wu 08.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 umówiłaś ten ładniejszy czy ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Umówiłam się na Płoty, ale jeszcze nie konkretnie. Bez własnego samochodu to ja g... zrobię, a babka tam nie mieszka, wpada od czasu do czasu. Jakoś się posiadacze aut nie pchają do wycieczek , ale też i trudno im się dziwić, z drugiej strony.... Nie jestem jednak przekonana tak do końxc, wygląda pięknie, ale ja chcę konie, to kostka jakby nie dla nich... Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 a do tego pałacyku się nie dodzwoniłaś?? ja bym Cię chętnie powoziła jeno kapkę daleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No właśnie pałacyk jest przez biuro, więc gucio. Może w poniedziałek.... Znowu zaczynam to wszystko czarno widzieć ... trudno jest, szmalu nie przybywa a ceny jak nie spadały, tak nie spadają, chociaż strasza jak cholera Eeeee ... do luftu. Jutro jadę z kumplem obejrzeć jedno takie miejsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Brazula nos do góry "bo trzeba mieć nadzieję że biznes ten się uda" tego się trzymaj bo ciąg dalszy fajny nie jest do poniedziałku daleko nie jest więc nie rozkładać się proszę tylko kręcić numera w poniedziałek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 No jakoś to będzie, pewnie. Lecę się z lekka obrobić, chyba wcześniej się położe, zmordowana jestem. Nie jeździłyśmy dzisiaj, bo siąpiło z nieba jak piorun, ale przegoniłyśmy trochę te nasze koniska ... filmik tylko nagrywalam, jak to nasze czterokopytne szczęście szaleje na wybiegu z innymi... a zmordowana jestem, jakbym to ja z nimi biegała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 o matko jak ja bym chciała zobaczyć to Twoje szczęście w ruchu idź połóż się odpocznija nowy dzień przyniesie lepsze myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 To jak połączę to w jakąś sensowną całość, to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dzięki o wielka Brazo czy mnie coś na oczy padło czy Agduś nic nie wkleiła dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dzięki o wielka Brazo czy mnie coś na oczy padło czy Agduś nic nie wkleiła dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 cześć Braza wpadłam, zatęskniłam za forum..no normalnie to juz odruch..wdzięczne komentarze..poczytam zaległości jutro jak się da.. u nas piekna pogoda była, 10 st. w miarę ciepło i sucho.. ale już tak inaczek, łyse drzewa wkoło, a ja chodzę po tych liściach..smutek taki..ale mam połowe dachu wstawiłam obiad na jutro i chwilkę odpovczywam..mam cosik dla Ciebie: http://www.kontakt-st.pl/poludniowy/ogl/kra20sp.htm - tylko nie wiem jak się dostać do aktualniejszych dat pozdrawiam Wszystkich tu zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzięki Piąteczko Nie narzekaj na ogołocone drzewa i liście pod nogami ... u mnie siąpiło najpierw, a później to już regularnie padało! Zmokłyśmy z córcią i zmarzłyśmy, a księżniczka patrzyła na nas jak na nienormalne, gdy wyprowadzałyśmy ją z boksu, żeby trochę pobiegała Zastanawiała się pewnie, gdze się ta nasza ludzka inteligencja (ponoć) ludzka podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ...no wreszcie Szefowa zaczęłaś pisać pozytywnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Eeeehhh Gwoździku, no jakoś w mordę jeża trzeba siebie samego przekonywac, że dobrze będzie, no nie!!!! Ale chwilami mam całkowity zastój dobrego humoru Aha, a Agduś wyjechana jest dlatego nic nie wstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 i to jest powód do płaczu Brazula nie bojaj my Ci tyle okazji poszukamy że nas serdecznie znienawidzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 W taki sposób to ja Was mogę znienawidzieć, czemu nie Dobra kochani, spadam spać. Jutro pobudka o nieludzkiej porze ... 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 słodkich snów a po kiego grzyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Bo na wycieczkę jadę oglądac coś papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Bo na wycieczkę jadę oglądac coś papa ... mam nadzieję, że TO COŚ, to z listy Pani Gwoździkowej Daj znać, czy ma szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 08.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Braza,fajna ta ostatnia oferta , jak to ziemi mało? Mnie zaprosisz i gwarantuje ,ludzi się wyniosą z tej okolicy na dwie mile. Sukces gwarantowany, sprawdzony wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts