braza 13.11.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Fizyku ja Cię nie moge, dzięki Ci piękne!!! Jedna mała poprawka - aktualnie jesteśmy bez autka, bo Szanowny od paru lat jest właściwie poza domem, a ja nie miałam jeszcze prawa tym autkiem kierować Tak więc będzie narazie 1 autko - ale faktycznie rozważam już w tej chwili, po Twoich sugestiach, kupno jednak czegoś trochę większego niż ów Ford Ka Mam jeszcze trochę czasu i kolegę, który mnóstwo razy w ciągu roku jeździ do Niemiec (tam zresztą mieszkał kupę lat) a do tego jest mechanikiem samochodowym, mam więc nadzieję, że będzie bardzo pomocny w realizacji moich samochodowych planów Jeśli będę miała jakieś pytania, na pewno zapukam do Ciebie Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Pomysł wątku choinkowego jest przedni Jestem za ps. Już się nie mogę doczekać Świąt Uwielbiam ten nastrój To tak ja ja!!!! Ale muszę bardzo mocno się pilnować, gdy wchodzę do sklepu z tymi świątecznymi duperelami ... A im bliżej tego dnia, tym gorzej Ja też uwielbiam nastrój świąteczny! Ale powiem szczerze - powoli ten nastrój jest zamieniany na drobne. Wczoraj byłem w OBI. Już jest zrobione stoisko z choinkami, babkami itepe! To lekka przesada. Dopiero byłuy tu znicze, a tu już próbują tworzyć świąteczną atmosferę Kto pierwszy ten lepszy! A do świąt jeszcze półtora miesiąca. Wystarczyłoby w grudniu zamontować taką wystawkę Zgadzam się z Tobą w 100%!!!!!! Jak dla mnie sklepy i hurtownie z roku na rok coraz bardziej przeginają z terminem wystawek świątecznych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 JJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEa fizyk ależ się rozpisał hi hi hi ale cieszy mnie to niezmiernie a wiesz dlaczego bo jak do tej pory to tylko ja tak pisałam dużo hi hi hi .Uprzedzę Cię jednak - co nie którzy nie za bardzo są na to. A Braza jest kochaniutka tak że spoko. Gościu - widzę żeś spoko, dotrzymuj nam towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Popełniłam sobie jeszcze coś takiego w projektach; diabli mnie wzięli, bo testy znowu mi nie szły i musiałam zrobić coś, co ma sens http://images33.fotosik.pl/43/717870b50c7c05bem.jpghttp://images31.fotosik.pl/43/40ec0d1978d4c278m.jpg http://images29.fotosik.pl/112/7b6be3e528c6f39bm.jpghttp://images25.fotosik.pl/111/f0fa814d441fbbb4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazunia, Tobie jak nie idzie, to jednak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Braza, Ty to naprawdę dobra jesteś w te klocki Ps. jakieś znane mi to bordo Baaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazunia, Tobie jak nie idzie, to jednak wychodzi Coś w tym jest Futrzaczku Tylko te cholerne testy - wiesz na czym wymiękam - na kretyństwach typu: "holujący przyczepę w normalnej widoczności w godzinach od świtu do zmierzchu może używać świateł:" ... i tu 3 możliwości - i za jasną cholerę nie pamiętam, jakich on może używać, a jakich musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Braza, Ty to naprawdę dobra jesteś w te klocki Ps. jakieś znane mi to bordo Baaaardzo mi się podoba Uwielbiam ten kolor, ale mam jeszcze parę z innymi i w mordę ... też fajnie wyglądają !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazunia no to znów zaszalałaś. Co tu będę gadać wersja z bordem jest THE BEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Edmar ja to kombinuję, żeby można było spokojnie przy kominku gazetkę poczytać bez konieczności wślepiania się w TV, jeśli nie mam takiej ochoty, a Szanowny np.: odwrotnie Ustawienie tego salonu za wielu takich możliwości nie daje, niestety. Do końca to jeszcze nie jest to, co bym chciała, ale kolorystycznie zaczyna być blisko mojego "ideału" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wykorzystałaś już chyba wszystkie możliwości aranżacyjne. a i tak było ich całkiem sporo. Powiedz mi jeszcze jedno. Czy Ty chcesz powiększyć odstęp między oknami tarasowymi, czy tylko mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazuniu nie dziś to jutro grunt to się nie poddawać głowa do góry i tak jesteś BOSKA i nikt Ci nie dorówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wykorzystałaś już chyba wszystkie możliwości aranżacyjne. a i tak było ich całkiem sporo. Powiedz mi jeszcze jedno. Czy Ty chcesz powiększyć odstęp między oknami tarasowymi, czy tylko mi się tak wydaje. Dokładnie, a mianowicie zmniejszam te drugie drzwi tarasowe o połowę. Mało tego, cały czas zastanawiam się, czy nie zrobić w ich miejsce szer. na 90 cm ale wysokiego tak na 220-240cm okna!!! W ten sposób zyskuję miejsce a nie tracę - mam nadzieję - na wyglądzie i świetle!! Zostawiam wyjścien na podcień. W sypialni na pewni będzie właśnie wyyysokie okno - 220-240cm. Tak to sobie wykombinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dokładnie, a mianowicie zmniejszam te drugie drzwi tarasowe o połowę. Mało tego, cały czas zastanawiam się, czy nie zrobić w ich miejsce szer. na 90 cm ale wysokiego tak na 220-240cm okna!!! W ten sposób zyskuję miejsce a nie tracę - mam nadzieję - na wyglądzie i świetle!! Zostawiam wyjścien na podcień. W sypialni na pewni będzie właśnie wyyysokie okno - 220-240cm. Tak to sobie wykombinowałam Oczami wyobraźni tak sobie patrzę i patrzę i dochodzę do wniosku, że BĘDZIE SUPEROWO. Na pewno nie straci na wyglądzie, a i światła będzie pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kurcze pominełam jakimś cudem wątek choinki :oops: Mam pomysła a może wszystkie wciepniemy fotki małe z swoją choinką - na święta ustalimy dzień i gdzie braza Pomysł z choinkami przedni - jestem za!!!!! Przed świętami (ja ubieram tak bardzo bliziutko Wigilii, bo centralne ) możemy stworzyć wątek np.: pt. : "Nasze choinki" Reyzel Pomysł wątku choinkowego jest przedni Jestem za ps. Już się nie mogę doczekać Świąt Uwielbiam ten nastrój To tak ja ja!!!! Ale muszę bardzo mocno się pilnować, gdy wchodzę do sklepu z tymi świątecznymi duperelami ... A im bliżej tego dnia, tym gorzej fizyk Ja też uwielbiam nastrój świąteczny! Ale powiem szczerze - powoli ten nastrój jest zamieniany na drobne. Wczoraj byłem w OBI. Już jest zrobione stoisko z choinkami, babkami itepe! To lekka przesada. Dopiero byłuy tu znicze, a tu już próbują tworzyć świąteczną atmosferę Kto pierwszy ten lepszy! A do świąt jeszcze półtora miesiąca. Wystarczyłoby w grudniu zamontować taką wystawkę braza Zgadzam się z Tobą w 100%!!!!!! Jak dla mnie sklepy i hurtownie z roku na rok coraz bardziej przeginają z terminem wystawek świątecznych!!!! Kochani co do zdjęć zaprosiła nas frosia do siebie co wy na to ?????????????? Osobiście popieram lekką przesadę za dużo tego wszędzie już a gdzie tam święta aż urok powoli przechodzi jak się tak człowiek już na patrzy na to - to przychodzi do domu z bólem głowy. Uwielbiam święta - nastrój niepowtarzalny Może pierw u frosi te zdjęcia, a potem po kolei polecimy u każdego następnego formułowicza z nowymi zdjęciami o nowym temacie co wy na to????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Agusia - może być, jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazunia długo już przebywasz na tym forum ??????????? Nie wiesz czy Idzie tu filmiki dać - jeśli się nie mylę to ich trochę mam - pośmiali by my się wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie wiem Agusiu, ja kwiatów np. nie mam, poza jedną biedną noliną. I szczerze mówiąc nie jestem fanką roślin w mieszkaniu, ale to już inna bajka Nie wiem, czy można wklejać filmy, ale raczej nie. Nie spotkałam się z tym tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Brazunia to nie powiedziane ze muszą być kwiaty może to być co innego. O ile to wypali - to sama możesz dać pomysł świetny czy obrazy czy coś innego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Coś pomyślimy, narazie to siedze w testach na prawo jazdy po uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts