Gwoździk 04.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mr.Jar, syn Piąteczki – faceci (niekoniecznie w czerni…) od efektów dźwiękowych . Będą bili w bębny i szarpali struny, co by jeszcze straszniej było Mr. Jar wyjechał zarabiać za ocean. W kapeli zastąpił go Gwoździk. Umiejętności te same, bo to klon Mr.Jara. Oczywiście też jest biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Okey, jeszcze do ostatniego odcinka miałam nadzieję, że tak nie będzie, ale teraz już wiem!!!! Ja muszę szukać zamku w Lotaryngii a nie dworku w Polsce. Chyba, że Wawel kupię W niczym innym basenu o wym.olimpijskich nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 chciałam tylko powiedzieć, że ten mój facet chodzi do 2 liceum..może za młody do kapeli ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Piąteczko, jaki za młody????!!!! No, chyba że z wapniakiem grać nie będzie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 chciałam tylko powiedzieć, że ten mój facet chodzi do 2 liceum..może za młody do kapeli ..? Nie martw się, ja postaram się przekonać w takim razie swojego gitarzystę, Gwoździka- Juniora, z I klasy liceum i będzie OK. I w ten sposób powstanie zespół "Wapniak i synowie" (tylko nicka takiego proszę mi nie przylepiać Szefowo ) Wapniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień dobry Agduś gratulacje choć w sumie za zasłużony tytuł to gratulować nie trzeba Braza pogięło Cię a kto za Tobą do Lotaryngii będzie się telepał i za rusałki robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ha... podoba mnie się ten kołtun na głowie no rewelacja tak wplatać z lekkością nasze zachciankowe postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zostałaś bardzo wyrazistą postacią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja to o tym kołtunie nie chciałam się wypowiadać, chociaż niesamowicie mi się spodobał Ale postanowiłam ukryć swoje uczucia i poczekać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Agduś to ma siłę pisania Z tym, ze ja nie mogę czytać tak wszystkiego od razu Oczy mi łzawią, litery sie schodzą Robi mi się to samo co w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kasica, a Ty nie jesteś na coś uczulona????? W pracy byłaś niedawno, może to opóźniona reakcja Nieee...no to był żart, do okulisty posuwaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja też tak mam ale tylko w soczewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kasia - a tylko przy komputrze tak Ci się robi, czy w ogóle? jak w ogóle to albo uczulenie albo zapalenie spojówek, a jak tylko przy komputrze, to powinnas siedzieć przed monitorem w ciemnych okularach - pomoże od razu. No i do okulisty trzeba iść, koniecznie. Nie zaniedbuj wzroku, bo tego potem nie wyleczysz pigłkami ani nijak.Leć do okulisty od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kaska przyjezdzaj do mnie my Cie wyleczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Chcę się pochwalić (i przyznać) do popełnienia czynu: Gwoździka właśnie na Księżyc z Jego komenatarzy wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 uuuuuuuua za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Bo mnie okradł Szczegóły u Gwoździka w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 łooooooooo jak rany to poważne oskarżenie lecę lukać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no tak już wsio wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No miałam prawo, prawda???? Powiedz, że miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts