DPS 31.10.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No to nada się ten Karo czy nie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No to nada się ten Karo czy nie??????? eee taki z buzi za łagodny jakiś zakrwawiony kieł mu przypraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Rany!!!! Andromeda Pięknie to brzmi, jestem przepełniona wdzięcznością Agduś Statystów nam się z lekka namnorzyło ... ludzie potrzebni!!!!!!!! P.S. Skąd wziąć środki na SPA, pole golfowe, basen, nie wspominając już o kinie 3D Jak to skąd? wystarczy skinąć różdżką Sybillo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ratuuuunkuuuu! POooomooooocyyyy!!! Mój komputer zwariował! Kiedy siedzę w internecie, zachiwuje się normalnie. Gdy włączam dokument worda, co jakieś 20 minut kretyn się sam bez żadnego ostrzeżenia wyłącza! Oczywiście to, co niezapisane, idzie się paść! Zaczął te wygibasy wczoraj, kiedy siedziałam przy robocie. WYłączył się i niezapisanych 6 stron korekty szlag trafił. Komputr został przeskanowany antyświrusem. dzisiaj siedziałam w necie i było ok. Zaczęłam poprawiać z forumem otwartym w tle - wyłączył się. Na szczęście już nauczona doświadczeniem zapisywałam częściej. Odpaliłam go (nie włącza się tak od razu - najpierw trza go odciąć od prądu, a potem dopiero włączyć), bez foruma w tle zaczęłam robotę i po jakichś 20 minutach znów zgasł mi monitor. Andrzej przywrócił system do stanu przedwczorajszego, kiedy to nic się nie działo, ale to nie pomogło. Właśnie sprawdzam, czy to tylko ten dokument tak działa, czy inny wordowski też. A może ktoś wie, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 PS. Nawet mi się nie chce zabierać do pisania Uroczyska, bo jak mi tak wetnie pół strony tekstu to....!!!! A w ferworze pisania, gnana natchnieniem, nie pamiętam o zapisywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a może admin Uroczyska nawiedził Cię wirtualnie ? ... albo to zemsta kobiet-klonów. Stawiał bym na to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 też jestem za tym że to jakieś podejrzane fluidy z bagien włącz sobie auto-save co minute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mam auto-save, ale wiecie, jak fajnie mi się pracuje, gdy co 17 minut (sprawdziłam) komputer nagle się wyłącza, jakby mu zabrakło prądu? Potem musze wyłączyć listwę (inaczej się nie uruchomi), włączyć ją ponownie i włączyć komputer. Poczekać aż się pozbiera do kupy, wejść w odpoweidni dokument, znaleźć ostatnio wprowadzoną poprawkę i mogę już zaczynać pracę.Tylko ten dokument powoduje takie dziwne zachowanie kompa. Inny był włączony przez dłuższy czas i nic się nie stało.Jakieś pomysły??? PS. Skoro mówicie, że to fluidy z bagien, to może wykasować tych 17 stron Uroczyska, które mam w kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Jakieś pomysły??? PS. Skoro mówicie, że to fluidy z bagien, to może wykasować tych 17 stron Uroczyska, które mam w kompie? Agduś tylko nie to, no chyba, że masz gdzieś kopie plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nie mam nigdzie kopii, ale we fluidy nie wierzę. To byl taki szantaż emocjonalny, coby ktoś znający się na rzeczy podpowiedział mi, co zrobić z kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ufff no to kamień z serca ja nie pomoge bo nie znam siem na kompikach i ich wariacjach jak mój ostatnio tak wariował to okazało się, że wysiadł "zasilacz", cokolwiek to ma znaczyć czymam kciukasy, może to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja też podejrzewam zasilacznie wydala i się po prostu wyłącza, jakiś skok napięcia i nie chodzi o konkretny dokument, tylko raczej to, że jest duży przy pracy nad nim komp potrzebuje dużo pamięci czy też procesora, jak każdy produkt microsoftu - czyli office ... bo jak mówisz, że sieć i forum było w porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 31.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dobry wieczór taaka pisarka nie ma narzędzi pracy - toż to natychmiast trzeba zmienić.. to uszczerbek na dorobku narodowym.. akcja jakaś, napad na bank..albo co mądrzejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 pisz w notatniku w końcu to nie ma znaczenia a może coś sie faktycznie z wordem podziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nie mogę zarabiać pisząc w notatniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ekstra, normalnie sie wciagnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 agduś co Ty opowiadasz najdroższe idee powstały na kawiarnianej serwetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 31.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a ile malarskich..w Krakowii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Agduś do Ponurego on coś zaradzi http://forum.muratordom.pl/ctrl-alt-del-czyli-komputery-i-problemy-z-nimi,t14899.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Na razie znajomy kazał sprawdzić wiatrak procesora. Jeżeli to nie pomoże, będę szukała pomocy u Ponurego. Dzięki za link.Nie wiem, czy jutro uda mi się wpaść, więc wkleję jutrzejszy odcinek. A niech tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts