an-bud 01.11.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 DEPESIA!!!!! nie zabijaj łon ważną rolę pełnić ma w Uroczysku-Straszysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Depsia, nigdy więcej nie wezmę do gęby łyka kawy, zanim nie przeczytam do końca Twojego postu Mało się nie zakrztusiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Wcale nie z mojnym, ale nie powiem, bo mnie Forumowe Baby zeżrą... ZABIJĘ TEGO SIERŚCIUCHA!!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a037.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Wcale nie z mojnym, ale nie powiem, bo mnie Forumowe Baby zeżrą... ZABIJĘ TEGO SIERŚCIUCHA!!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a037.gif witanko, u nas cieplutko, wlasnie wrocilam z cmentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Cześć Aniu A ja właśnie zaczynam zbierać się na cmentarz. Do później, Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Wcale nie z mojnym, ale nie powiem, bo mnie Forumowe Baby zeżrą... ZABIJĘ TEGO SIERŚCIUCHA!!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a037.gif jak ja się uśmiałam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 depsia sama pisałaś, żadnych sierściuchów do garka, bądź konsekwentna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Zabiję, zakopię, wykopię i znowu zabiję, i zakopię, i wykopię, i zabiję... Do mnie jedzie drugi rok, a po nocach z Brazą romansuje? Ani słowa więcej publicznie na ten temat nie powiem. Właśnie wróciłam z cmentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 http://thumbs2.modthesims2.com/img/1/3/7/7/8/2/8/MTS2_mistyblue4_655815_WW9.jpg Tera niech się sierściuch boi. I goście na Uroczysku też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 My wróciliśmy właśnie z trzech cmentarzy. Na szczęście w Krakowie wpadli na dobry pomysł rozwiązania problemów komunikacyjnych (oczywiście tylko dla tych, którzy potrafią się na chwilę rozstać z samochodem). Zostawia się samochód na wielkim parkungu, dostaje się za to bilet, który upoważnia 5 osób do podróżowania specjalnymi autobusami na trasach pomiędzy tym parkingiem a cmentarzami. Od kilku lat korzystamy z tego, unikając denerwującego poszukiwania miejsc parkingowych, których przy samych cmentarzach nie ma.Niestety, pogoda nie dopisała i przed południem ciapało uparcie. A obeszliśmy dwa cmentarze - Rakowicki i Batowicki. Ten drugi jest wielki i bez charakteru, bo nowy, a my odwiedzamy groby położone na jego przeciwległych końcach.Za to wieczorkiem nie padało, po ciemku pojechalismy na cmentarz Podgórski, który leży na górkach i pięknie wygląda po zmroku. Chwilowo nie mam w zapasie nowych odcinków i nie będę miała, dopóki sie nie wyjaśni sprawa z tym wentylatorkiem. Jeżeli się okaże, że to nie on, będę szukała pomocy u forumowych speców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 PS. Braza, tera, to Ty nie masz innego wyjścia, jak co najmniej dworek kupić! Ale się dałaś wrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 http://thumbs2.modthesims2.com/img/1/3/7/7/8/2/8/MTS2_mistyblue4_655815_WW9.jpg Tera niech się sierściuch boi. I goście na Uroczysku też. moja idolka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam wieczorem!! Agduś, a Ty myślisz, że co ja robię od trzech dni????? Dworku szukam!!!!!!! An-Budy niech potwierdzą!!!! Rany, odrobinę więcej urody i Klotylda Kociołek wypisz wymaluj ... wiecie, chyba spróbuję znaleźć jakąś Jej podobiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jak rany, idolką zostałam? Nitusia, dziękuję Ci za taki uznanie! Bardzo mi miło jest. Tylko jak ja sprostam, żeby zawsze tak wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Depsia, trochę czarnego cienia wokół oka i sprawa make-up'u załatwiona No dałam się wrobić Agdusiu jak naiwne dziecko Witam wszystkich Nic mi się robić nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jak rany, idolką zostałam? Nitusia, dziękuję Ci za taki uznanie! Bardzo mi miło jest. Tylko jak ja sprostam, żeby zawsze tak wyglądać? no kochana ciężkie godziny u kosmetyczki i może da się coś zrobić.... dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 jakie gorsety? Doszły mnie słuchy, że takie gotyckie ,a Braza podobno ma taki specjalny do jazdy konnej, czarno czerwony i takie siodło boczne coby podwiązki było widać. Tak ma witać gości w naszym rodzinnym biznesie. Nie głupi pomysł naet, udany marketing to podstawa. Braza jakieś jeszcze zamczysko do tego by sie zdało tytu stajnia, ja gościnnie będę straszyć, a Świnka będzie psem Baskervillów , ludzie dzisiaj lubią mocne emocje , nazwiemy to np. "Uroczysko". Już widzę te tłumy, normalnie nisza na rynku jak nic, a i jeszcze peruki musza być takie rokoko czy jakoś tak, koniecznie wysokie i blond. Będą zjazdy integracyjne dla firm, jako główna atrakcja puszczanie krwi szefowi, ludzie to lubią, mówię Ci. Wesela tez nie byłyby głupie, takie w mrocznym klimacie, dorożkę musimy mieć koniecznie a zima sanie , tak sanie też są fajne, szczególnie, że kuligi też będą, jeszcze jednego konia do pary coby nowożeńców wozić, a na noc poślubna gratis łoże madejowe, mam już gotową ofertę w głowie, a na sylwestra bale maskowe , ale będzie pięknie , widzisz to? Dowalimy jeszcze pawie w obejściu i klomby różane, drób sama skołuje , a i zielsko się znajdzie. Wszystkim dobrego dnia życzę . no zaraz, zaraz przecież TO NIE MY nie mogę przypisywać sobie pomyslu przywitac siem kciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Agduś, a Ty myślisz, że co ja robię od trzech dni????? Dworku szukam!!!!!!! An-Budy niech potwierdzą!!!! potwierdzamy szuka zainspirowana Agdusi pięknym opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Uwierzę, jak znajdzie, wklei zdjęcie swoje przed dworkiem i zaklnie się na zdrowie Brazylki, że to jej własność (no, niech będzie, że na spółkę z bankiem, póki kredytu nie spłaci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Naprawdę szukam, ale z lekka przeraża mnie stan tych dworków. Jak już jakiś w miarę podrasowany to i kosztuje od jasnej cholery, a jak ruina totalna, to matko bosko, kto to będzie remontował Szanowny zarabiać musi, a ja ... no cóż, może rozwalić to bym rozwaliła, ale czy później ułożyłabym to z powrotem to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts