wu 07.11.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Brazula dostałaś wiadomościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Właśnie odpisałam. Tak to jest, jak się gania po kilku wątkach i jednocześnie garderobę robi... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 poprawiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wiem. Zaje....sty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no delikatnie mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Eeeeee ... to znaczy bleeee.... Gadaj, cholera, bo nie usnę!!!! Aż tak źle???? Brazunia , kiedy ja siem nie znam mnie tak na oko to zaparło dech ale stan techniczny to.. Jurek musi ocenić bo wiesz ja tak tylko z zewnętrznych objawów mówie " eee no nie wiem " Jurek zdjęcia oglądał i powiedział, że się nie znam ot co no weź na wstrzymanie ja Cię proszę bo mnie Jurek ubije za gadanie "GUPOT" - to Jego słowa a noge zawinełam, ciut usztywniłam i jakąś maścią pomiziałam albo w innej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 An-Budkowa Ty moja kochana, biorę na wstrzymanie!!! Skoro An-Bud mówi, że się nie znasz, to ja ... nic nie powiem Czekam na słowo An-Buda jak na objawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ufff bo jak co to ja nic nie gadałam coo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jestem!!! Oferta super, tyle że ... ziemi jakby mało zawsze można zrobić najazd na sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jestem!!! Oferta super, tyle że ... ziemi jakby mało zawsze można zrobić najazd na sąsiadów Tiiiaaaa ... to jest myśl. Ekipa to już jest ... chyba ... taż Uroczysko swoich ludzi ma, no nie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No jakie chętne do tych związków, patrzcie Za robotę się weźcie!!!!! w głowach się im poprzewracało też twierdzę, do roboty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 witanko Brazunia byłam, widziałam, zdjęcia porobiłam znalazłam to drugie też a co mi będzie jeden taki haha wróciłam do domu i sruuuu na dziedzica klocku Naczelna Wiedźma by sie przydała boli jak cho....ra ale jutro jedziemy na oględziny z Jurkiem to relacje zdamy ale na moje okoooo to... eee Gocha, rozumiał bym na dziedzica kupie, ale na klocku też Ci sie glupot zachciewa a na okłady, może być nawet woda z octem, jak nie masz pod ręką nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Gosia, woda z octem dobra będzie, jak masz to Altacet, też doskonały na okłady, świetnie robią też lekko stłuczone liście kapusty - naprawdę. Lecz się Dziewczyno, bo szkoda Ciebie na choróbska i różne takie. A stajnia i pokoje dla gości to się zmieszczą na tym siedlisku do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Słuchajcie, najwyżej po łbie dostanę, że kopiuję, ale Zeljka w swoich komentach napisała tak: p.s. mam prosbe, jesli ktos z Was bedzie wywalal stary sprzet komputerowy, typu glosniki.., to dajcie znac.... Wiem, ze ludzie po prostu zmieniaja bo chca nowsze, nie dlatego, ze juz nie dziala..., a u Stefka, glosniki "lataja", naprawiane sa co chwile i zywot ich, niestety krotki..., wiec dajcie znac, zanim cos co jeszcze dziala wyladuje na smietniku.... To samo dotyczy magnetofonow..., ostatnio nam 3 sztuki zamordowal na smierc..., a jeden z nich to pamietal chyba lata 70-te... Możemy jakoś pomóc? Ja mam tylko stare radio, niestety, ale może ktoś planuje wymianę sprzętu albo ma gdzieś zapomniany stary magnetofon - a Stefek bardzo lubi słuchać muzyki. Jednak nie rozumie, że to się zepsuje, a jest ciekawy, co tam w środku - no i ... A Jego Rodzice nastarczyć kolejnych sprzętów nie mogą. Jak cóś, zorganizujemy wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzień dobry w mglisty i zimnawy listopadowy ranek Dochtór, no porzadek z Nimi trza zrobić!!!!! Poprzewracałi Im się w tyłkach niemożebnie!!!! Depsia, ja nic nie mam, jasna cholera miesiąc temu oddałam głośniki ... Ale teraz już będę wiedziała!!!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 cześć wszystkim mówie DEPESIU ja mam głośniki do kompa znaczy mogem wysłać ale gdzie, jak? Dochtor no ja jego a dlaczemu na KUPIE Brazulko ocena Jurka - pogłupieli te ludziska nasza "ruinka" to było miodziooo a te RUDERY to albo wywalić w kosmos albo KASYYYYYY no nici z tego ach... i nie będziemy somsiadkami trza szukac dalej czyli ciut się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 An-Budko, ukłony dla Jurka!!!! Dziękuję!!! Już wiem, co i jak. Szkoda, ale to nie znaczy, że koniec. Może coś Wam wpadnie w oko, to natychmiast meldujcie!!!! Jasna doopa, ta kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No jakie chętne do tych związków, patrzcie Za robotę się weźcie!!!!! w głowach się im poprzewracało też twierdzę, do roboty, Abu związek - abu nie drgnę i jeszcze tę resztę nabuntuję. A Ty, Dochtór, nie zaczynaj ze mną. Bo wkleję zdjęcie w gaciach! I Cię z fauna wywalą, bo co to za faun w gaciach? Gosia - Ja zapytam Zeljkę, albo przekaże swój adres, albo skontaktuje się z Tobą sama, obaczym. Jak nóżka dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczór ja póki co to też nie mam nic grającego na zbyciu ale pamiętać będę popytam znajomych może co siem trafi Brazula a Ty jak podzwoniłaś co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Ano dzwoniłam. Do jednej osoby się dodzwoniłam i umówiłam, a druga nie odpowiadała - pewnie dlatego, że to biuro. Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts