braza 14.11.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Matko!!!! Ja takiemu gnojowi to i karalucha pod opiekę bym nie dała, bo mimo wszystko szkoda stworzonka Nienawidze takich ludzi!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nie nazywaj go człowiekiem - nie wolno nobilitować takiego czegoś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nie nazywaj go człowiekiem - nie wolno nobilitować takiego czegoś! Przepraszam, już się poprawiam: nienawidzę takich bydlaków!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 wiecie co... ja tam żadnych zwierzaków nie mam i być może dlatego jakos tak temat krzywdy tych stworzeń lekko mi obcy... ale jak patrze na takie aukcje ja te, a zwłaszcza ta druga - to się scyzoryk otwiera... oczywiście mierzi niemoc, ale też bulwersuje postawa takich ludzi, pokażcie mi zwierzę, które nie potrzebuje dachu nad głową.... że nie wspomnę o pisowni tego osobnika - bo to już kompletna żenada... dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 trzeba kogoś op.....ć nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 cześć dziewczyny,czytam i te linki i też mi teraz smutno .. normalnie ludzie chyba maja za dużo wszystkiego a tak mało miłości w sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Parę lat temu mąż zabronił mi oglądać Animals Planet bo ogladałam to w takich nerwach i napięciu że nie szło ze mną w domu wytrzymać. Tam to dopiero pokazywali wynędzniałe zwierzęta. Ile koni padnietych.... Ech, nawet przed sądem i w obliczu kary właściciele nie widzieli krzywd które wyrządzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ta aukcja to masakra jest jakaś..018 to gdzie to do inspektora jakigos czy gdzieś zadzwonic by trza było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nadzieja w tym, że koninkę ktoś kupi. Może CZŁOWIEK jakiś... Jak patrzę na to zdjęcie z łańcuchem na szyi, to mnie... Bydlaka bym między tymi maszynami łańcuchem przykuła i raz na tydzien "jabółko" rzuciła do żarcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ciekawa jestem, co dalej. Jeste też szansa, że ktoś z odpowiedniej instrytucji zauważy tę licytację i zdjęcia, może się gnojowi do dupy dobiorą Dobry wieczór Duszku, witaj!!! Bardzo się ciesze, że do mnie zaszedłeś Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dobry wieczór. Podzielam ogólne uczucia. Ktos zna numer do animalsów? Trza by zadzwonić, niech się zainteresują, może zabiorą mu to zwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a dziekuje bardzo jesli pani pozwoli to ja i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Pani pozwoli, a jakże, Duszku Pani nawet może jakąś kawę zrobić, ale jaką??? Dziwna moda panuje na te wszystkie resztki zmiecione z podłogi palarni, które później dumnie się panoszą pod nazwą rozpuszczalna... czy takowa właśnie Pan sobie życzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a w zyciu ma byc ześmieciami (po bozemu mielona najlepiej w debowym młynku)...z 3ech pokpiatych łyzeczek i zero tuningu no moze cukru troche.. Ma być czarna i mocna jak moje podniebienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No toś mój druch - i Jamlesa http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Mi tam pora nie przeszkadza, kawę mogę zawsze ... mam nadzieję, że dla Ciebie też nie za późno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 eeetam ja tez traktuje kawke jak napoj..dziekuje uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Braza ja piję "puszczalską" z tej prostej przyczyny że jeszcze sie nie wzbogaciłam o ekspres ciśnieniowy najlepiej z młynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Wusia, ja też nie mam ekspresu ciśnieniowego ... uwielbiam zwykłą plujkę, taka mi najbardziej smakuje Duchu, to tak jak ja!!! Ale mam jedną słabośc, najbardziej smakuje mi w filiżance i to z cienkiej porcelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 kobiecą rzecza jest czerpać takie przyjemności..nic w tym dziwnego..nie rzejmuj sie wcale a wcale.. wusia lubi kawe jak biała kobietka --ciepła , biała, słodka i mokra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Tiiiaaaa... tyle że tyle tej kawy wypijam ... z filiżankami nie nadążam Ciepła - tak; mokra - tak; reszta do białej kobiety u mnie nie pasuje, znaczy się czas poszukać korzeni w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts