braza 05.11.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzwoniłam!! W dwóch miejscach już czekają, ale aż w kuj.-pom. więc An-Budki kochane tam pojadą, bo to ponoć blisko. Co do trzeciego ... nie mogę się dodzwonić, ale twarda jestem Uprzejmie informuję, że na laurach nie osiadłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Diaboliczna Kucharka ... tego nam jeszcze mało było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 i pamiętaj że ja tu warząchiew dzierżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 to miło słyszeć że nie tylko zarządzasz przysiądź ciutke na specjałach: http://images50.fotosik.pl/27/e245ebee10a2df27m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Czy to krzesła tortur Piąteczko Długo to chyba na tym nie posiedzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Czy to krzesła tortur Piąteczko Długo to chyba na tym nie posiedzi .... Do końca życia bedziesz na takim siedziała, jeżeli jakiegoś siedliska nie kupisz! Zaglądam nieśmiało, przyczajona i gotowa do skoku. Zanim wejdę w komentarze, sprawdzam, czy się gdzieś na mnie Depeesia nie czai z miotłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mata i wypijta za zdrowie szefowej Uroczyska i tego brązowego!!!! http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Red_Label_1148.jpg A Ty Bębniarzu wracaj, ćwiczyć trzeba .... ...Niiieee moooogem na zraazie, znaaczy raazie. Znaaaleee....znale....znaaaleeeźlim z Kandyydatem łaa...łaaa.... łłłłaaawkee, zdjeeelim ko.ko.ko kombiinenzony i wyypiilim. PS. Jeszcze siee trzyyymmaam - ale Ameeerykanieec padł. http://chutch.webpark.pl/pijaki.jpg .....i doooleciaaał jeszcze jeedeen http://republika.pl/blog_hx_3086201/3431932/tr/4148-osama-escape-craft_w.jpg ... ale on nieeee piiije. Guuupi jakiś. Po...po...po.zdraaawiam. Gwoźźźźź...(może się uda wymówić ) Gwoooźźź..dzik OOOOVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Halo, tuuu B(rrrrr)aaaza Ooosaama zaaaaczooooł piććć. Naaamówiiiłeem gooo (ooostateeecznie Poolak jeesteem).... ...i teeeraz sięęę gooo boooję, boo sięę naawalił i cooo odwaaala http://www.bibleprobe.com/osama_in_drag.jpg ... a ja saam z niiim, bo Joohn wyyleeciał na Zieemię tą raakietą w tleee. Szefowa, wysyłaj rakietę po mnie jeszcze raz, please !!! (kurde, jak to czasami szybko człowiek może wytrzeźwieć) Over. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ...jak przyślesz rakietę to przywiozę dla Ciebie - Szefowo księżycowego konika GNIADEGO (ulubionej Twej maści) http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/30%20pazdziernik/konik.jpg Wysyłaj.... bo Osama zdjął już turban ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Do końca życia bedziesz na takim siedziała, jeżeli jakiegoś siedliska nie kupisz! O TO, TO!!!! Zaglądam nieśmiało, przyczajona i gotowa do skoku. Zanim wejdę w komentarze, sprawdzam, czy się gdzieś na mnie Depeesia nie czai z miotłą... A czemużbym miała to robić? Taki halegancki portret mój na Uroczysku odmalowałaś, nawet nie wiesz, jak ja bym czasem chciała, żeby niektórzy mnie się tak bali. Tylko skąd ja ten nos haczykowaty wezmę i jak go nałożę na mojego kartofla na twarzy? Muszę jakieś fajne maskie znajść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ufff! Ulżyło mi! A co do nosa, to się nie martw - charakteryzatorzy nie takie cuda potrafią robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja już przebieram nóżkami, bo jak moja przełożona już się w powieści pojawiła to widać znak, że może i ja komuś pietra wkrótce napędzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Gwoździk, matko jedyny, Ty zostaw tego Oooossssamę i wracaj natentychmiast!!!!!!! Agduś, no szukam w mordę jeża, myślisz, że co????? P.S. Znowu Maksia na ratunek będę chyba wołać, ten człowiek mnie znielubi niedługo Correla musiałam wywalic no i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczór Agduś normalnie bossssssska jesteś w pracy na pocieszenie zakradłam się zerknąć czy cosik wkleiłaś jest nowy więc czytam z wypiekami na twarzy i z nagła mój kolega zza biurka podskoczył wystraszony bo ja niby na pracy skupiona zawyłam radośnie po rzeczytaniu jak to Victor w koparkę sie zamienił przyglądał mi się z obawą najwyraźniej zastanawiał się czy po kaftanik jaki nie lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.11.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja już przebieram nóżkami, bo jak moja przełożona już się w powieści pojawiła to widać znak, że może i ja komuś pietra wkrótce napędzę .... i może przełożona będzie kazała jaką miotłe se zapodać nocnie siem witam jak to czarownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ...jak przyślesz rakietę to przywiozę dla Ciebie - Szefowo księżycowego konika GNIADEGO (ulubionej Twej maści) http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/30%20pazdziernik/konik.jpg Ja pierdziu - ale fajny klient włochaty :) Nooooooo takiego bym się nie bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ty Nefercia nie mów, że się koni boisz A ten włochacz jest boski!!! Ja na własne oczyska widziałam takiego jednego, co to wielkości psa mojego był ... no poważnie. Nie pamiętam nazwy tej rasy. A tutaj konie rasy Shire, tak pieknie opisane przez Autorkę http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/19/Wadworths.dray.in.devizes.arp.jpg/800px-Wadworths.dray.in.devizes.arp.jpg I wóz do opisu pasuje, psia kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.11.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ty Nefercia nie mów, że się koni boisz ja tam do strachliwych nie należę jeno respekta czujem dużeeeego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No się zawsze boję troszkę zwierząt większych ode mnie Ale najbardziej w koniach lubie pluchaty nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 An-Budkowa, Ty też po nocach straszyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts