Agduś 03.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzwoń dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć, A moje strony chociaż otworzyłaś w przeglądarce ??? Otworzyłam i przeglądałam i parę mnie zainteresowało. Muszę sobie zrobić dzień dzwonienia Misterku, Ty poproś Panią na Gwoździkowej o jeszcze, w ramach relaksu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a jaki kolorek ? qurcze wzięłam I lepszy.. http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/sprzedam_siedlisko_135_ha_zachodniopomorskie_170074_9547.html http://www.techagra.com/shw_imm.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry Braza jak nie zaspokoisz żądań Agdusi to połowa Twoich komentarzowych gości skoczy osobiście do Cię coby łebek ukręcić za pozbawienie możliwości czytania Uroczyska dzwoń trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Misterku, Ty poproś Panią na Gwoździkowej o jeszcze, w ramach relaksu .... Właśnie jestem po kontakcie z Żonką. Więc po południu prześlemy Ci sporo nowych linków. Niektóre są świeżutkie, a niektóre mogą być nieaktualne, bo śledziliśmy ten rynek od długiego czasu. Jedna prośba, która nam i tobie ułatwi przeglądanie linków. Podaj nam w przybliżeniu (może nie publicznie, ale na priva ) jaki rejon RP Cię interesuje i max kwotę jaką możesz wyłożyć (bo są też siedliska za milion ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Na to stać mnie już w tej chwili, od ręki http://www.techagra.com/shwdet_imm.php?off=3559&p=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 braza, jak buda.. ..bo mój grożący palec zaraz sięgnie do Morza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nieee, no Piąteczko, tak mi się skojarzyło, bo otworzyła mi się strona z mnóstwem ogłoszeń. Ja na Techagrę wchodzę, mało tego, mam tam ogłoszenie, że kupię ... czemu nie Ale ja chyba nie umiem szukać Bardzo mało znajduję, o wiele mniej, niż Wy A kolorek to może być ciemna zieleń lub bardzo ciemne bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Braza czy Ty dzwonisz może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzwonię! Ale z mechanizmem gadać nie będę Idę z psuką, bo mi w oczy patrzy. Do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A ja własnie upiększyłam kolejny odcinek dodając kilka szczegółów i opisów...Oni, ci sprzedający tamto siedlisko, mają stronę www. Może zadzwoń na numery tam podane... jeżeli dobrze zrozumiałam, to prowadzą dwa pensjonaty nad morzem. Nietety, przyjrzałam się dokładniej i to ogłoszenie jest stare - może być nieauktualne. ALe i tak sprawdzić musisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 czesc brazunia - a co ty tak padlas na tym koniu - zyjesz jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No trudno - spadam na dół do korekty. Może wrócę jeszcze przed wyjściem po Magdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ja to dzień dobry chciałam powiedzieć. Tyle fajnych miejsc do kupienia, no, no, no... Brazunia, jaką teraz wymówkę wymyślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nawet na najgorsze wertepy , a i żaden burak Ci nie podskoczy:http://atplatoon.w.interia.pl/iveco65.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry.... mmmmmm dobrze, że mój mąż nie widzi niektórych tych dworków, bo by jeszcze naszą chałupę z takim trudem zdobytą chciał sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie spadłam jeszcze - jak widać. Wciąga to pisanie!A tak z innej beczki - zaliczkę odzyskałaś? Mam nadzieję, że nie gołą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry.... mmmmmm dobrze, że mój mąż nie widzi niektórych tych dworków, bo by jeszcze naszą chałupę z takim trudem zdobytą chciał sprzedać... Ja to nawet nie wchodzę, bo bym sama sprzedała nasz domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wredna szantażystka!!!!!!!! Dzisiejszy odcinek długi mi wyszedł... 4 strony w wordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jesteś wredna szantażystka - podtrzymuję!!!! Niestety, siedlisko z końmi - sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts