DPS 13.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja to się znam na językach obcych, więc na łacinie też. Klasycznej i kuchennej. Klasyczną miałam normalnie na lekcjach w liceum, bo byłam w klasie humanistycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja na biol-chemie też mialam I na polonistyce tyż... Nie poweim, żebym cos umiała, poza końcówkami deklinacji I i V oraz odmianą ego i kilkoma przysłowiami, ale sprawdzanie tekstów łacińskich jakoś łatwiej mi idzie niz np. niemieckich, więc chyba jakiś pożytek z tej łaciny mam... No i wiem, że ignoratio iuris nocet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 PS. Braza, nie masz ochoty na stado arabów (w tym źrebne klacze i źrebaki) za jedyne 50 tys? Ja bym miała, ale 50 tys mi brakuje... Jakoś tak biednie te konie wyglądają... A właściciel ewentualnie może je wymienić na auto lub inne dobra materialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Matko, gdzie te Araby????? O czym Ty mówisz??? Kto jest takim debilem, żeby wymieniać TAKIE KONIE na samochód????? Łacinę miałam w szkole, ale nie bardzo pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Allegro:"Witam mam do sprzedania klacz czystej krwi Arabskiej: Egisa - siwa , Alegro - Egipcjanka po Banat , urodz 1997 Klacz hodowli Kurozwęki w naszym posiadaniu od 26.05.2001.Klacz zaźrebiona ze źróbką, doskonała matka bardzo dobra w hodowli. Cena za komplet 12.000zł Możliwość sprzedaży całego stada za 50.000zł. Możliwość zam na inne dobra materialne. Inne ciekawe propozycje. np. jakiś samochód Jesteś zainteresowany?! Dzwoń! Pisz!" http://www.allegro.pl/item481941819_klacz_arabska_egisa_janow_podlaski_arab_araby.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kurrrde! Jak przeczytałam tę "cenę za KOMPLET", to mi się nóż w kieszeni otworzył!!! Ten, kto tak o koniach pisze, to @#$%^&*^%%@#%$!!! NO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 W dodatku po Banacie!!! Ogierze od Bandoli!!! W kopytko całować i per "Pani łaskawa" się zwracać, a nie "KOMPLET"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Gniadą - moje marzenie - tez ma. I też z Bandolą w papierach! http://www.allegro.pl/item481942566_klacz_arabska_egracja_arab_araby.html Szukam sponsora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja to chyba zapytam ta panią, czy ona, mąż i dzieci to też komplet i czy są na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tam jest 5 klaczy, w tym chyba trzy źrebne, dwa źrebaki, klacz - kucyk źrebna i ze źróbką.SZUKAM SPONSORA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja tez SZUKAM SPONSORA na te klacze!!!!! My z Agduś się nimi zaopiekujemy, nawet je kołderką przykryję!!!!!!!!! No i po mi to pokazywałaś, po co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A po co ja je znalazłam? Teraz po nocach nie będę spała wyobrażając sobie, co z TAKIMI klaczami robią zwyrodnialcy, dla których klacz źrebna + źrebak to "komplet"! I jak te bidy wyglądają? Nikt im grzyw nie uczesał NAWET do zdjęcia!!!Jutro wysylam totolotka. Madzia też wysyła. W intencji tych klaczy wysylamy. A jak wygramy, to kupujemy w ciemno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To ja też wyślę.... cholera może się uda ... w intencji!!!! Karlitę tez wyślę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jak Jej pokażesz, to ostatni grosz z kieszonkowego na tego totolotka wyda!A sponsora i tak szukam, bo w moje szczęście w losowanisch nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Już Jej pokazałam!!!! Nie mogę przytoczyć słów mojej córci, których użyła, gdy przeczytała wpis.... Normalnie mam ochotę napisac do baby posta, ale nie chcę, żeby mnie zbanowali na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A czy przy okazji ktoś może mi wytłumaczyć, na czym polega fenomen licytacji na Allegro??? Widze np. kwotę 30,00. Ktoś licytuje i wpisał kwotę 29.00, ja próbuję wpisać 29,50 i mi wyskakuje, że kwota jest zbyt niska. Qurna, to te 29,00 zł nie było niższą kwotą???? O co chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Masz tam napisane "Twoja oferta - nie mniej niż..." czy jakoś tak. A tamci licytowali wcześniej, więc i kwoty były niższe. W licytacji cena ROŚNIE. Czyżbyś licytowała te klacze?Jeżeli wygramy obie, to kupujemy na spółkę? Ja chcę Egrację, Egisę i kucyki. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 One chyba nie są w licytacji.... Jak Ty je rozpoznajesz, która która, bo ja tylko Egrację rozpoznałam Pewnie, że kupujemy!!!!! Wodzy szukam, szlak mi trafił karabińczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To szukaj karabińczyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Nikt mi tego nie zrobi!! Jedyny rymarz w K-gu jest uczulony na konie Nie robi nic, co związane z jeździectwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts