się wstrzyma a namiary mogom być buziaki dla K. i Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dobra, oto bestia z piekła rodem!!!!! http://images44.fotosik.pl/25/4982a7717cea1b28.jpg Chyba się nada, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 UWAGA WSZYSCY!!!! VACATY - poszukujemy młodych, urodziwych (niekoniecznie inteligentnych, byle z dobrą pamięcią, coby pamiętali, jak się świece zapala) mężczyzn!!!!! z tymi świecami to bym dał radę ..... tylko żadnego warunku nie spełniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 UWAGA WSZYSCY!!!! VACATY - poszukujemy młodych, urodziwych (niekoniecznie inteligentnych, byle z dobrą pamięcią, coby pamiętali, jak się świece zapala) mężczyzn!!!!! z tymi świecami to bym dał radę ..... tylko żadnego warunku nie spełniam Ile razy mam powtarzać Ty jesteś Director!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts