Agduś 13.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A swoją drogą to pamiętam to doskonale ze szkoły, ze studiów ... jak się trzeb było czegoś nauczyć to milion wazniejszych, zdecydowanie niecierpiących zwłoki spraw było do załatwienia ( nawet sprzątanie, prasowanie - którego nie znoszę , a to przegląd szafki, kosmetykow ... ) A ja zawsze najbardziej mobilizowałam się na tzw. ostatnią chwilkę Jakbym o sobie czytała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jeśli chodzi o mobilizację na ostatnia chwilę, to dokładnie tak samo!!! Ale za słodyczami nie przepadam i naprawdę mało ich jem. Taka porcja, jaka dzisiaj dostałam wystarczy na dość długo Znowu mnie bierze na projektowanie, to już chore jakieś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jeśli chodzi o mobilizację na ostatnia chwilę, to dokładnie tak samo!!! Ale za słodyczami nie przepadam i naprawdę mało ich jem. Taka porcja, jaka dzisiaj dostałam wystarczy na dość długo Znowu mnie bierze na projektowanie, to już chore jakieś jest Nie chore, nie chore tylko normalne !!! I wykorzystaj to wreszcie Babo jedna !!! Ile razy Ci mozna powtarzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A swoją drogą to pamiętam to doskonale ze szkoły, ze studiów ... jak się trzeb było czegoś nauczyć to milion wazniejszych, zdecydowanie niecierpiących zwłoki spraw było do załatwienia ( nawet sprzątanie, prasowanie - którego nie znoszę , a to przegląd szafki, kosmetykow ... ) A ja zawsze najbardziej mobilizowałam się na tzw. ostatnią chwilkę Jakbym o sobie czytała!!! jak widać chyba większość tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Kiedy ja kurde nie wiem jak Powaga, w życiu nie zastanawiałam się nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 braza To do kiedy bedzie przerwa techniczna w Twoim wdzięcznym budowaniu? No bo nie wiem kupiłaś tę działkę czy nie? Sorry, że się tak wcinam z buciorami ale zafascynowały mnie Twoje literackie ifotograficzne możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Darex dzięki, a co do przerwy technicznej, to już sama nie wiem. Działki jeszcze niet Kiedy ją kupię to całe Forum o tym usłyszy, takiego ryku z siebie dobęde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Darex dzięki, a co do przerwy technicznej, to już sama nie wiem. Działki jeszcze niet Kiedy ją kupię to całe Forum o tym usłyszy, takiego ryku z siebie dobęde Szkoda tej pierwszej działeczki. Fajna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no niestety ja jestem z tych, co to mogą stresy "zjadać" Nie tak jak większość normalnych ludzi, ze w sytuacjach kryzysowych nic przełknąc nie mogą ... mam tak samo , z tym , ze jesli nie jestem w stresie to tez jem za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Darex dzięki, a co do przerwy technicznej, to już sama nie wiem. Działki jeszcze niet Kiedy ją kupię to całe Forum o tym usłyszy, takiego ryku z siebie dobęde Szkoda tej pierwszej działeczki. Fajna była. Oj tak!! Szkoda W tej chwili czekam na rozwój wydarzeń i zobaczymy. Mam taką jedną na oku ... ale tfu ... tfu ... tfu ... przez lewę ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Darex dzięki, a co do przerwy technicznej, to już sama nie wiem. Działki jeszcze niet Kiedy ją kupię to całe Forum o tym usłyszy, takiego ryku z siebie dobęde Szkoda tej pierwszej działeczki. Fajna była. Oj tak!! Szkoda W tej chwili czekam na rozwój wydarzeń i zobaczymy. Mam taką jedną na oku ... ale tfu ... tfu ... tfu ... przez lewę ramię Ja też przesądny nie jestem ale lepiej nie zapeszać. Powodzenia i udanej transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Agusia wiadomośc dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Coś pomyślimy, narazie to siedze w testach na prawo jazdy po uszy. hehe ... w testach na forum ciekawe , ciekawe ... Ty nie bądź taka do przodu Wiesz co ja teraz robię??? Wiesz??? Nie wiesz, bo skąd!!! Ja teraz konsumuję!!!!!! A Ty już wiesz co Dzięki Ci piękne!!!! To jest po prostu pyyyyychaaaaaa!!!!! SMACZNEGO !!! Cieszę się bardzo, że dotarły no i że smakują . Na zdrowie I polecam się na przyszłość, jakby cuś Reyzel ja to Ci z wdzięczności jeszcze ze 2 łazienki zrobię i kuchnię też dorzucę, chcesz???? Rany, jakie słodkie!!! Na parę dni będę miała!!! Jak to się przechowuje?? buhahahaha .... nie musisz niczego Brazunia z wdzięczności robić Ty już mi dość pomogłaś ... :* A przechowywanie ... jak kilka dni to może w lodówce ? A gdybyś chciała potem "odswieżyc", to wrzuć do nagrzanego piekarnika na kilka minutek No ale nie żartuj, że na kilka dni tych słodkości ma wystarczyć .... Ja chyba wiem co konsumujesz ja będę to konsumowac w piątek. mąż mi zamroził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Bingo Veruniu!!!!! Naprawdę pyszne!!!! Nie mów mężowi, bo jak spróbuje to do piątku nie doczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Bingo Veruniu!!!!! Naprawdę pyszne!!!! Nie mów mężowi, bo jak spróbuje to do piątku nie doczekają Już spróbował mówi że za słodkie dla niego ale twierdzi że mnie będzie smakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Bingo Veruniu!!!!! Naprawdę pyszne!!!! Nie mów mężowi, bo jak spróbuje to do piątku nie doczekają Już spróbował mówi że za słodkie dla niego ale twierdzi że mnie będzie smakowac A bo słodkie są jak nie wiem co!!! Ale naprawdę dobre! Z ciasta francuskiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czym Wy się tu zajadacie?? Ja też chcę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czym Wy się tu zajadacie?? Ja też chcę........ Kurna ! Rogaliki Marcinki - typowo poznańskie, wypiekane tylko w okolicach dnia Św. Marcina. Dobre i podobno tylko w Poznaniu je pieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czym Wy się tu zajadacie?? Ja też chcę........ Kurna ! Rogaliki Marcinki - typowo poznańskie, wypiekane tylko w okolicach dnia Św. Marcina. Dobre i podobno tylko w Poznaniu je pieką No cóż zrobić.. trza tam jechać ino niech sie dziewczyny pobuduja, to mamy wikt i opierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czym Wy się tu zajadacie?? Ja też chcę........ Kurna ! Rogaliki Marcinki - typowo poznańskie, wypiekane tylko w okolicach dnia Św. Marcina. Dobre i podobno tylko w Poznaniu je pieką No cóż zrobić.. trza tam jechać ino niech sie dziewczyny pobuduja, to mamy wikt i opierunek Dobrze prawisz Dziewczyny!!!! Budować się!!!! Migiem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts