Agduś 06.11.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tyż prawda, z Twojego mistrzowskiego pióra to i koziołkiem matołkiem zostać można Tam zaraz "mistrzowskiego" "Miszczowskiego" raczej... Jeden już został... półkoziołkiem i na razie nie protestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tyż prawda, z Twojego mistrzowskiego pióra to i koziołkiem matołkiem zostać można Tam zaraz "mistrzowskiego" "Miszczowskiego" raczej... Jeden już został... półkoziołkiem i na razie nie protestuje. MISZCZU gratulacje dopiero teraz zobaczylam dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no bosko............ akrobacje..... na miotle z An-budkiem... aaaaa i dzięki za to młodsza i szczuplejsza kopia .... no to teraz dopiero się zacznie bal.... skoro trunki właśnie podano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nituś, Ty wchodzisz w komitywę z moją latoroślą ... no nie wiem, co o tym sądzić Ciekawam, kiedy to nasze cudowne dzieci zadymy narobiom, bo jakoby zaczynały się nieśmiało przewijać we wątku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 znaczy, ja taki wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No Dochtów co Ty Taż jak byk stoi: "...Okrągła sympatycznie uśmiechnięta twarz okolona kręconymi włosami, fletnia Pana w prawej dłoni i beczułka wina czule przytulona lewą, ..." Jaką Ty tu wredotę widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dobry wieczór.. rety ile tu się wydarzyło..jak mnie nie było.. odcinek cudny..Te SZKICE POSTACI..Agduś ma talenttt a kto jest Viktorem? jego język w szponach Depesi..groza.. i te rytualne bębny, nastrój , daj Boże, żeby tylko afro .. faun, hihi brzdęk witraży..uff..ja mam za dużą wyobraźnię..tzn. za małą do Agduś.. bo jej się lekko pisze, a mnie to barwą dźwięku i koloru wychodzi..i już prawie wesołym dreszczem..rozumiecie, żadna ekranizacja nie dorównała treści powieści, bo ...... no właśnie, A jak wojaże An-Budków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No Dochtów co Ty Taż jak byk stoi: "...Okrągła sympatycznie uśmiechnięta twarz okolona kręconymi włosami, fletnia Pana w prawej dłoni i beczułka wina czule przytulona lewą, ..." Jaką Ty tu wredotę widzisz miodu, właśnie mam zamiar sycić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 An-Budki szykują się do desantu na sobotę!!! Reszta jest milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Brazunia przyszłam się wypłakać w rękaw, bo ten priv do mnie nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Pewnie dotarł, tylko że Ty szybka byłaś i odpowiedziałaś w czasie, gdy ja wysyłam posta u Ciebie. To o PRO100 chodziło i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Na poczcie byłaś? Ja Twoje dane mam, więc w przyszłym tygodniu grzybki wyślę. Agduś - ja nie wiem, teraz dopiero Nitu zwróciła moją uwagę na tę młodszą i szczuplejszą kopię... I w ogóle, jakaś straszna wyszłam. Wredna i okrutna dla swoich też. Idę się oflagować. I okopać. I związki zawodowe założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Depsiu, żebyś za długo nie szukała, to proszę: http://www.olesnica.org/Flagi/MOKIS2005.jpg http://www.madex-narzedzia.pl/oferta/lopata_szpadel1.jpg Może jaki konkurs na nazwę związków ogłosimy .... Byłam na poczcie i wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór ja proponuję Zw. Zaw. SAMSIEOBRONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ale koniecznie Niezależny i Samorządny (bo Depsia będzie się sama rządzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ale koniecznie Niezależny i Samorządny (bo Depsia będzie się sama rządzić ) sołtys, nie ma nic do gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ale koniecznie Niezależny i Samorządny (bo Depsia będzie się sama rządzić ) sołtys, nie ma nic do gadania Sołtys to nie ma gadać, jeno robić to, co przewodnicząca związków każe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Oooo, Szefowa, dziękuję! Dochtór, Sołtys to musi swego nosa, tfu, gospodarstwa pilnować, a ja związki zakładam na Uroczysku! Ktoś chętny? Na bankiecie powitalnym i założycielskim (na koszt pracodawcy, oczywiście ) przewidziane są różne smaczne rzeczy do jedzenia i picia. http://www.impreza.pl/grafa/bankiet_678.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Porządną imprę wyczuję od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ja tez i biore tego pana z wasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts